Regisztráció Blogot indítok
Adatok
koc

7 bejegyzést írt és 648 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Nano War és annak folytatása, illetve klónja(i) számomra mindig is az egyszerű, de nagyszerű játékmenet miatt tetszettek: van pár bolygó, nő rajtuk az egységek darabszáma, aztán uccu neki lehet menni elfoglalni másik bolygót, közben még taktikázni is kell kicsit, de nincs…..
Ilyen egy összetett várvédős játék! A Balloon in a Wasteland története szerint léggömb-balesetet szenvedtünk a préri közepén, amerre persze gyakran járnak szörnyimörnyik és tápos autók. A szörnyeket nyilván irtani kell, először kis fospisztollyal, aztán folyamatos…..
Billiárd. Ennél sokkal többet ez a játék nem tud. A célzást nagyban könnyíti, hogy kirajzolja nekünk a játék, merre fognak gurulni golyóink. Ugyan a továbbpattanást már nekünk kell kiszámítani, de ezzel együtt lehet élni.Játszhatunk egy-egy ellenfél ellen, vagy ha van…..
Végre egy jó kis rali játék. Bár nem vagyok ezeknek nagy híve, a Turbo Rally valahogy megfogott. Maga a játékmenet egyszerű mint a faék. Versenyzel, pénz kapsz, fejlesztesz, több pénz kapsz, jobb autót veszel, stb.A grafika szerintem nagyon jó lett, a pályák változatosak. Ami…..
Régen volt már stratégiai játék a blogon, de szerencsére KaeL nevű munkakerülőnk beküldte a Star Relic linkjét. Meglehetősen remek játékról van szó: adva vagyon három faj, melyek színeiben egy hatszögekre osztott pályán harcolunk a gép (vagy egymás) ellen. Az alap játékcél…..
Az HBO Csajok című sorozata eddig sem volt szégyenlős, ha a dugásra került a sor, volt már itt mindenféle szex, jó is meg rossz is, az ugrás után egy hosszabb videóban megmutatjuk, miket válogatott össze közülük a Huffington Post. A múlt vasárnapi epizódban azonban volt két…..
koc 2013.03.13 08:59:29
@sixx: Most minden beszólásra ugrani fogsz? Tarts távolságot. Válaszolj az érdemi hozzászólásokra.
Az ádámkosztümös fickó mögött bezáródott a hotelszoba ajtaja mialatt kirakta a piszkos edényeit a folyosóra. Szerencsétlen ezzel jól kizárta magát, úgyhogy még egy Mr.Bean jelenetekre emlékeztető út is várt rá mire lejutott a recepcióra jelenteni a panaszát. Az ipari kamerák…..
Android Egy HTC mind felett 2013.02.20 02:50:18
A fogyasztók számára gyakorlatilag a névtelenségből egyenesen az okostelefonok csúcskategóriájába érkezett tajvani vállalatra mostanában nehéz idők járnak. Versenytársai minden minden polcot kitapétáztak termékeikkel a legalsótól a legfölsőig, míg a HTC amolyan szimpatikus…..
koc 2013.02.25 12:05:32
@-putyin-: Miben jobb az S3?
Valami egészen elképesztően cuki, nyugtatós-relaxálósat találtam! Az úgy volt, hogy a "csak gyorsan, kell valami holnapra" életérzés jegyében elkezdtem keresgélni, és elém bukkant a Splode. Gondoltam, kipróbálom, aztán hajrá tovább, mindjárt kezdődik a Grimm, amit nekem…..
koc 2013.02.14 17:47:40
koc 2013.02.14 18:14:55
Zombik! Akinek ennyi még mindig nem elég a kattintáshoz, azoknak elárulom, hogy az Earn to Die 2012-ről van szó, ami az azonos nevű játék kiegészítése - folytatásnak szerintem nemigen nevezhető. Ennek ellenére még mindig szórakoztató agyatlanul nyomni a gázt a következő…..
Alapvetően én azon a véleményen vagyok, hogy aki iszik, az ne vezessen, bár a több nyugat-európai országban megengedett (legtöbbször) 0,5 ezrelékes véralkoholszint-határt nem bánnám, ha tolerálnák. Talán ezzel a mércével még nem kerülnének bajba azok, akik egy kiadós vacsora…..
koc 2013.01.07 10:34:25
@DezInf: Sebességmérésnél ritkán szerelnek le rendszámot. Tudtommal.
koc 2013.01.07 10:37:43
@tükörfúró: Nekem volt lejárt műszakim (kölcsön kaptam az autót nem jutott eszembe megnézni), és nem szereltek le semmit, hanem adtak egy papírt amivel telephelyig közlekedhetek, aztán hatósági vizsga meg némi bünti.
koc 2013.01.07 11:05:25
@Stock: Ha jólesik inni, akkor essen jól sofőrt hívni is. Olyan pedig, hogy muszáj velem még nem fordult elő, bár életszerű, hogyha nem iszol, akkor ugrik az előléptetés, és ha utána nem ülsz autóba, akkor egyenesen ki is rúgnak. A másik, hogy ha nem 5-8 sört iszol, hanem egyet hamarabb ürül ki. Igyál annyit, hogy kiürüljön mire autóba kell ülnöd.

Talán az egyetlen szituáció amit el tudnék nézni, amikor nem tudod előre, hogy autóba kell ülnöd, és emberélet múlik rajta. Szerencsére ez nem gyakori, főleg mióta van mobiltelefon.
