Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MorgenStern

0 bejegyzést írt és 58 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
            Három per is befejeződött az elmúlt hetekben/hónapokban, amit fogyasztóvédő szervezetek indítottak a Magyar Telekom (MT) ellen, az adott esetben érvényes általános szerződési feltételek (ászf) hatályon helyezése miatt. A mérleg inkább a MT felé…..
Új MÁV blog A bunkó bringások 2011.10.07 18:59:00
Nem irigylem Pretoryant, aki biciklijével utazott haza a MÁV segítségével. A baj ott kezdődött, hogy kimaradt a vonat, így mindenki csak a következővel tudott hazautazni, mely csak egyetlen Flirt-ből állt. Sajnos a dühös utasok a Flirtben velük együtt szorongó három…..
Hallgattam Kőbájker kollégára, és a világ összes munkaruházati boltja közül azt választottam, amelyik ott van a kanyarban, ahol a Vörösvári út belemegy a Bécsibe. Kőbájker régi munkavédelmi motoros, sokan vannak ilyenek. Abszolút érthető is: ha valaki nem napszemüveg-buzi,…..
MorgenStern 2011.08.19 15:40:23
@fegyvervideoponthu: 0,12-0,43g-ig biztosan létezik, és egy sniper fegyver simán lehet 1,5 J is.
MorgenStern 2011.08.19 23:02:33
@fegyvervideoponthu: minden szóval egyetértek!
Gy. levelében arra hívja fel a figyelmet, hogy szerinte a Kelenföldi pályaudvar vágányait nem megfelelően használják ki. Észrevette, hogy az esetek 80%-ában csak két vágányra irányítják a vonatokat, a többi meg kihasználatlanul marad. Gy. fel is teszi a kérdést, vajon miért nem…..
A múlt héten hozta nyilvánosságra a konkurencia a hírt, amely szerint a Szent István Korona friss évjáratú etyeki irsai olivérje regionális trófeát kapott a Decanter World Wine Awardson, a 10 fontnál olcsóbb fehérek kategóriájában. Persze, hogy azonnal elhatároztam, teszek vele…..
MorgenStern 2011.08.02 14:19:00
@szenvedély S.: kicsit megkésve, de jobb később mint soha alapon! XD Etyeken azért harangoznak éjfélkor, hogy senki se felejtsen el átfordulni alvás közben a másik oldalára, mivel olyan savas az ottani bor, hogy ha az emberek csak az egyik oldalukon fekve aludnának egész éjjel, akkor reggelre biza ott kimarná a gyomrukat. XD ;)
Érdekes bejegyzés jelent meg az urbanista blogon.  Az első Budapesti Turisztikai Konferencián elhangzottak alapján másfél-két év múlva üvegkabinos lanovkákon suhanhatnánk át a Vigadó térről a Várba. Igaz a projekt az elhangzottak alapján még engedélyezés előtt áll, de a…..
2013-tól megéri letenni a kocsit Őrmezőn: szakaszjeggyel bárki teleportálhat bárhová. A Budaörsi útra felfestett, több kilométeres dugót okozó buszsáv után Tarlós István mert merészebbet álmodni: megkezdték az építését, és 2013-ra elkészülhet az a P+R rendszerben…..
Kocsmablog Zöld Pardon 2011.05.31 17:55:00
A cikkben szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, jelen témában újabb véleményünket ITT olvashatjátok!Helyszín: 1117 Bp., Goldmann György tér Látogatás: 2011. május 6. 19:45-22:15 Bezárt, megszűnt!  > Ahogy Deutsch Tamás megfogalmazta Twitteren a…..
MorgenStern 2011.06.01 10:50:02
számomra a zp olyan mint egy hullámvasút. :) kezdetekkor szerettem, majd miután a fű kikopott és olyan volt mint egy nagy sivatag megutáltam, folyton porosan, megizzadva pedig sárosan távoztam, pedig nem fetrengtem a földön. :) emlékszem még a rettenet autógumikra amikre lehetett ülni. örültem miután befedték fával a területet, bár emélkszem rázósabb estéken a por az alól is felszállt. XD
aztán beköszöntött egy időszak amikor rettentően meggyűlöltem a helyet, mert a város mocskát odafújta minden este a szél... a 13-14 éves részeg hülye gyerekektől a különböző sötét egyedekig... a környéken lakva nem örültem a szemetes utcák látványának és az állandóan összevizelt kapu bejárónk penetráns hugy szagának, a hányásokról nem beszélve.
tapasztalataim szerint a biztonságiak ritkán normálisak bárhova is megy az ember szórakozni, szerintem az átlagnál nem rosszabb a zp személyzete, és különben sem az a dolguk, hogy haverkodjanak a vendégekkel.
