Regisztráció Blogot indítok
Adatok
PéSza2

184 bejegyzést írt és 123 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sok éve hagyomány már az RTL-en, hogy év végén a Fókusz karácsonyi adománygyűjtő akciót szervez azoknak akik ezt nem tehetik meg. Ez idén se szakad meg és december 23-án újra élőben gyűjtenek adományokat:..
Jövőre se maradunk Exatlon nélkül, ugyanis január 3-tól minden hétköznap jön a csatornára a 4. évad, ami egy All Star különkiadás lesz korábbi versenyzőkkel. További részletek a csatorna közleményéből...
Már nem kell sokat várni, hogy visszatérjen A Mi kis falunk vadiúj epzódokkal, ugyanis szeptember 4-tól az RTL a szokásos szombat esti 8-as sávjában elhozza a népes rajongói csapatnak az új részeket, ráadásul ezúttal dupla résszekkel. Ezzel a szombat estéken is igen izgalmas csata lesz a két…..
Hiába van még augusztus, az RTL Magyarország már most beizzítja rakétáit, hogy ezzel az erővel vágjanak neki az erős őszi időszaknak. A mai friss közleményből kiderült, hogy hamarosan érkezik a Jégvarázs 2, de indul egy új török széria is. Részletek a TOVÁBB mögött!..
Idén év elején derült ki, hogy érkezik a TV2 saját fejlesztésű új kalandreality műsora a Totem, melyet Ördög Nóri fog majd vezetni. A műsort a Bakonyban forgatták le gyönyörű környezetben ma pedig a műsor szereplői is nyilvánosságra kerültek egy sajtóeseményen. Részletek a TOVÁBB mögött a csatorna…..
Mint ismert idén újra pörög a Szerencsekerék a TV2-n, és már az sem titok, hogy július 19-én 20.40-kor tér vissza a műsor a tv képernyőkre. Az új, modern változatot Kasza Tibi fogja vezetni, míg a szerencselány a Farm VIP-ben is szereplő Sdyney van den Bosch lesz. További részletek a csatorna…..
A Házasodna a gazda az elmúlt évek egyik nagy visszatérő műsora volt az RTL klubon, mely az elmúlt években nagy sikerre tett szert. Idén a tavalyihoz hasonlóan ismét napiban lesz látható a műsor, mely már az őszi szezon előtt nyáron képernyőre tesz az RTL. Részletek a mai közleményben a TOVÁBB…..
A Drága örökösök és a Keresztanyu nagy sikere egy új saját fejlesztésű napi sorozattal készül Hámori Barbara az RTL Klubra! Ez azért érdekes vállalás, mivel eddig ez a műfaj még nem igazán forrt ki hazánkban, pedig eléggé kedvelt műfajnak számít. ..
Ma reggel bejelentette a TV2, hogy ki vezeti a Totem című realityműsort. Részletek a csatorna mai közleményéből...
Ma végre kiderült ki lesz Magyarország legnézettebb és legnépszerűbb tehetségkutatójának új műsorvezetője, így véget ért a hónapokig tartó találgatás. Hogy ki ő az a Tovább mögött a csatorna közleményéből kiderül!..
Hosszú évek újra a TV2-n vezet műsort Várkonyi Andrea, aki egy nemes kezdeményezéshez csatlakozik. Május 30-án, ugyanis visszatér a Neked énekelek a legnagyobb sztárokkal további részletek a csatorna közleményéből a TOVÁBB mögött! ..
Idén derült ki, hogy a TV2 3 év után új évadot készít népszerű sportműsorából, a Ninja Warriorból. A műsor idén 2 új műsorvezetőt kap és minden eddiginél nagyobb pályát kell teljesíteniük a versenyzőknek. Részletek a csatorna közleményéből a TOVÁBB mögött!..
A TV2 ma délelőtt tette közzé, hogy kik alkotják az idén 2 év után visszatérő Sztárban sztár leszek! zsrűicsapatát! Részletek a csatorna közleményéből:   "Újra Magyarország legsokoldalúbb előadóját keresi a TV2. 2021-ben jön a Sztárban Sztár leszek! új évada, amelyben ismét civil jelentkezők…..
