Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Isten...

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
https://index.hu/kultur/media/2020/05/25/nok_lapja_koronczay_lilla_vekasi_andrea/ Nagy felháborodást váltott ki a napokban a Nők Lapja egyik véleménye, melyben a lap egyik alkalmazottja, Koronczay Lilla sajnos kissé - vagy nagyon - áldozathibáztató módon közelített meg egy családon belüli erőszak…..
Isten... 2020.05.28 01:11:52
@Eugene Horse: A borton az nyilvan sulyos trauma, depressziot ongyilkosagot siman okozhat, de nem valoszinu, hogy az valtott volna ki feltekenyseget aggressziot a szeretteivel szemben.
Inkabb az a valoszinu, hogy elotte is olyan volt, csak amig futott a szeker, az anyagiak rendben voltak, nem alakultak ki konfliktusok, a jolettel sikerult elfedni a problemakat.
Ezzel egyutt ez egy eleg ritka eset. Tipikusan nem egy borton utan kezdodik az aggresszio, hanem szinte azonnal. Altalaban arrogans lekezelo beszolasokkal, lealazo sertesekkel kezdodik mar a kapcsolat elejen. Ezert nem fogadom el az ugynevezett aldozatok nyavajgasat mert szerintem az aggresszio kb 10 perc alatt eszreveheto, megszolalni sem kell mert mar a testtartasban benne van.
Ritka manapság az olyan ember, akinek környezetében lévő kisgyermek nem imádja a dinoszauruszokat, ne nézné szenvedélyesen a róluk szóló filmeket, vagy ne gyűjtené róluk a képeket.  A tudósok ezt a vonzalmat EII-nek nevezik (Extremely Intense Interests – rendkívül intenzív…..
https://www.facebook.com/gabor.remenyi73/ Mindig szembe jön valami, itt egy aktuális sajtóhír, bár most nem tudok olyan vicces lenni, mert ez nem olyan téma. Bocsássatok meg, de ki kellett adnom magamból.... "Újabb veszélyes kihívás terjed az interneten. Most a közösségi médián keresztül arra…..
Te is kiemelkedő teljesítményre vágysz? 10+ éve fordítok kiemelkedő hangsúlyt testi-lelki fejlődésemre. Ez idő alatt, temérdek tapasztalatot szereztem, megéltem páratlan magasságokat és sötét mélységeket is. Ebben a cikkben összegyűjtöttem, hogy mi is szükséges, a…..
Múlthét csütörtökön épp a 2-es metróval tartottam a Széll Kálmán tér felé, amikor az egyik utas megállt közvetlenül mellettem, és zavartatás nélkül csattogtatni kezdte a rágóját. Néhány megálló után ez már önmagában véve elég lett volna ahhoz, hogy fortyogni kezdjek magamban, de az illető fokozta a…..
51 éve történt a tragédia. Egy pillanat alatt tüntek el a gyerekek, ahogy a falu fölé magasódó szénbánya meddőhányójáról lezúduló sárlavina betemette az iskolát. A háztetőig ért a sár, alig találtak túlélőt minden idők egyik legszörnyűbb ipari katasztrófája után...
Nem volt képes visszatartani a fiatal srácok iránt érzett gerjedelmét egy nő, aki molesztálta és megerőszakolta a gimis focista fiúkat. Tudta, hogy törvénytelen, ezért hallgatásra késztette őket. Zsarolta és megfélemlítette őket, nehogy elárulják bárkinek is. Rendőrségi ügy lett belőle! Részletek a…..
Isten... 2017.03.06 23:35:23
@zpetal: "Egy átlag egészséges tizenéves fiatal fiú meg nem az anyja korosztályára gerjed. "