örülök a belépőnek és a kerítésnek, mert ezzel valamennyire képesek voltak redukálni a trógerek számát, ma már azért nem arról hírhedt a zp a külföldiek körében, h ez az a hely ahol drogot kapni, szerencsére mára ezt átvették romkocsmák, egészségükre.
ja és közel 30-hoz még mindig képes vagyok reggelig maradni. XD tavaly volt olyan, hogy az összes pult bezárt és szóltak jó volna ha mennénk, mert szeretnének takarítani. :P
egy dolgot sajnálok, a szeparéba nem sikerült még bejutnom és kártyát kapni. =)
Nekem nem. Erre a következtetésre jutottam, miután elkértem az iStyle-tól a létező legerősebb MacBook Prót, a 2,2 gigahertzes, négymagos Core i7-es processzorral, 4 gigabájt memóriával és AMD Radeon HD 6750M-mel szerelt szörnyet.Elvégeztem persze a szokásos teszteket is, és hát az…..
Az Egy nap a városban blogon már többször hírt adtam tehetséges utcazenészekről, először Ferencet ismerhettétek meg, majd a népzene két fenegyerekét láthattátok. Most, azt hiszem, megtaláltam a legjobbak után a legrosszabb utcazenészt. Aki egyébként abszolút…..
 Alighanem csak átmeneti, apró bosszúság az, amit gborz szúrt ki a 4-6-os villamos új megállóinak átnevezésekor, hiszen az átállás nem mehet végre egyik napról a másikra minden fronton. Ám igaz, ami igaz, az egyszerre három néven futó megálló már tényleg kicsit sok a…..
A sok eső alámosott rengeteg utat az utóbbi időkben, tegnap épp Buda déli részén alakult ki egy zivatart követően kisebb fajta árvíz, meg beszakadt a mellesleg nem túl régi M6-os leállósávja is a múltkori M1-es balhé után. A víz meg csak jön, Pesten sem jobb a helyzet, …..
Nem tudom, ki emlékezik még arra, amikor Orbán Viktor korábban kijelentette a Magyar Gárda kapcsán, hogy majd adunk nekik két pofont és hazazavarjuk őket. Most, hogy Vona Gábor gárdista mellényben akar megjelenni a Parlament alakuló ülésén, azonnal ez az ígéret jutott eszembe.…..
MorgenStern 2010.05.13 08:15:32
@lev davidovics: a munkásőrség egykori készleteit a rendészeti szakközépiskolákban használták fel. a munkásőr egyenruha színe pedig szürke volt és nem kék.
Ezen a héten annyira pozitívak vagyunk, hogy az már szinte fáj nekünk. Minden nap egy párt mellett érvelünk. Minden nap más párt bérence vagyunk. Döntened úgyis Neked kell.Mert az egész annyira trendi, és a csajok is itt a legjobbak. Ők a zöldek. Szeretik a virágokat, a földet,…..
  Volt ez a Király András-ügy, meg a Szávay István-ügy, a Képviselő Funky kéjjel vadássza le a jobbikos politikusokat. Ugyan kellemetlen mindkettő, de igazából egyik sem komoly, csak épp okoznak némi kognitív disszonanciát egy komolykodó pártban, ahol mindenki kemény,…..
MorgenStern 2010.03.26 09:20:34
@TuRuL_2k2: drága Balogh Ákos Gergely! laza vagyok leszarlak! tudom szorít az uzsora, mert a bandátoknak a 8 év hitelt már vissza kell törleszteni... XD kemény lehet ha úgy kell készülni a választásra, hogy a tökötöket szorongatják... szerencsére akadnak még emberek akik nem felejtik el, hogy 1990-ben az szdsz-el karöltve kampányolt a fidesz, majd tagok jöttek-mentek egyik pártba, akad mai is bőven szépséges komcsi-besúgó múlttal rendelkező nálatok, és nem feledjük a likuddal való testvériségetek sem... jah igen itt az idő változtatni, ütött az óra narancsosok! XD
Gyermekkorom egyik jellemző jelenete: passzos rövidnadrágokban, kempingbicaj kormányára támaszkodva hunyorgunk hárman a nyolcvanas évek narancssárga nyarainak egyikében, kulcs persze a nyakba lógatva. Azt figyeljük, ahogy a Kraz típusú szovjet teherautó nyergesvontatóján meghozza a…..
MorgenStern 2010.03.02 17:46:41
@Ralesk: igen, ott van a Cházár András utcában a régi sport mozi helyén. számomra az épület kinézeténél sokkal gázabb a bejáratnál az a két oroszlánbőrbe bújtatott kertitörpe. XD a norc.hu -n meg lehet nézni. :P
 Megtörtént. Mélységesen megalázott bennünket a magyar országgyűlés. Parlamenti képviselőink – a szocialista párt vezetésével, a Fidesz asszisztálásával - tegnap sárba tiporták emberi méltóságunkat, megkérdőjelezték kulturális identitásunkat, megfosztottak…..
MorgenStern 2010.02.23 17:11:30
@genyamagyar: vélhetően a kaftánforgatók miatt, akik elárasztották a világot... mikor milyen érdekük volt magyarok voltak, ha meg úgy érezték akkor zsidók. hálivúdban is ki lett írva az ajtóra: "magyarok kíméljenek" , jelen korban pedig Kanadában és Brüsszelben is a kátrányos helyzetű mádzsárokkal van a bááááj.... Dublinban is szegíneket kergették el a helyi lakosok megelégelve a lopásokat...
MorgenStern 2010.02.23 17:30:54
@Egregor: minden szavaddal egyet értek!