Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Attila64

0 bejegyzést írt és 780 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elfogadhatatlan nekem mint adófizető polgárnak, aki az ellenzéket is finanszírozza, az a minősíthetetlen teljesítmény, amit a politikai térfélnek ez a fele nyújt. Olcsó kifogás erre a teljesítményre, hogy "de hát az ellenzéknek se (elég) pénze, médiája (sic!), se intézményes jogkörei, a rezsim…..
Attila64 2020.06.24 08:35:48
Attila64 2020.06.24 08:36:02
.
A nagy ünneplések közepette ne feledkezzünk meg a Holdra leszálló űrhajók kommunikációs rendszereiről sem, hiszen ezek nélkül aligha jöhetett volna létre a nagy kaland. Az Apolló missziók hihetetlenül bonyolultak voltak, több járművel, távol a Földtől összetett manővereket végeztek, amit pontosan…..
Hét év országos földi sugárzású és további közel két év internetes rádióként való működés után úgy tűnik, szépen csendben végleg elhallgatott az ország egykori kereskedelmi rádiója, a Class FM...
Pangea Mi lesz veled, Afrika? 2018.07.22 16:28:43
Afrika (ezen belül is Fekete-Afrika) kitartóan magas népességnövekedési ütemével kapcsolatban kifejezetten hajmeresztő előrejelzések jelentek meg, az ENSZ "közepes" forgatókönyve szerint 2100-ra akár 4,4 milliárd fősre is nőhet a fekete kontinens lakossága,  mivel első ránézésre alig érvényesül a…..
A fűtési módszerek, melyek közül választhatunk, némileg korlátozottak. A legáltalánosabb és legelterjedtebb módszer a magyar ember melegedésére, a gázzal való hőtermelés.  A gázkazán működése még egy laikus számára sem túl bonyolult, ami az elvet illeti. A gáz elégetésével termelt hő hatására a…..
Attila64 2017.04.29 18:58:21
@Szzzz: jól látod: 1. szigetelés, ami belefér 2. inkább felületfütés árammal; tökéletesen programozható, akár helyiségenként is, gyorsan felfűt takarékos üzemmódból, nem kell kémény (1 millió, nem kell gázbekötés Xszázezerért stb.)
A meghirdetett menetrend alapján igazi gyorsbusz indult a budapesti reptérről a belvárosba. Az útvonal kitűnő, felfűzi a pályaudvarokat is. A menetrend is zseniális, fél óránként jár. A valóság egy cseppet más, de a szolgáltatás valóban létezik, minibusszal. Sőt egy másik szolgáltató is belépett a…..
Attila64 2017.04.18 09:55:13
ahogyan a médiában szerepel az ifjú "keresztény-demokrata" elnökjelölt:   és amilyen valójában:..
Az Úr álomkép alakját öltve biztosítja Ábrámot támogatásáról, de Ábrám egyelőre nem vágyik másra, csak utódokra. Ezt követően egy velős, csillagszámolással és állatáldozatokkal tarkított párbeszéd során az Úr negyedszerre is Ábrámnak ígéri más népek földterületeit. Aztán - biztos, ami biztos alapon…..
Attila64 2016.12.23 10:54:57
@Skywatcher: ez azért van, mert Isten nem polkorrekt.
A tervek szerint 8 önálló fejezetből álló, összefoglalt megoldási javaslat-csomagot tárok most a Mandiner olvasói elé. A hazai cigány közösségek felzárkózásának előmozdítása érdekében szeretném elérni a hazai pártokat, kormányzati szereplőket, helyi és megyei döntéshozókat, és általában bárkit, aki…..
A hét történései elég szépen rávilágítottak arra, hogy miért lenne érdemes elköszönni az óbaloldaltól, és  inkább az újabb pártokba helyeznie a bizalmát annak, aki baloldalinak vagy liberálisnak tartja magát.  Ami a szociknál folyik, az tragikomédia. Molnár pártelnök sasszézása igencsak…..
Kisebb baki miatt szakította félbe a Guns N' Roses a houstoni koncertjét. Az egyértelmű klasszikus November Rain közben Axl apánk észrevette, hogy a zongora félre van hangolva, melyet - szerencsére - láthatóan poénosan reagált le, egy "Mi a franc volt ez?"-t és egy röhögést…..
Attila64 2016.08.09 11:59:54
A magát korábban kormányzónak kikiáltó Borbély József a február végi, senki által észre nem vett hatalomátvétel után most újabb szintet lépett. Kormányt alakított. Nem viccelek. Tényleg...