A TV2 egy meglepő, de mégis egy nagyszabású műsorral várja nézőit Húsvétvasárnap. A többedik műsorváltozás után úgy tűnik az RTL-nek nagyon erős ellenfele lesz ezen a napon. De lássuk a részleteket a csatorna közleményéből a TOVÁBB mögött...
Az RTL először 2012-ben indította útjára a Házasodna a gazdát, mely rögtön hatalmas siker lett. Azóta már újabb 2 évadot láthattak a nézők és idén sem kell nélkülöznünk a párkereső gazdákat, sőt idén a vártnál jóval korábban veszi kezdetét a 4. évad. Részletek a csatorna közleményében a TOVÁBB…..
Árpa Attila hazánk egyik legismertebb televíziós személyisége, aki már rengeteg műsorban és sorozatban mutatta meg tehetségét. Jelenleg a Keresztanyuban láthatják a rajongók, de ettől a héttől már az Apatigrisben is képernyőn lesz a színész. További részletek a csatorna sajtóközleményéből a TOVÁBB…..
Tegnap érkezett a hír, miszerint a RTL klubot ismét elérte a koronavírus, melynek következtében leállt két sorozat forgatása is. Ma pedig a TV2-n futó Mintaapákat is leállították, mivel ott is megjelent a vírus! Részletek a csatorna közleményéből. mely alább olvasható...
Alig pár nap munka után ismét leállt a Barátok közt forgatása, ugyanis újabb koronavírusos fertőzöttet találtak a produkciónál, de nemcsak a Barátok közt, hanem az RTL új napi sorozata, a Keresztanyu is leállt. A lehetséges fertőzés elkerülése érdekében határozatlan időre leáll a Keresztanyu…..
2020-ban egy kicsit másképp alakul majd államalapító Szent István ünnepe, mely idén újra hosszú hétvégét hoz magával. Augusztus 20-a talán pont ezért hoz magával az eddigiekhez képest jobb kínálatot, mi pedig összeszedtük a nagyobb csatornák műsorainak kínálatát. Alább tehát jönnek az országos…..
Magyarország legrégebben futó napi sorozata szerdán ünnepelte 10.000. epizódját, ami elég izgalmasra sikeredett. Ám a rajongóknak most egy rossz hírt kell közölnünk, ugyanis az RTL jövő héttől későbbre pakolja az esti ismétlést - írta meg először a SorozatWiki  Jövő héttől hosszabb formában…..
A Mintaapák tavaly novemberben gyenge nézettségi eredményekkel indult, ám idén tavasszal szépen felépült a nézői bázis és a TV2 egyik legsikeresebb műsorává vállt. Azonban a koronavírus miatt a sorozat idő előtt lekerült a műsorról, mivel alig pár hetes tartalékepizódok maradtak! Ám a java még…..
A Fókusz Plusz 1997 decemberében indult az RTL klubon, mint a Fókusz hétköznapi adásainak legjobb riportjait ismétlő műsor. Eleinte Holló Márta és Kolosi Péter vezette a vasárnap esténként jelentkező ismétlő műsort, de ahogy telt-múlt az idő, úgy került át a műsor szombat estére, és tűntek el belőle…..
Ismét változtat a TV2 esti műsorkínálatán, miután kiderült, hogy az augusztus 3-án hirtelen indított MasterChef VIP borzalmas nézettséget szállított a csatornának. Alább kiderül az is, hogy hogy is néz ki a rendkívüli, de nem túl sokáig életben maradó műsorstruktúra. A MasterChef VIP 2. évada…..
A Sztárban sztár 2013 óta a TV2 legnézettebb műsora, ahol híres énekesek öltöznek be szintén híres énekesek bőrébe. A műsor azonban 2018-ban már nem hozta a tőle elvárt nézettséget, így a csatorna úgy döntött, 2019-ben egy kvázi X-Faktoros tehetségkutatót csinálnak a műsorból. Ez működött is, és…..
Exluzív hír!! Koppintás lehet a TV2 új sorozata, a Bödörèk? A bejegyzés elején tisztázzuk, hogy ezek az állítások vagy igazak vagy sem, de a Média klub elmúlt napi hosszú kutakodásai után rátalált egy olyan amerikai filmre, amely hasonlít az alaptörtènetèben egy amerikai filmhez. (Ezt több más…..