Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Korbi

13 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Miközben sorra zárják be az iskolákat Európában teljesen, vagy részlegesen a koronavírus miatt, a magyar kormány jelenleg nem tartja ezt indokoltnak. A Pedagógusok Szakszervezete (PSZ) és a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete (PDSZ) szerint muszáj lenne a közoktatási intézményeket bezárni…..
Korbi 2020.03.13 11:41:40
Tegnap szabadságon voltam. Hogy mi ebben az érdekes? Valójában semmi. Kicsit tovább aludtam, több időm volt zenét hallgatni, olvasni, híreket böngészni, természetesen mindenhol a koronavírus a fő téma, úton-útfélen erről beszélnek. Egy idő után kezdtem unni a semmittevést, fogtam hát magam és úgy…..
Korbi 2020.03.11 16:33:46
Korbi 2020.03.11 17:46:27
@s:?
Cirka 5 évvel ezelőtt már készült egy hasonló cikk, amelyben személyes ismerőseimet és barátaimat kérdeztem, mennyit hajlandóak fizetni egy okostelefonért. A blog feltámasztásával egyidőben kerestem fel őket, volna-e kedvük egy újabb vallatáshoz, szerencsére mindannyian örömmel igent mondtak. Ami…..
Korbi 2020.03.10 12:25:26
Korbi 2020.03.10 12:49:21
@Zabalint: és hogy bírja ennyi idő után?
Elhagyatva, egyedül, 1,5 hónap szenvedés után, katéterezve, meztelenre vetkőztetve. Tisztelt Praxisblog!   Hosszú vívódás előzte meg a levelemet, amit Önöknek írtam. Hónapok óta gondolkodom, hogy el merjem-e mondani a történetet. Elsősorban a szakmai véleményükre lennék kíváncsi. Édesapámat…..
Korbi 2020.03.09 17:26:12
Óriási nyugdíjkorhatár-emelés jöhet Magyarországon. Mit gondolsz, valóban kell még emelni a jelenlegi korhatáron? Óriási nyugdíjkorhatár-emelés jöhet Magyarországon, nemsokára 70 éves korunkig fogunk dolgozni. A PwC által a magyarországi cégvezetők körében készített kutatás arra jutott, hogy a…..
Korbi 2020.03.09 10:51:10
A Századvég legújabb felmérése szerint a magyarok 80 százaléka továbbra is a szigorú határvédelem mellett állnak. A kutatás alapján megállapítható, hogy a megkérdezettek 82 százaléka értesült arról, hogy a szíriai katonai konfliktusok, illetve a török államfő nyilatkozata nyomán újabb tömegek…..
Korbi 2020.03.07 13:07:18
...
Nagy nagy szeretettel köszöntök mindenkit, aki már járt az oldalamon és azokat is, akik most látogatnak ide első ízben. Eltelt bő fél év az utolsó bejegyzésem óta, mindez nem a véletlen műve, sajnos egy időre le kellett mondanom a játékról. Nem untatnék senkit a részletekkel, legyen elég annyi, hogy…..
Többen kérdeztétek tőlem, hogy milyen játékokkal játszom leginkább, erről korábban már írtam egy bejegyzést, amelyet ide kattintva érhettek el. Az is felmerült kérdésként, szoktam-e FPS címeket tolni, mert az ugye nem túl lányos, ezért különösen érdekes a felvetés. Nos a válaszom; előfordul néhanap.…..
Sokszor kérdezik az ismerőseim, barátaim, hogy a játék mennyi időt vesz el az életemből, marad-e kellő energiám más jellegű tevékenységekre, nem megy-e olyan alapvető dolgok rovására, mint a munka, vagy épp a szociális kapcsolatok, főként a magánéletemre gondolnak ilyenkor.…..
A híres, vagy inkább hírhedt és egyelőre feltörhetetlen (vagy mégsem?) Denuvo-védelem kapcsán jutott eszembe néhány gondolat a kalózkodással és a tört játékokkal kapcsolatban. Világ életemben a legális játékvásárlás és az eredeti címek beszerzése mellett tettem le a voksomat, még az operációs…..
Ameddig nem volt saját fizetésem, alapvetően nem is tudtam a játékra pénzt áldozni, bátyám használt, megörökölt gépét vehettem birtokba, már ha épp nem ő ült előtte. Amikor végül felcseperedtem és a nagybetűs élet körforgása engem is beszippantott, egy szép napon elhatároztam, hogy összeállítok…..
Ahogy olvasgatom a különböző videojátékra szakosodott oldalakat (beleértve a külföldi weblapokat is), folyamatosan terítékre kerül a PC és a konzol gamerek kibékíthetetlen ellentéte. Repkednek a szóvirágok, ezredszer elcsépelt érvek ütköznek az éterben, egymásnak feszülnek trollok és…..
Korbi 2016.07.22 07:56:33
@enpera: Sajnos C64-el nem volt még szerencsém játszani, csupán egy Amiga 500-al, az is remek móka.
Abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy nagyjából 2 héttel ezelőtt rátehettem a kezecskéimet az új ASUS Strix GTX 1080-as videokártyára, ám az örömbe sajnos üröm is vegyült, ugyanis az alaplapom (Asus Maximus Hero VIII Impact) épp a hétvégi tesztelgetésre adta meg magát minden előzmény nélkül.…..
Mindjárt, mindjárt... mindjárt itt a hétvége, végre valahára jut majd némi időm játszani picit és alaposan megizzasztani az új karit. Addig is ismerkedjetek meg az öt legszebb és persze nem utolsó sorban legjobb gamer lánnyal. Ők azok, akik nem csupán szépségükkel bűvölnek el maguk körül mindenkit,…..
A GTX 1080 tesztre még picit várnotok kell, sajnos a munka és az egyéb kötelezettségeim miatt egyelőre nem jutott időm komolyabban megizzasztani az új videokártyámat, talán hétvégén sikerül majd pótolnom. Ugyanakkor engem is hatalmába kerített a Pokémon Go őrület, ezért a türelmes várakozás helyett,…..
Gamer girls GTX 1080 és én 2016.07.08 08:25:01
Közel egy hónap várakozás után megérkezett az új videokártyám, így végre a kezeim közé kaparinthattam :) . Teszt később várható, egyelőre időm sem volt alaposabban megnyúzni, de ami késik, nem múlik!..
Amint megérkezik a videokártyám az egyik ismert magyar számtech boltból (Gtx 1080-ra várok, Asus Strix modellre), mindenképpen írok majd magamról egy hosszabb lélegzetvételű bemutatkozót és kaptok hozzá néhány képet is, hogy jobban megismerjétek becses személyemet :) . Hogy addig se unatkozzunk és a…..
Biztosan érdekel Titeket, milyen játékokkal is játszhat egy gamer lány (nem szeretem igazán ezt a megnevezést, de majd később, külön bejegyzésben visszatérek a témára), a hétköznapokban. Nos, erre nincs és nem is lehet általánosságban elfogadott választ adni, ezért inkább arról fogok most írni, én…..
Szerencsére elmúltak azok az idők, amikor a nők szerepe annyiban kimerült, hogy a konyhában sürögtek-forogtak és a családi tűzhelyet őrizték. Vagy mégsem egészen? Sokan még ma is furcsán, hitetlenkedve néznek egy lányra, ha a fakanálnál szívesebben szorongat egy gamepadet és a szerelmes regények…..