Ez jo nagy baromsag. Egy atlag egeszseges tizeneves fiu 10-tol 60-ig barkit ropteben megkefelne.
Isten... 2017.03.06 23:51:28
@zpetal: A termeszetet nem erdekli az erkolcs. Az emberi ferfiak, evoluciosan evmilliok ota ugy vannak beallitva, hogy parosodjanak barmilyen, gyerekszulesre alkalmas novel. (lehetoseg szerint a rokonokat leszamitva)
Es ebbe az evolucios torvenybe gyalogol bele a hulye jog meg erkolcs.
Szia. 24 éves vagyok, lány, és 3 éve alkoholista. 2016 december 17.-e óta nem ittam. A függőségem minden momentumát, őszintén, kendőzetlenül követheted itt a blogon, a sikereket, és a kudarcokat is. Ezen kívül meg fogom osztani veletek a mindenféle gondolataimat, agymenéseimet is az élet dolgairól.…..
A Momentum szerint 266 151 aláírást gyűjtöttek össze az aktivisták, a sajátjaik, illetve az ellenzéki pártokéi, mint mint az LMP, az Együtt és a Párbeszéd. Ez majdnem a duplája a szükséges mennyiségnek...
A vezetés nem játék. Autósként nap mint nap küzdünk a közlekedést nehezítő útviszonyokkal. Nem elég felvenni a kesztyűt a téli időjárás viszontagságaival, kőkemény koncentrációt igényel az is, hogy a korlátozásokkal és útfeltúrásokkal gazdagított városi közlekedést épségben és balesetmentesen…..
Adam Richman, amerikai műsorvezetőt és színészt a Man vs Food című műsorban ismerte meg a világ, ami itthon először Fald fel Amerikát!, majd nemrég a Food Networkön Ember és étel címmel futott. A műsor nagyon hamar népszerű lett, Richman ugyanis nem csak az amerikai helyi…..
Isten... 2016.11.10 13:59:07
@stig: Persze nem arról van, szó, hogy mindenkit féktelen zabalásra ösztönöz, de rengetegen vannak a társadalomban olyanok, akiknek ha a tv-ben, az esztelen, környezetpusztító tobzodást, NORMÁLISNAK mutatják be, akkor azt elhiszi, természetesnek veszi, és eszébe sem jut, hogy a globális éghajlatváltozás közepette, ez NEM NORMÁLIS, szégyelni valo viselkedés, amit tiltani kéne, mint a szénhidrogén meghajtású járműveket.
És akkor még az egészségügyi károkról nem is beszéltünk.
A mai tüntetések lementek. Orbán kapott füttyöt, Vona előre menekül és előrehozott választást emleget, civilek és pártok végre és örömteli módon közösen demonstráltak - sok ezer ember előtt. Gyurcsány beszéde volt a legerőteljesebb, de jól szerepelt Molnár Gyula is. Karácsony Gergely úgy érezte,…..
A körúti robbantás gyanúsítottjának lakásán több kész, félkész bombát is találtak. Az eset jó példája lehetne annak, hogy mi a baj az országgal. Volt egy család, gondolom különféle pszichés problémái voltak a szülőknek, gondolom tudott volna interveniálni valamelyik segítő szervezet, ha lett volna…..
Isten... 2016.10.24 18:47:45
@eßemfaßom meg áll: Mindenkit kotelezo pszihiatriai vizsgalatnak kell alavetni, mondjuk ket evente. Es aki elmebeteg azt bezarni. Igy nem csak a robbantokat, de peldaul a Gyurcsany Ferenc fele elmebetegeket is kilehetne szurni.
És miért is indítom ezt a blogot?   Nagyon sokáig fogalmazódott bennem a gondolat, hogy előjövök a hallgatás fogságából, hiszen minden embert, akit gyermekkorában szexuális abúzus ért, abban van... Van egy titok, amit sokáig két fél tud. Aki megteszi és aki elszenvedi. Az én esetemben kevés ember…..
Isten... 2016.10.10 00:49:12
@morph on deer: Valoszínűleg szellemi és érzelmi leépülés van a hattérben. Ismert jelenség, hogy az idős embereknél újra megjelenhetnek a gyerekkori viselkedések, érzelmek, és a szexualitásuk is átalakulhat, újra pedofil szexuálisak lehetnek, mint a nemileg éretlen gyerekek. Ez áll a klasszikus cukrosbácsi viselkedés hátterében.
Isten... 2016.10.10 16:33:16
@morph on deer: "Hasonló élménye a legtöbbünknek valószínűleg van, és elképzelhető, hogy a 'gyermekkori viselkedések' címszó alatt ez az, ami megjelenhet?"

Attol hogy valakinek vannak szexualis elmenyei gyerekkoraban attol meg nem lesz eroszakos, felnotkent, hiszen minden ember pedofil szexualiskent kezdi, ami csak a nemieressel valtozik meg.(jo esetben, vagy ugy marad)
Itt tobb dolog tortenik egyszerre.
Kell a szellemi leepules, hogy a tanult tarsadalmi gatlasok megszunjenek(esetleg alkohol, drog). Aztan az erzelmi leepules, hogy ujra megjelenjenek a gyerekkori erzelmek es szexualitas. Es persze az hogy ne legyen normalis erzelmi viszony a felnot es a gyerek kozt.
Kb igy fordulhat elo, hogy a szellemileg leepult idos ember szinte gyerekkori jatszotarsnak tekinti a gyereket, belertve akar a szexualis jatekot is.
  Fotó: Varga Zsolt   Szeretnék most egy olyan témáról beszélni, amely téma talán a focihoz is hasonlítható. Mindenki beszél róla és mindenki úgy gondolja, hogy ő bizony a téma mestere. Amikor, úgy két éve Vandával klubba kezdtünk járni és megkérdezték tőlünk, hogy eddig hányszor voltunk, az…..
Isten... 2016.07.29 16:17:25
@karandash: Ja ez a duma "Az asszony percek alatt hatalmasat élvez,"
Szupermen csak ránez a nőre és az a bugyijába élvez.
Ingoványos terep ez, tudom, és sokan úgy gondolják, egy teremtő isten nem gondolható el és nem vizsgálható tudományosan, empirikusan, ám ez pusztán csak azért van, mert még senkinek sem sikerült vizsgálnia, valamint mert erőteljes érzelmi reakciók társulnak a hittel kapcsolatos percepciónkhoz és –…..