Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lady09

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nevetséges frizurák, borzalmas színpadi ruhák és elképesztően jó, slágeresen is komplex rockzene önironikus humorba csomagolt társadalomkritikával. Nagyjából így jellemezhető legérzékletesebben, mit is képvisel a Styx, amely 1972-ben alakult Chicagóban, és 1975 óta az amerikai hard és prog rock…..
 A kezdetek A magyar középkorról gondolhatunk, mondhatunk sok mindent, de az bizonyos, hogy országunk mezőgazdasága a párját ritkította akkor egész Európában. Nyugat Európában, ahol csak kevés állatot tartottak, hamar kimerültek a zárt lombtakarójú erdőktől elhódított termőföldek, gyakran…..
Egy héttel ezelőtti cikkemben írtam Magyarország 2018-as boldogságtérképéről és ennek kapcsán arról, hogy mennyire boldogít a jómód. Feltártuk, hogy a pénz és a boldogság közti kapcsolat összetettebb, mint gondolnánk… Ám sok olyasmi létezik, ami független az anyagiaktól, és a hatására boldogabbnak…..
lady09 2018.05.17 08:16:34
Az egyik olvasó tanácsolta hogy írjak erről, szerintem ez egy fontos terület! Minden introvertáltnak használnia kell, a továbbiakban el is mondom miért.   Ugye arról már volt szó, a csend könyvben is, hogy a mai internetes világot rendkívüli módon ki tudják használni az intrók. Ahogy mondtam,…..
lady09 2016.07.29 21:37:02
@introvertaltak: Én a hírportálokon voltam tudod ahol a napi események vannak meg több féle téma. De sok teljesen átment a facebookra. Pár év óta sokat változott a hangulat meg a vélemények leírása, de lehet csak nekem tűnik úgy hogy a hangnem elég arrogáns sokszor , és valójában ezért is ment el a kedvem . Bár nagyon sok értelmes ember van még most is , csak nehezebb megtalálni őket . Különben meg inkább a bizalmas beszélgetések híve vagyok mint a csoportos társalgásé.
Chat-es oldalakon sosem voltam , így is megtaláltak akik fontosak lettek: ))
Tisztázzunk pár dolgot. Önmagunkról soha nem állapíthatjuk meg reálisan mennyire vagyunk szépek. Csak is más visszajelzései által, de ez legtöbbször egy torzult kép. Az agyunk felnagyítja azt a néhány esetet, amikor valaki kinyilvánította, hogy nem tetszünk neki, és leamortizálja azokat az eseteket…..
Egy sorozatot fogok indítani, amelyben lementem az érdekesebb nők profiljait, és kicsit elemzem őket. Természetesen mindent kitakarok, ami által felismerhető lenne az illető.  Ez lesz az első rész és majd folytatódik más csajokkal, amennyiben látok még érdekes profilokat. Kezdjük...