Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kiba31337

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
S@ti megkért, hogy mivel nincs külön webes megjelenése, rakjam ki a legfrissebb fordítását, hogy emlékeztessük a közönséget, hogy bizony készülnek fordítások. Idő hiányában jelenleg havi 1 epizóddal tervez, de szerintem ha valami jó angolos beszállna, biztosan elfogadná. Itt…..
XINAF - Az én világom Emlék 2010.01.26 20:59:00
Emlék... emlékszem magamra gyerekkoromból. Dagi kisfiu voltam, és féltem a saját árnyékomtól is. Ez magával vonzotta, hogy én voltam az osztály lúzere, akit lehet csicskáztatni. Ez pedig agresziót szült. Emlékszem magamra kamaszként. Pattanásos kiskölyök voltam, sérült…..
Gondoltam... A villikirály 2010.01.23 20:28:50
Nagyon durva, de jó vers. Művelődjetek! Ezt a fordítását szeretem legjobban :)Johann Wolfgang von Goethe: A villikirály(fordította: Vass István)Ki vágtat a szélben, az éjen át?Egy apa az, ő viszi kisfiát.Karjába szorítja gyermekét,átadja teste melegét.- Fiam, mért bújsz az…..
Jó munkát!Gondolom, egyetértünk abban, hogy nincs sok esély arra, hogy csapatunk lógósabb tagjai (direkt nem nevezem meg őket...) rendszeresen megjelenjenek foglalkozáson. De legalább ilyen formában tudnánk egymással kommunikálni, és tudathatnánk, ha van valami action...Tehát ha…..