Lumens Így bojkottáld Izraelt 2016.03.31 05:56:17
Ha tényleg bojkottálni akarod Izraelt, legalább csináld normálisan – mondja Hananya Naftali How to really boycott Israel című Youtube-videójában a Boycott Israel mozgalomra reagálva, melynek célja „bojkottálni az izraeli és más, Izraelben vagy azon kívül készített zsidó termékeket, melyek…..
avagy, amit a LED-ekről tudni érdemes! Napjaink slágercikke a LED, amelyet boltok és webshopok százai kínálnak. A rengeteg típus és változat közt nehéz eligazodni, ráadásul annyi mértékegység és fénytechnikai jellemző keveredik a csomagolásokon, hogy ember legyen a talpán, aki…..
Nem ismerem személyesen László Petrát, de egyszer találkoztam vele. Pontosan egy hete láttam, a röszkei jobbikos tüntetésen, ahol egy kis kamerával a kezében lelkesen rohangált a Szent Antal téren. Látszott rajta, hogy sajátos küldetéstudat hajtja, valamit tenni akar ezért a kis…..
(Click to enlarge) ..
Attila64 2015.09.08 11:46:51
Mi, magyarok azt hisszük, hogy csak nekünk vannak évszázadok óta húzódó nemzeti problémáink. Pedig dehogy, minden nép küzd a sajátosan rá jellemző össznépi traumával. A németek is, és most nem a holokauszt miatti vezeklésekre gondolok, az csak következmény. Ha megnézzük a…..
A brit Nemzeti Levéltár titkosítás alól a napokban feloldott iratainak köszönhetően kiderült, hogyan vallotta be egy szovjet kém az MI5 és az FBI ügynökeinek a Wormwood Scrubs börtönben tartott kihallgatások során, hogy milyen technikákkal dolgoztak a szovjet titkos ügynökök. A…..
Sokan abban a téveszmében élnek, hogy „a sorkatonaság embert/férfit farag a fiatalokból”, és hogy „a mai fiatalemberek” – felteszem itt a 18-20 évesekre gondolnak – „azért olyan puhányok, mert nincs sorkatonaság”, stb. Már tucatszor leírtam különböző fórumokon és…..
Mondhatnám, hogy köszönöm Latorcai úrnak, hogy ismételten, nagy plénum előtt nyilvánította ki, hogy „Magyarország Kormánya határozott és egyértelmű állásfoglalásaiban zéró toleranciát hirdet az antiszemitizmus, a rasszizmus és a kirekesztés ellen”. Mondhatnám, de nem…..
Van egy csomó dal a világtörténelemben, amiket rendre félreértünk, pont ahogyan a magyartanárok képesek a legegyszerűbb verseket is félremagyarázni. Nem arról van most szó, amikor csak félrehallasz egy dalszöveg részletet, ugyan az is gyakori probléma és elképesztően vicces…..
Attila64 2015.08.30 17:15:14
@Girhes Joe:
"Más téma: van a Hevesi Tamásnak a Jeremy című száma. Na ezt először is azért szokták félreérteni, mert sokaknak nem tűnik fel, hogy a Jeremy az egy férfi név (=Jeremiás), tehát Hevesi nem énekelheti a "saját nevében" a "szerelmének" (eltekintve itt most mindenféle elfajult genderista értelmezéstől). De még így se válik egyértelművé. Az egyik értelmezés az, hogy egy fiatal tini lány könyörög a párjának, "
-
Ezt pont biztosra tudom, Hevesi nyilatkozta egy alkalommal (jó régen), ezt a filmet látta, amely eléggé megérintette és erről írta:
www.imdb.com/title/tt0070238/
Az Egyenlítő blog többször írt már arról, hogy a Kurucinfó egyik hírhedt, holokauszttagadó szerzője „Perge Ottó”, valójában Zábori László. Zábori saját Facebook-oldalának és több más interneten megtekinthető dokumentumnak tanúsága szerint a budapesti Leövey Klára…..
Piszkosul bosszantó, amikor nem sikerül kideríteni egy-egy jó nagy elkúrás felelőseit. Van amikor egyértelmű az ügy, de az esztergomi vasútfelújításnál nagyon nem az. Akármit olvastam össze, nem áll össze a kép. Persze megy a hadoválás régészeti leletekről, meg elhúzódó…..