Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gaso

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w Bazmeg.hu 2008.04.23 06:30:00
A kéz, az magam felé is hajlik persze, mint tartalomipari szakmunkásnak. Nekünk, mint Indexnek és mint internetezőknek, az internetadó nem jó. Hanem rossz. De nemcsak nekünk. Volt szerencsém több képmesében is felvilágosítani a tisztelt népet, milyen csuda dolog az internet. Nemcsak…..
gaso 2008.04.23 09:56:33
Mandiner blog Az új szövetséges 2008.04.22 18:01:00
 A Szentkirályi utcai Szövetségesek Házába új vendég költözött. Hát így megy ez, nyugtáztam egy nagy levegővel: most, amikor megy a szekér, egyre többen kéredzkednek fel a bakra. Nincs is ezzel semmi baj. De ki lehet az új jövevény? Hiszen már a nemzet színe-virága itt…..
Mandiner blog Nem megyek el 2008.04.11 09:01:00
 Hallom, tüntetni megy a fél ország. Ki itt, itt ott. Hát rám ne számítsatok! Nem megyek el. Nem érdekel. Ez nem ügy, ez egy jól sikerült médiahack. A jegyirodának, meg az együttesnek. A média meg tombol körülötte.  Kiszolgálták, nem szolgálták, felgyújtották,…..
A rendőrség ismét súlyos csapást mért a magyarországi bűnözői körökre. Siófokon kábítószerrel való visszaélés miatt 16 és 17 éves fiatalokat vettek őrizetbe, írja a Somogy megyei online. A hír alapján klasszikus bűnszövetkezettel állunk szemben. Az egyik 17 éves…..
Provokatív és félelemkeltő események történnek a fővárosban, újra. Nyíltan vállalva a megfélemlítés szándékát, péntekre erődemonstrációt szervez számos szélsőséges szervezet, ahhoz a belvárosi bolthoz, amelyet az elmúlt hetekben többször is atrocitás ért…..
 Reménytelen politikabuzikként minden apró nóvumnak örülünk, amit a magyar közélettől kapunk. Az elmúlt napok termésére igazán nem panaszkodhatunk, akár előre kitervelt, nyereségvágyból, akár hirtelen felindulásból elkövetett kormányválságot élvezhetünk. A nagy…..