Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Komodoi

0 bejegyzést írt és 192 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A történelemből eddig csak ellenpápákat ismertünk, most úgy tűnik, van már “ellenelnök” is, mégpedig Barack Obama személyében. Január 20-a, Donald Trump beiktatása óta folyamatos össztűz zúdul az új kormányzatra, de ez csak a kezdet: Obama mögött egy olyan akciócsoport sorakozott fel, amely 5 millió…..
Egyre többen gondolják, hogy Botka Szegeden nem csak fejlesztésekről szóló megállapodást írt alá Orbán látogatásakor, hanem a baloldal elpusztítását is magára vállalta. Tegnap beszéde totálisan hiteltelenné tette az MSZP miniszterelnök-jelöltjét, aki valamilyen rejtélyes belháborút kezdett saját…..
A nemzet fogalmának totális kisajátítása, a mások demokrácia iránti elkötelezettsége miatti lehazaárulózás, a kizárólagosságra, az egyetlen igazság birtokosának címére benyújtott igény rohadtul nem új a jelenlegi kormánytól. Az sem, hogy a tőle független sajtó következetes ellehetetlenítésével, a…..
Jelentősen lelassult az aláírásgyűjtés, emiatt kétségessé vált az akció sikere...
Komodoi 2017.02.03 12:57:05
@a gyűlölködő uszítás eredménye. egy rendőr meghalt:

"a gyűlölködő uszítás eredménye. egy rendőr meghalt"

A balliberális oldal addig gyűlölködött és uszított az Orbán-rezsim ellen, amíg egy feluszított őrült megölte az Orbán-rezsim egyik rendőrét.
2017-ben érdemes megvenni a „Mi legyek, ha nagy leszek? – pályaválasztási tanácsadót, főképp azoknak a szülőknek, akik előnyben részesítik a militáns megoldásokat a békét választó embertársaikkal szemben. Hiszen köztudott, hogy a 14 éves gyerekek csak nagyon kivételes esetben tudják a választ a…..
Papírja van László Petrának arról, hogy nem rúgta fel Oszamát - hirdeti nagy harsányan Habony Árpád és G pont Fodor Gábor szerelemgyereke, a 888.hu (a kurd férfit egy kivétellel az egész cikkben következetesen csak az utónevén, Oszamaként emlegetik, biztos véletlenül, és véletlenül sem rájátszva a…..
Komodoi 2017.01.21 12:12:11
@a gyűlölködő uszítás eredménye. egy rendőr meghalt:

Nem sikerült elgáncsolnia, mert messze volt tőle, tehát nem gáncsolta el. Vagyis mindenki aki azt állította hogy elgáncsolta, az hazudott.
Komodoi 2017.01.21 12:13:33
@a gyűlölködő uszítás eredménye. egy rendőr meghalt:

"a gyűlölködő uszítás eredménye. egy rendőr meghalt"

A balliberális oldal és a demokraták addig gyűlölködtek és uszítottak az Orbán ellen, amíg egy őrült meg nem ölte az Orbán-rezsim egyik rendőrét.
Miközben Párizsban nemzetközi békediktátumot készítenek elő Izrael számára, Moszkvában Mahmúd Abbasz Fatah-mozgalma és a Hamasz arról kezd tárgyalni, hogyan űzhetnek el 600 ezer zsidót a földjükről – Júdeából, Szamariából és Kelet-Jeruzsálemből, amelyet a leendő palesztin állam számára követelnek.…..
Orbán többé-kevésbé elégedetten dőlhet hátra. Igaz, hogy a népszavazáson súlyosan orrbaverték, ráadásul ünnepinek szánt beszédét október 23-án többszázan kifütyülték, de a vetés beérett. Ma a migráns hordák elleni gyűlölettel eltelve egy közismert bűnöző megölt egy rendőrt. Érdemes volt a…..
A második világháborút követően az egész németséget kollektív módon bűnösnek bélyegezték meg, attól függetlenül, hogy az adott egyéneknek milyen volt a viszonya náci rendszerrel. Ennek értelmében Európa szerte a kisebbségben élő németeket nemre és korra való tekintet nélkül megalázták, kifosztották…..
A közszolgálati média új csatornája, az M5 oktatási műsorokkal is vár bennünket, melyek között vannak igen érdekesek is. Na, de valamin fennakadtam. Lesz egy irodalmi-történelmi beszélgetős műsor, melynek egyik házigazdája Takaró Mihály lesz...
Komodoi 2016.09.21 17:30:23
@Weißkopf:

Bizony ám. A 40 év bolsevizmus agymosása elérte hogy ezeket a személyeket és jelképeket eltávolította a lakosság jelentős részétől, így csökkent a magyarérzelműek száma.
Komodoi 2016.09.21 19:46:52
@miszlik:

Magyarérzelműnek lenni az nem létezik anélkül, hogy az illető szeresse Nagy-Magyarországot, a magyar jelképeket, az Árpád-sávot, a Turult, a Szentkoronát.
Komodoi 2016.09.21 19:49:01
@Október 2. Orbán csőcseléke népszavazni megy:

"te is csak kussoltál a Kádár apád rendszerében, meg vonultál a komcsi zászlóval a pártfőtitkár dísztribünje előtt"

Összetévesztesz valakivel, ilyet soha nem tettem.
Megnéztem a Nemzeti Televízióban. Soltvadkerti beszédét a Jobbik házi tévéje tegnapi dátummal sugározta. Gyermekkoromat a szomszédos községben, Kiskőrösön töltöttem, és elég sok vadkerti sváb szőlőbirtokost ismertem meg. Az állam megfosztotta őket a földjüktől meg a jószágaiktól, a rendszerváltás…..
Komodoi 2016.08.30 19:18:12
@Zöldi László:

"Nem az a baj, hogy zsidók, hanem hogy magyarellenesek."

Ez speciel mitől rasszista? Épphogy a fordítottja lenne rasszista, ha nem az lenne a baj hogy valaki magyarellenes, hanem az hogy zsidó.
Komodoi 2016.08.30 22:38:50
@Zöldi László:

Az általam idézett tétel volt a legkirívóbban hamisan értékelve rasszistának. De nézzük a többit:

"/A fekete egyenruháról/ Nem tagadom, kifejez bizonyos bajtársiasságot is."

A Magyar Gárdának nem fekete volt a ruhája, hanem fekete-fehér, mint a paraszti viselet színei, fehér ing, fekete mellény. Az a megállapítás hogy bajtársiasságot fejez ki az nem minősíthető rasszizmusnak.

"Az elmúlt száz évben itt egy rendszer működött: Horthy Miklós kormányzóé."

Ez politikai vélemény, nem állítja hogy valamely rassz alacsonyabbrendű, tehát ez sem rasszista.

"Amíg az élősködőktől nem szabadítjuk meg az országot, addig nem lesz fejlődés."

Ez tényállítás, szintén nem állítja hogy valamely rassz alacsonyabbrendű, így ez sem rasszista.

"Magyarországon nincs rasszista veszély. Ellenben van cigány veszély."

Vannak olyan falvak, ahol a bűnözők 100%-át a cigányság delegálja, de ez a megfogalmazás helytelen volt, mert a cigányságnak csak a bűnöző része veszélyezteti a lakosságot, tehát itt szűkíteni kellett volna.

"Attól, hogy valaki harcos, radikális politikát folytat, még nem kell mindenkit agyonlőnie, sok esetben többet lehet elérni ésszel, mint erővel."

Az hogy nem kell mindenkit agyonlőni, az aztán végképp nem minősíthető rasszizmusnak.

"Nem vagyunk kommunisták, nem vagyunk fasiszták, nem vagyunk nemzeti szocialisták, de demokraták sem vagyunk."

Itt az lemaradt hogy olyan értelemben, amilyen értelemben ma használják a demokrata fogalmat. Tehát ez sem rasszizmus.

"Nem az a baj, hogy zsidók, hanem hogy nem a zsidóságuk köti össze őket, hanem a magyargyűlölet."

Ez megint csak nem rasszizmus, mert rasszizmus épp akkor lenne ha azt mondaná hogy az a baj hogy zsidók.

"A Jobbik ellenzékben és itt, a parlamentben is felvállalja, és majd kormányon is felvállalja, hogy Horthy Miklós a huszadik század legnagyobb államférfija volt."

Ez politikai vélemény, nem állítja hogy valamelyik rassz alacsonyabbrendű, tehát ez sem rasszizmus.

"Európa palesztinjai vagyunk."

Miután Simon Perez izraeli államfő birodalomalapítás szövegkörnyezetben kijelentette, hogy izraeliek felvásárolják Magyarországot, ez a kijelentés jogos, és nem lehet rasszizmusnak értelmezni.

"A magyar emberek számára nem a sárga csillag, hanem a sárga csekk a legfontosabb probléma."

Ez egy tényállítás, bárki ellenőrizheti az utcán megkérdez bárkit hogy neki mi a fontosabb, a sárga csillag vagy a sárga csekkek, a 99%-nak az utóbbi. De még ha az előbbi lenne, ez a kijelentés akkor sem lehet rasszizmus, egyszerűen nem meríti ki a rasszizmus fogalmának tartalmi elemeit.

"Abban a pillanatban, hogy kormányra kerülünk, Gyöngyösi Márton lesz a külügyminiszter, Szaniszló Ferenc pedig a médiahatóság élére kerül."

