Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Cica-mica

1 bejegyzést írt és 32 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Múltkori posztunkban az első alkalom előtti érzéseket próbáltuk ecsetelni, most pedig arra vállalkozunk, hogy a post állapot lehetőségeit vizsgáljuk meg. Persze nem feltétlen van nagy különbség egy legális  és egy házasságtörő első szexes találkozás között, de…..
Be kellett látnom, hogy talán velem vannak a bajok... Nehezen ment, de végül talán beláttam. Szombaton hazajött melóból, én pedig megint idegzsába voltam... Dúltam-fúltam, egyszerűen a kimerültség és a stressz keveréke, valóban nem lehetett hozzámszólni... Jobbnak is láttam,…..
A hétvégénk egész jól alakult, egészen vasárnapig. Aztán minden másképp alakult. Irritál, ahogy istenítik a tesója gyerekét, de még jobban, ahogy az enyémeket utasítgatják. Még mindig én vagyok az anyjuk, ha én megbeszélek velük valamit, másnak nem kellene belekaffognia, én…..
Úgy alakult, hogy nap végén telefonáltak, hogy meló stornó, ugyan Bandita ügyes és szorgos, de nem kell most ember - időben... Féltem, hogy nagyon megviseli, viszont mind a ketten csak röhögtünk az egészen.Este odabújtam hozzá és megszorongatott. Mosolygott és jól esett, hogy…..
Agyas tavasz II 2010.05.11 10:45:00
Asszem egy hete megint nem írtam úgyhogy most bepótolom.Voltak dolgok. Meg vannak is. Álomnő egyre többször emlegeti a lakásvásárlást. A furcsa a dologban, hogy már időnként az is felmerül, hogy majd mi lenne ha közösen. Nem mondtam rá semmit. De tegnap este mikor részegen…..
Agyas új poszt :-) 2010.04.11 15:47:20
Takarítottam. Nem mondom, de kellett. Vagyis most már mondtam. Az egészről az exem tehet.Annak idején vettünk olyan böhöm magas IKEA-s szekrényeket. A váláskor egyik nálam maradt a másik nála. Aztán valamikor nemrég említette hogy tudnák-e beszerelni neki egy-két polcot, mert amit…..
Délután voltunk fodrásznál, kiscsajomnak elől hosszabb, hátul rövidebb kleopátra lett a frizkója, nagyon nagylányos lett, élvezi is :) nagyfiamat is lekopaszítottuk, menő nagyfiús séróra és még lezsét is raktak neki rá :))) nagyon jól néz ki mindkettő :))Este már 9-kor…..
Agyas epilógus 2010.01.30 12:36:50
Ugye szeptemberben kezdődött. Aki olvasta emlékszik. Teli voltam keserűséggel, féltem a holnaptól és fogalmam sem volt mit kezdjek magammal. Aztán belekezdtem. Szükségem volt tanácsokra, mert nem nagyon volt aki mellém álljon. Érdekes mód éveket éltem le a fővárosban, mégsem…..
Helen kérésére, életem egy elég ijesztő kis boldondériás szakasza.Adott volt 2 fő 17 éves lány - az egyik én voltam, csontsoványan akkor még, hosszú fekete hajjal, de azért voltak melleim is, viszont mai szememmel tekintve, vagy 10 centit kiállt a csípőcsontom, annyira már nem…..
Tegnapi randi, hát alacsonyabb és öregebb, mint amilyent vártam :D Ráadásul annyira egyszerű, kedves pasi, nem tetszős :) Hülyültünk pótapával, ha nem jön be, küldjek sms-t és majd ő cirkuszol. Írt sms-t, na milyen? Írtam: felejtős... Erre a hülye tényleg felhívott és…..
qpec Hova lett a qpecblog? 2008.10.19 19:19:48
Nem, ez nem az eredeti kurvapecér naplója.Hova lett a qpecblog? Nem tudom. Valószínűleg Ő megszüntette blogját, úgy vélem rengeteg olvasó sajnálatára. Nem, én nem fogok élménybeszámolókat írni és nem, éjszakai pillangókhoz sem járok. Normális életet élek.Ritkán olvastam a…..
Még ilyet! Kristályok a szemből 2008.07.12 13:50:00
  Hónapokon át naponta kb. 7 darab csillogó kristály termelődött egy 12 éves libanoni kislány szemében. 1996-os a felvétel, de a YT-ra most került föl: Az éles peremű, centiméteres átmérőjű kristályok úgy esnek ki a szeméből, hogy sohasem sértik meg azt. Hihetetlen a…..
Ezentúl nem csak mosás után, az öblítőszertől lehet jóillatú a zoknink, hanem egy sportos nap után átizzadt lábon is. A titok nyitja egy - portugál kutatók által kifejlesztett - szövet- és környezetbarát mikrokapszula, amely beleszőhető a ruhaanyagba, és ott folyamatosan…..
Még ilyet! Zöldarany-gyár 2008.07.05 13:25:00
 Aranybányának titulálják az olajtermelő algatelepeket a rendszerek gyártói, illetve a saját algatelep építésének módját ismertető könyv - bár akkor már inkább -üzemekről, vagy -gyárakról beszélhetünk. Csettintésre késztető adatokkal nyűgöznek le: Az algák…..
Még ilyet! Lóedző autó 2008.07.01 18:57:00
 Nem a ló húzza a kocsit - de a kocsi sem a lovat: csak a kiképzésében segít. A ló "be van műszerezve", így a futtatás közben egészségi állapotáról és fizikai képességeiről is adatokhoz jut a tréner...
Cica-mica 2008.07.06 17:42:31
  Még egy pokolgép-kategóriás ébresztési mód :)    ..
Cica-mica 2008.06.24 21:46:54
A brit háztartások mosógépei átlag 21 liter vizet használnak el egy mosás alkalmával, ezt a Leedsi Egyetem Xeros kutatórészlege által kifejlesztett új eljárás néhány decire képes csökkenteni. A koszt (titokban tartott összetételű) műanyagdarabkák százai szívják magukba,…..
Még ilyet! Sókristály-lámpa 2008.06.06 16:46:15
Ha már légtisztítás (ld. az előző videót), állítólag ez a sókristály lámpa is ugyanúgy negatív ionokkal tisztít, mint a Viatek-izzó, és vitathatatlanul hangulatosabb. (A másik viszont vitathatatlanul több fényt ad… :) ..
Cica-mica 2008.06.22 15:15:52
Eszter naplója egy kép 2008.05.05 22:01:00
 Készül az eredeti kép, de még várat magára. Készülnek a szavak kibujni kezeim közül, de még simitok rajtuk. Amikor már tökéletesnek érzem őket, akkor nektek ajándékozom...