Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Warcraft4

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A fitnesztermek sokszor legalább annyira státusszimbólumok, mint amennyire a testedzés és az egészség megőrzésének helyszínei. Gyakran nehezebb bekerülni, mint egy elegáns klubba, nem utolsósorban azért, mert elképesztő árakkal dolgoznak – legalábbis az igazán drágák.…..
Miközben Tenerifére horror áron pörögnek a jegyek, két kevéssé ismert Kanári-szigetre szépen leestek az árak, befigyelt pár 8 ezer forintos jegy is idén év végére. Izland ugyanennyiért már csak hab a tortán.   A poszt élesítésének pillanatában két időpontra (november 23. és december 14.) vannak…..
Eljött hát ez is. Tudtuk, hogy bekövetkezik, egyértelmű volt az előzményekből. Csak az volt a kérdés, mikor és milyen módszerrel nyúlja le Viktor az igazságszolgáltatást is. Most kiderült: sunyin, ahogy szokták. Meg fogják tudni magyarázni az őket hatalomban tartó agyhalottaknak, hogy ez jó, meg…..
Lijiang-ban, Yunnan tartomány északnyugati részén két sanghaji rendszámú Ferrari szenvedett balesetet, mert egy  úttestre kiszaladó kiskutyát akartak kikerülni. A balul sikerült mentőakcióban személyi sérülés nem történt, viszont a kiskutya sajnos elpusztult.....
Ha most lennének a választások, a Kétfarkú Kutya Pártra szavaznék. Ki nem szarja le? Leginkább én magam. Mert ez nem igazán jó, ez inkább kényszer.  Persze röhögni mindig szerettem, például Kálmán Olga Mogács-interjúja, vagy inkább Mogács Olga-interjúja születése óta klasszikus és a…..
Madonna az egyik kedvencem, ha vintage fotókról van szó, egyszerűen imádom a róla készült régi képeket, melyekből gyakran szemezgetek itt a blogon is. A legkedvesebb fotósorozat számomra az, amit a híres fotós, Richard Corman készített róla New Yorkban '83-ban, amikor az énekesnő még egyáltalán nem…..
A sokunk által sűrűn látogatott Dürer Kertet szemelte ki a kormány a Liget Projekt és az állatkert terjeszkedése miatt költözésre kényszerülő Fővárosi Nagycirkusz új otthonának. Habár a szórakozóhelynek 2020-ig szerződése van a hely tulajdonosaival, úgy tűnik, ez nem sok vizet zavar a…..
Nagyon ritkán fordul elő, hogy más írását teszem ki, még ritkább a negatív hangvételű cikk, hiszen alapvetően a gasztronómia (főzés, evés, étteremlátogatás) szépségeit igyekszem népszerűsíteni, de Kolonics Zoltán, cukrászmester szakmai munkássága elég erős érv volt amellett, hogy engedjek a…..
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!     Tisztelt Mt!   Történetem ott kezdődik, hogy 2014 augusztus 06.-n kezdtem meg a munkaviszonyom egy híres gyárban. Viszont tegnap előtt felmondtam, ami közös megegyezéssel létre is jött így tegnaptól, azaz 24.-től…..
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!     Tisztelt Mt!   Nem konkrét munkaügyi tárgy miatt írok önöknek, hanem „mindössze” azért, mert nincs állásom, idestova 2 és fél éve. Ezalatt természetesen nem azt értem, hogy semmit sem dolgoztam az eltelt…..
Színes Ötletek Elköltöztem... 2014.02.12 09:30:35
Úgy tartják, olykor változtatni kell kicsit, foglalkozzék bármivel is az ember. A Színes Ötletek Blog életében most jött el a pillanat, azaz változás pillanata. Mától egy új felületen, teljesen megújult külsővel leszek elérhető, de minden más változatlan marad. Az új helyre…..
Edith és Cora andalognak a réten, és a Bertie-vel kötendő házasság esélyeit latolgatják. Edith szerint nem alapulhat hazugságon az házasságuk, és el kell mondania, hogy Marigold az édes leánya. Ugyanakkor rettenetesen fél, hogy ezzel mindent tönkre tesz majd. Pattmore-nak sem indul…..
A lenti printsorozat ötlete egyáltalán nem forradalmi, talán még én is csináltam hasonlót egy hírmagazin számára annak idején, de mégis újszerű, és nagyon profin van összetéve, így rendkívül vicces, és mai lett. ..
A trashfilmek komoly kultusznak örvendenek. Gyilkos szörnyetegeket vagy eltúlzott vérfürdőket bemutató, enyhén vagy nagyon morbid akciófilmek és horrorfutamok ezek, amelyek büszkén vállalják, hogy filmművészetileg nem sokat érnek, hiszen épp ez volt a céljuk. Megmutatni az érem másik oldalát, a…..
Olvasónk hitelével és a hozzá kapcsolódó lakásbiztosítással nem csak lakhelyet szerzett magának, hanem élethosszig tartó ügyintézést is. Szerencsére legalább ismétlődő típusút, így a sokadik körben már rutinosan megy banktól szövetkezeten át másik bankig ugyanazokkal a papírokkal és igazolásokkal.…..
Nemzetközi kitekintés rovatunkban egy portugál autókölcsönzőről próbáljuk lebeszélni az arra járókat. A portugál polip avagy NO drive on holiday! Történetünk okulásul szolgáljon minden gyanútlan Portugáliába készülő turistának. Kálváriánk első állomása a…..
Warcraft4 2016.07.01 17:32:23
3-3
A Homáron májusban szerepelt már a soproni Hotel Fagus, mert olvasónknak csak a helyszínen sikerült értesülnie arról, hogy a szálloda felszámolás alá került, és lőttek a családi pünkösdi hosszúhétvégézésnek. A hotel új tulajdonosa akkor közleményben igyekezett megnyugtatni a kedélyeket. Károsultak…..
Warcraft4 2016.07.01 17:31:00