Ebben sincs rasszizmus, ez személyzeti ügy.

"/A náci eszmék hangoztatásáról/ Elismerem, hogy a korábbi években félrenéztem. De most már felelősség van rajtunk."

Abban nem vagyok biztos hogy itt tényleg a náci eszmék hangoztatására mondta ezt, mert ha ilyen történt volna arra emlékeznék, ez valószínűbb hogy az idéző saját önkényes értelmezése hogy mire válaszolt éppen.

"Szakállas nőkkel nem lehet szakállas férfiakat feltartóztatni."

Ez egy szellemes tényállítás Ausztria kormányának és közéletének felelőtlen magatartásáról, amely a szakállas nőt tette példaképnek, miközben mohamedán néptömegek özönlik el országukat. Megint csak nem rasszizmus.
Ült a gázszerelő a hátsó taton feszítő jakuzziban, és merengett...
Vendégszerzőnk, Hajós András írása „- Kérem szépen, tanár úr... tanár úr kérem...- Na, mi az? Mit akarsz?- Kérem szépen, tanár úr... itt az van... itt az van...- Mi van? Hogy hívnak?- Neugebauer.- Ja, te nálam megbuktál! Na csak eriggy haza, aztán majd készülj a pótvizsgára.”(Karinthy Frigyes:…..
JogÁsz Én csak idézek 2016.08.22 20:18:08
„A Magyar Érdemrend a nemzet szolgálatában, az ország fejlődésének elősegítésében, a haza érdekeinek előmozdításában és az egyetemes emberi értékek gyarapításában végzett kimagasló, példamutató tevékenység elismerésére szolgál.” ( 2011. évi CCII. törvény) Kép: 444.hu „Bárki, aki ebben az…..
Azonnali aláírásgyűjtést kezdeményezek Pomáz lakosai körében, mert tűrhetetlen, hogy az embert arra kényszerítsék, hogy szélsőjobbos propagandába botoljon nap mint nap, amikor a fenti fotón látható utcán jár. Hát kérem, milyen az már, hogy az úttestre árpádsáv van festve? Hogy az csak azért volna…..
Komodoi 2016.08.20 11:04:40
@Énmégújvagyok:

Az Árpád-sávok az Etel-közi vérszerződéssel jöttek létre, az egyesülő magyar törzseket jelképezik. A nyugati krónikákban ahol a magyarokkal történt csatákat ábrázolják, azokon az ábrázolásokon a magyaroknál Árpád-sávos zászlók vannak. Szent István király pénzérméjén szintén láthatók az Árpád-sávok.
Az Árpád-sávok a Turullal együtt a legeslegősibb magyar jelképek.
Ilyen az, amikor nem a szervilitás, hanem a józanész dönt. A demokrácia egyértelműen elutasította a gyűlöletkeltés koronázatlan királyának – csak kiérdemelte a koronát, bárlehet, hogy  nem ilyen szövegkörnyezetre gondolt – személyes megjelenését és hagymázas gondolatainak kifejtését a részben…..
Közszférában bevezetendő migránskvóta és a Bundestagba való bekerülés a célja a németországi BIG Partei nevű migránspártnak, amelyet jórészt törökök alapítottak, de nem tartják magukat kifejezetten muszlim pártnak. Önder Şahin észak-rajna-vesztfáliai főtitkárt…..
Komodoi 2016.08.17 20:32:55
@az igazmodó juhász:

Nem szégyen a közelkelet egyetlen demokráciájától tanulni, vegyük át az ottani wilkommenskultur jogszabályokat.
Akik ezt a "népszavazást" kitalálták, hazaárulók. Bűnrészesek egy gyűlöletkeltő színjátékban, és vállalniuk kell annak minden következményét. Orbán a főbűnös, hozzá csatlakozott Vona, és nem lesz sokkal kisebb azok felelőssége sem, akik részvételre, és igenló szavazatra buzdítanak (Fodor), meg azoké…..
Komodoi 2016.08.16 09:53:37
@stiga:

A népszavazás az országgyűlésre kötelező, tehát ha a nemek győznek, akkor az országgyűlés engedélye nélkül ide nem lehet betelepíteni senkit. (Az más kérdés hogy az Orbán-rezsim országgyűlési többsége meg fogja adni az engedélyt, mert az csak pillanatnyi politikai haszonért ellenzi a bevándorlást, hogy a Jobbikot megfékezze.)
Komodoi 2016.08.16 17:36:52
@Ba BalKat:

A Jobbikot az alapító tagjai hozták létre, nem OV-ék.
Abdulrahman Mohamed, ahogyan az a neve alapján sejthető, nem Magyarországon született. Bevándorló, „migráns”. Jemenből érkezett, amely egy arab, muzulmán ország. Előbbiek alapján a magyarok 76 százaléka szerint – ahogyan szerintük a legtöbb Magyarországon élő muszlim – Abdulrahman Mohamed nem akar…..
Az Enola Gay nevű B-29-es repülőgép 1945. augusztus 6-án reggel fél nyolckor ért a japán város fölé, majd kioldotta rettenetes terhét, amely 17 ezer tonna TNT erejével pusztított. A 12 fős legénység addig a pillanatig elképzelni sem tudta, hogy a Little Boy névre keresztelt szerkezetnek milyen…..
Komodoi 2016.08.06 11:27:25
@Conchobar:

Az amerikai kormány feladata az volt hogy megvédje az amerikai népet és véget vessen a háborúnak. Ehhez nem volt szükség az alábbiakra:

1. feltétel nélküli megadás követelése
2. partraszállás és Japán elfoglalása
3. atombomba bevetése

Az amerikai népet meg lehetett volna védeni és a háborőnak véget lehetett volna vetni úgy is, hogy ahol a front éppen állt, ott kompromisszumos tűzszünetet kötni a japánokkal, feltétel nélküli megadás követelése nélkül, Japán már annyira le volt gyengülve hogy nem veszélyeztette az amerikai népet, hajlandó lett volna beszüntetni a harcot.
Komodoi 2016.08.06 11:37:38
@Conchobar:

"másképp soha nem tudtak volna az amerikaiak nekik engedelmeskedő kormányt állítani Japán élére"

Ez az amire már nem volt szükség ahhoz hogy az amerikai nép meg legyen védve, erre csak az amerikát uraló talmudista zsidóknak volt "szükségük", megalázni az ellenséget.
Komodoi 2016.08.06 19:00:20
@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:

Minden esetben indokoltan zsidózom, az indok kiderül a hozzászólásomból, el kell olvasni.
Érdekes cikk jelent meg tegnap az Indexen. A legnagyobb hírportál a Závecz Research-csel közösen megkérdezte az embereket Orbán októberi „kvótás” népszavazásáról. Az adatokat nem csak ömlesztve, hanem precízen a pártok szavazóira lebontva közölték. A kutatásból kiderül, amit józan ésszel…..
Komodoi 2016.08.05 10:16:34
@atomic power:

Mivel a népszavazás akkor kell, ha a kormány nem akar valamit, hogy a nép rá tudja kényszeríteni. De most már a kormány is akarja hogy ne telepíthessenek ide embereket, ezért most már nem szükséges népszavazás, hiszen a kormány beleveheti az alkotmányba és a kérdés megoldva.
Komodoi 2016.08.05 12:57:17
@Willkommenskultur:

Dehogynem. Az alá nem írása.
BEKIÁLTÁS Eörsi, az úttörő 2016.08.02 09:53:50
Orbán Viktor akaratából – talán amerikai nyomásra – megkezdődhet a magyar kormányzat és az ellenzék beszélő viszonyának normalizálása. Eörsi Mátyás, az önmeghatározása szerinti közszereplő, liberális politikus hosszan indokolja Facebook-oldalán, miért fogadja el, hogy az Orbán-kormány…..
Komodoi 2016.08.02 22:15:58
Alábbiakban bemutatjuk, milyen egyszerű valakit rossz hírbe keverni. Ezt tette - bizonyítékok híján - Orbán csicskása, Ómolnár Miklós, valami Habony-Vajna termék Gyurcsány Ferenccel. Azt írták, hogy a korábbi miniszterelnök ittas volt, ezért szenvedett lábsárülést. Mi most megmutatjuk, hogy mindez…..
  Jött ide egy népcsoport valahonnan a fenetudjahonnából. Megérkeztek, lecuccoltak, jól átbaszták a már itt élőket (fehér ló, Szvatopluk), aztán kajánul vigyorogva még picit próbálták végigrabolni a már-már civilizált városokat, csak aztán levágták a fülüket és hazazavarták őket. Nem sokkal…..
Komodoi 2016.08.01 18:05:36
@Könnyen elkaptuk, uram!:

A balliberális népek például olyan elmaradott primitívek, hogy még úgy tudják, hogy Szent István térítette kereszténységre a magyarokat, miközben a valóság ezzel szemben az hogy a magyarok már Szent István előtt is keresztények voltak, eltemetett holttesteiken mellkeresztek voltak, a kereszténységnek a szkíta rítusát gyakorolták.
Komodoi 2016.08.01 18:07:44
@a BircaHang Média szerk.:

A magyar szerda szó a magyar szer szónak egy formája, amit a szlávok átvettek a magyar nyelvből.
Komodoi 2016.08.01 18:16:46
@a BircaHang Média szerk.:

Az óv és az óvoda szavak között megállapítható logikai kapcsolat?