Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kvin

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Na mégis ki volt Schmitt Pál kisdoktori-ügyének legnagyobb vesztese? Nem, nem Schmitt Pál, aki három nap alatt három különböző álláspontot védett elszántan, aztán végül vett egy nagy levegőt, és lemondott. Nem is Orbán Viktor, aki kiállt Schmitt mellett, sőt sérthetetlennek…..
kvin 2012.04.02 22:50:24
@wagem:

ne húzd má fel magad vazze, komolyan nem hiszem el, há megmondta a smitt hogy megszerzi frankón a doktorit, meg még lehet hogy egy egy olimpiát is megnyer ... a becsület az becsület ,

és van igazság! - hallelúja - mert itt nálunk egy csaló lopós balfsz élete végéig kb. másfél millát vág majd zsebre, havonta, kérem az álló vastapsot !!
A rendszerváltáskor kicsit megbicsaklott a magyar humor, a humoristák csak álltak ott zavartan a a színpadon, hogy az még rendben, hogy ezentúl nem kell Cenznének és urának hívni a cenzúrát, de azzal mégis mit lehet kezdeni, hogy már nincs is cenzúra és bárki bármit kimondhat. És…..
Sonny Rollins @ Művészetek Palotája, 2011.11.10. Körülbelül 17 éves lehettem. Kispesten éltem a megboldogult Hunyadi mozi közelébe eső panelerdőben, amikor egy szép napon bekötötték hozzánk az internetet. Az ezt megelőző időkben zenei műveltségem a klasszikus zeneiskolában…..
Klasszikus vonalvezetésű, szürkészöldre festett radiátorok és pirosra festett csövek fogadják majd az új villalakókat a szeptember 12-én induló Való Világ játszóterén, amit a mostani évadra egy Aréna nevű újabb színhellyel és pár szabálymódosítással is felturbóztak.…..
Pár hete erősen rajtolt az RTL-es Vacsoracsata, mivel az első héten sikerült olyan celebeket bevetniük, akik serényen munkálkodtak azon, hogy tönkrevágják egymás estéjét, szóval pont jó helyen volt ez a dolog Balázs-show helyén. De amint a celebeket felváltották a civilek - ami a…..