Az sajnos nem ritka, hogy üzletek, bevásárlóközpontok előtt elég szűkre jelölik ki a parkolóhelyeket, az autók többségén ott díszeleg egy-két ajtórányitás nyoma. Ezt az elkövetőjük rendszerint elsunnyogja vagy simán nem is érdekli. A. viszont pont látta, amint az ő autója…..
koc 2012.12.11 15:48:35
@Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn: Én verőfényes napsütésben szoktam furcsálni. Elhiszem, hogy 2 órája amikor indult még köd volt, de úgy tudom szabályos menet közben kikapcsolni.
A Digi kiszedi a Discovery-csatornákat, a UPC erre az összeset bepakolja csomagjaiba, úgy szép az élet, ha zajlik, ugye. Ez azt jelenti, hogy a sima Discovery és az Aninal Planet mellett jön a főként nőkre pozícionált TLC, a Discovery Science, a Discovery World, az ID Investigations…..
Egy saját történet következik. Tulajdonképpen mindennapos ebben a városban, de mégis felbosszantott.  Helyszín a budapesti Rákóczi út és Osvát utca találkozása. Az is megérdemel egy rövidke megjegyzést, hogy jó lenne már, ha megtanulnák itt az autósok, hogy ha van két…..
A törvény miatt nem tudhatjuk meg, összetörték-e már korábban az autónkat. Így lesz a totálkárból megkímélt állapot, a gyanútlan vásárlóból balek. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
koc 2012.11.09 11:14:32
@Hurri kán: Nem kell arra egy nap sem. Délben elmentünk kocsit nézni, délután 4-re túl voltunk az általunk választott márkaszervízben történt átnézésen.
koc 2012.11.09 11:27:19
@pantomimes: Fel lehet hívni a pecsételőket a szervízkönyvből, és rákérdezni, hogy mikor járt náluk az autó. Ez sem garancia semmire, de az amatőr hamisítást kiszűri.
koc 2012.11.09 11:29:19
@ommm: Márkaszervíz nekem azt mondta meg )kedvesen minden további nélkül), hogy mikor és milyen óraállásnál járt márkaszervízben garanciális javításon az autó. Az egyik kiszemeltemnél pl. jól látszott, hogy az egy éves korában történt javításnál a futás arányosan stimmelt a hirdetéskorihoz.
FIGYELEM! A Varieté Bisztró elköltözött, az aktuális információkhoz kattintsatok ide! Nem is olyan régen kaptam egy levelet a Varietétől, miszerint nemrég nyitottak meg, és mint Burger Blog rajongók, szívesen látnának minket is. Össze is szedtük a kis munkahelyi bagázst, és…..
Appdroid Running Fred 2012.04.04 16:00:00
A Running Fred egy nemrég megjelent platformer, amiről sokáig haboztam, hogy írjak-e. Egyrészről látszik tisztán és világosan a beleölt munkaóra, lelkesedés, amiből egy valóban minőségi játék jött ki. Egy minőségi játék, aminek sajnos az alapötlete annyira nem jön be, hogy…..
Appdroid Gyro 2012.06.20 15:00:00
Címszavakban: ötcsillag, minimál grafika, totál ingyenes, egyszerű, de kicseszett zseniál játékmenet. Kicsit bővebben is, csak a látszat kedvéért. A Gyro leginkább ügyességi / reflex játékként kategorizálható. A játékmenet zsenialitása és egyszerűsége vetekszik a…..
Appdroid Battery Widget Reborn 2012.08.01 08:00:00
Gondolom a címet olvasva senkinek nem okoz hatalmas meglepetést, hogy egy widgetről lesz szó, ami a telefon töltöttségi szintjét rendeltetett jelezni nekünk. Design terén pacsi jár a fejlesztőnek: minden holo, minden szép, és minden, amit csak megvalósítottak benne, okosan szép -…..
Appdroid Pocket 2012.08.03 15:00:00
A Pocket (leánykori nevén Read it Later) egyetlen célt szolgál: látsz valami fasza cikket a neten, de nincs időd elolvasni ott és akkor? Klikk, és a Pocket szépen leszinkronizálja a telefonodra, elmenti a cloudba, meglengeti a varázspálcát - te pedig később a buszon, vonaton, melóban…..
Erős Antónia mélyen a kamerába néz. Mos, hogyt az életveszélyes budapesti metrókról és a a Matolcsy-csomagról szóló anyagokon túl vagyunk végre jöhetnek az igazán fontos hírek. Drogozott Zámbó Krisztián. Ja nem most, évekkel ezelőtt, és csak marihuánát szívott, de…..
koc 2012.10.09 09:35:34
Dániel és Péter is beküldte a Knightmare Tower linkjét levelesládánkba, és mivel ennyi ember nem tévedhet, utóbbi tolmácsolásában ezennel ki is kerül ide. "Számomra ez egy különleges darab. Nem sok ilyet láttam, vagy ha mégis, nem igazán maradt meg az emlékezetemben. Stílusát…..
Nyáron kifejezetten jól járható volt Budapest, legalábbis a legnagyobb része, még csúcsforgalom idején is. Aki megtehette, elutazott nyaralni, nem kellett a porontyokat oviba meg iskolába hordani. Aztán jópáran biztosan idő közben feldolgozták lelkileg, hogy négyszázsoktíz forint…..
Egy szorgalmas munkakerülő mindig megtalálja az utat. Fizci bloghu-s üzenetben juttatta el hozzám a Rew 2 linkjét, és milyen jól tette, én, bevallom, elmentem volna mellette. Pedig az első részt kifejezetten élveztem, és a második is egészen aranyosra sikerült. Lehet, hogy csak az…..