Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pics Alajos

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tibor azt hitte mosógépet vesz, pedig valójában magát az önjáró kiszámíthatatlanságot és kalandot engedte be életébe a Gorenjével. No meg a szerelőt.  Kedves TékozlóHomár! Az alábbi immáron nagyon hosszadalmas és bosszantó történetet szeretném megosztani mindenkivel,…..
Dorka leleplezte a szörnyű valóságot, hogy még a szupercsaládbarát pihepuha bútoráruházban is eljátsszák azt a legolcsóbb trükköt, hogy akció előtt virtuálisan duplájára emelik (vagy a valaha volt legmagasabb árat írják ki, de ezt úgyse tudjuk ellenőrizni): Azt hittem…..
A legjobb hipermarketben is előfordulhatnak romlott termékek, pláne a Tescóban és az Auchanban: Értem én, hogy mindent el kell adni....de! Ezt a képet ma lőttem a szfvári "nagy" Tesco-ban. (Nem elég, hogy az akciós időszak már lejárt, de a termék is jóval túl van a…..
Sötét erők kerítették hatalmába Tutanhamon bankszámláját. Váratlanul és kitörölhetetlenül jelent meg a közüzemű megbízásai között a Nagy Kanyar Kft, ami egyelőre pénzt ugyan nem vett le tőle, de ha a cibeseken múlik még bármi történhet. A bankban azt sem akarták…..
Pics Alajos 2009.05.28 11:39:24
Jól érezte dremamdacer blogger barátunk, hogy az otthonába érkező esti adománygyűjtő hívással valami nem stimmel. A Gyermekmentő Alapítvány honlapjának kezdő oldalán ugyanis a következő felirat figyelmezteti a látogatót: Figyelem! Alapítványunk telefonon keresztül nem gyűjt…..
Pics Alajos 2008.10.31 15:46:12
A lélekrabló dohánymaffia újabb álságos trükkjét leplezte le posy. Nem elég ezeknek, hogy 2 éve egy szállal kevesebbet adnak, már a kevesebb is rövidebb, cserébe viszont a füstszűrő hosszabb: A napokban vezették be az új dizájnú hosszú pall mall cigarettát (lásd: 1. csatolt…..