Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Antibes

0 bejegyzést írt és 81 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
BJAHC–Dukla Michalovce 2-6..
Antibes 2022.08.17 09:32:01
@DominiKing: olyan ez, mint egy tükör, ezek az eredmények megmutatják azt, hogy mennyit fejlődött vissza a magyar hoki, és mennyire gyenge az Erste Liga. sajnos már az Alpesi Liga is fényévekkel van előttünk. Sok csapat próbál az UP-ra építeni, de a millárdos TAO pénzekből ezeket a játékosokat sikerült kinevelniük az utóbbi x évben a kiváló edzőknek. Elszomorító és szánalmas az egész. Ma már könnyebb ellenfelet a szerb vagy a bolgár vagy a szlovák amatőr ligából tudnánk választani, de annak meg mi értelme lenne, max Kangyal fényezné a csapatát, hogy milyem magas szinten játszanak :-) .
A DEL-ből igazolt kanadai védőt a Fehérvár..
Antibes 2022.06.29 09:29:41
@bibababa: ez igaz, ráadásul indul a sport3 :-)
Tornyai Gábor az UTE-ban folytatja..
UNI Győr ETO HC–DVTK Jegesmedvék 2-5 Ladányi Balázs vezetőedző, Győr: „Sokkal többet kaptunk a csapattól, mint amire vártunk a párharc előtt, a Miskolc a párharc közeledtével megerősítette csapatát, minket a körülmények gyengítettek. Nekünk már annak örülni kellett, hogy a fiúk felállnak a…..
FTC-Telekom–Olimp Riga 3-1 Fodor Szabolcs: – Nagyon közel jártunk a továbbjutáshoz, ahhoz, hogy a két évvel ezelőttihez hasonló csodát vigyünk véghez. Három nullnál öt a három ellen támadhattunk, négy nullal biztos továbbjutók lettünk volna, sajnos nem tudtuk kihasználni. Lehet, hogy holnap…..
Antibes 2021.10.26 14:40:24
@trollfeeder: sajnos nem kicsit, és inkább a magyar csapatok gyengébb kerete miatt. De ez már nyáron látható volt, sorra jelentették be a junior, ifi játékosok leigazolását, sehol egy légiós jó pedigrével.
DVTK Jegesmedvék–Titánok 1-5 Tokaji Viktor: A gólszerzéssel hadilábon állunk. Elkezdünk olyan dolgokat csinálni, amivel saját magunk alatt vágjuk a fát. Nehézzé tesszük a saját magunk játékát és tulajdonképpen ezekből a helyzetekből él folyamatosan az ellenfél. Ezek az egy gólos meccsek,…..
Dunaújvárosi Acélbikák–Corona Brassó 0-12 Leo Gudas: – Továbbra is nagy problémánk, hogy húsz, néha negyven percet játszunk, de hatvan percen keresztül nem tudunk. Ezzel együtt remek csapat volt ma az ellenfelünk, amely nagyon jól játszott végig, míg mi négy-öt bekapott gól után magunk alá…..
Antibes 2021.08.27 17:50:25
@rikkitikki: igen, ezért kellene megyénként legalább 1 fedett jégcsarnok, hogy ne kelljen sokat utazni , és ahol már van jégcsarnok, ott minőségi szakember gárda az utánpótlásba, nem gondolom, hogy egy jó szlovák, cseh vagy orosz edző megfizethetetlen. De ebből a rengeteg TAO-ból még kanadaira is futna sok helyen.
DVTK Jegesmedvék–Olimpija Ljubljana 3-5..
Antibes 2021.08.23 10:28:37
@Lazlee: szerintem ebben az esetben a kaland időtartamával van gond, 3 év alatt számottevő hatásról nem beszélhetünk, ha esetleg 10-15 évet lehúzna a DVTK a ligában, akkor azért már sok fiatal játékos beleerősödhetne a szlovák ligába. Én egyébként is annak a híve vagyok, hogy inkább az akadémiai U csapatok menjenek a szlovák U bajnokságokba, ne magyar 30 éves + + honosított + légiósokkal felálló csapatok a Tipos-ba. 4-5 év szlovák U liga után kitermelődne jónéhány használható fiatal magyar játékos, akikből már össze lehetne rakni egy-két a Tipos-ban is versenyképes csapatot, kiegészítve minőségi légiósokkal.
Antibes 2021.08.23 17:28:36
@Kegy: Hihetetlen infrastruktúrális fejlődés, nagyszámú megépült vagy épűlő csarnok, rengeteg gyermek. Vajon mi lehet a gond? Talán, hogy sok csapatnál nem képzett, tapasztalt U edzőket alkalmaznak, hanem kóklereket, nulla edzői tudással és gyakorlattal? Példa Szeged, minden tökéletes, rengeteg gyerek, de több korosztályban a vezető edzöknek az OBII-es csapat huszonéves játékosait nevezik ki. Szegény gyerkőcöket ki fogja megtanítani a hoki alapjaira? És ez sajnos nem egyedi eset.
Antibes 2021.08.24 09:07:41
@korxi: nem tudom mely játékosok felesztése volt a cél, de Szirányi, Galanisz, Magosi, Láda, Vas J. 30 felett jóval és 40 év közelében már nem fog sokat fejlődni, bárhová küldik. Marad Kiss D, Gőz, Ritó, Miskolczi, őket küldhetik akár az NHL-be is, akkor sem fejlődnének sokat, vagy a zsoldosokra gondolsz, Wehrs, Dudas, Csányi? Vagy a román válogatott játékosaira, Részegh, Rokaly? vagy az idegenlégiósokra? Az U20 játékosok alig kaptak lehetőséget, így az ő fejlesztsük nem lehetett domináns cél. Egyébként is, ha néhány tehetséges játékos fejlesztése a cél, akkor elég lenne ezeknek külföldi csapatot keresni, és nem egy egész csapatot a szlovák ligába küldeni. Olcsóbb és hatékonyabb megoldás lenne