Regisztráció Blogot indítok
Adatok
HÁZ

212 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hanna honlapja Elindult a honlapom 2023.05.20 19:47:02
A nevem Horváth Hanna. Hamarosan 9 éves leszek. Ez a fotós oldalam. Ha szeretnéd, hogy lefotózzalak gyere el, anyukámmal közös fotóstúdiómba és készítek rólad szuper fényképeket..
Miközben a hétvégén poreső hullott a szombathelyi Falco-gyár környékén lévő Pick-lakótelepre, a gyár ellen korábban háborút hirdető Hende Csaba, a város Fideszes országgyűlési képviselője valószínűleg kiegyezett a céggel. Másra nem igen tudunk gondolni abból, hogy a korábban Habony Árpád, jelenleg a…..
Markó Péter szociológus, közművelődési szakember, címzetes főiskolai docens, két cikluson keresztül (1998-tól 2006-ig) volt a Vas megyei közgyűlés Fideszes elnöke. Polgári konzervatív gondolkodású politikusként fontosnak tartotta, hogy ő is felszólaljon a szombathelyi ellenzéki pártok,…..
Szerző: Horváth Zoltán Tordai Bence mai parlamenti felszólalása azért zseniális, mert egyszerre mutat rá mindarra a közéleti silányságra, ahova a Fidesz és az ellenzék egymást taszigálták. Szemernyi kétségem sincs, hogy az ugynevezett Párbeszéd úgynevezett képviselőjének cöfögésére a körúton belül…..
Szerző: nemisvagyokhülyegyerek Azt gondolnánk, hogy az uzsorakamat csak a végeken létezik, ahol már végképp a helyi kiskirályok az urak, akiktől néhol még a karhatalom is fél. Közben pedig elég csak megnyitni és alaposabban megnézni például az egyik mobilszolgáltató hírlevelét, ahol magukat tök…..
Szerző: nemisvagyokhülyegyerekSzeptember 22-én rendezték meg a Roma Pride-ot, sorban a hatodikat. Nekem csak az elsőt. Tavaly nem sikerült elmennem, amit szívből bántam. Ekkor volt az ominózus eset, hogy a MÁV-nak nem tetszett, hogy a nyugatinál emléktáblát kapjon Puczi Béla egyik ott halálra…..
Szerző: Horváth Zoltán Sneider Tamással készített interjút az Index. Bár az interjúban nincs szó róla, de a Jobbik elnöke mögött látható térképen nem Nagy-Magyarország térkép látható. Tehát biztos: a Jobbik politikája végleg megváltozott.   Ne maradj le semmiről! Kövesd blogunkat és…..
Szerző: nemisvagyokhülyegyerek Egy platformra került Ceausescu a Kárpátok géniusza Hende Bubu Alpannóniai géniusszal.  Legalábbis egy aukció erejéig, ahol a fényképeikre lehet licitálni. Elég bizarr ízlés kellhet ahhoz, hogy valaki bármelyik képet is otthonában kitegye a falra, de semmi…..
Szerző: Horváth Zoltán Prőhle Gergely távozása a Petőfi Irodalomi Múzeum éléről már nem csupán szóbeszéd. A hírt az Emberi Erőforrások Minisztériuma erősítette meg közleményében. Prőhle a Magyar Idők által kezdeményezett, saját embereiket kinyírni hivatott kultúrharc egyik első célpontja volt,…..
Szerző: Horváth Zoltán Az Etalon magazin már címében garantálja a hitelességet, a mintaadást, ugye? Az ingyenes magazin mintha nem trendi dizájnfotókkal, szépségápolási tippekkel és zsibbasztó reklámokkal lenne tele, a névválasztással is ezt hirdeti magáról. A múlt havi, szeptemberi számukban…..
Szerző: nemisvagyokhülyegyerek Miért van az, hogy az ellenzéki emberek abban látják örömüket, hogy szabadidejükben ellenzéki politikusokon rugóznak? Azt sem értem teljesen, hogy miért rugóznak folyamatosan Orbán Viktoron? Miért kell lemenni ganajtúróbogárba és azon pörögni, hogy Orbán Ráhel…..
Szerző: nemisvagyokhülyegyerek Az ellenzék úgy látszik ismét megmutatja nekünk, hogy a célnál fontosabb számára a személy, és a valódi megújulásukra még várnunk kell. Ezt pedig  várhatóan Hadházy Ákosnak köszönhetjük. Ő ugyanis elindította aláírásgyűjtő mozgalmát, az Európai Ügyészség felállításának…..
Szerző: nemisvagyokhülyegyerek Néhány éve léptem be a közigazgatásba. Annak pont az egyik olyan szegmensébe, ahol nem az egész napos f*szrázás a jellemző, hanem ténylegesen van munkavégzés. Másfélszázezer forintos bruttó fizetésért. Tulajdonképpen ebből a fizetésből fakad a közigazgatás…..
Szerző: Horváth Zoltán Daniel Cohn-Bendit nem lesz ugyan Emmanuel Macron környezetvédelmi minisztere, de támogatja a francia elnök politikáját. Mit szólna ehhez az 50 évvel ezelőtti Dany le rouge? Vörös Dani, aki az épp fél évszázados évfordulónál tartó 1968-as párizsi tavasz legmeghatározóbb…..
Szerző: nemisvagyokhülyegyerek Ne maradj le semmiről! Kövesd blogunkat és Facebook-oldalunkat (ITT), hogy mindig lásd, mit gondolunk a világról!..
Vendégszerzőnk, Horváth Zoltán írását olvashatják. Miközben a jelenlegi kormány az indentitásunk, hagyományaink, meglévő közösségeink megerősítését célzó kultúrpolitikát hangoztat, a közkulturális dolgozók (könyvtárasok, múzeumi dolgozók, levéltárosok, közművelődési szakemberek) ebből nagyon…..
HÁZ 2018.08.31 08:45:23
@LebensraumamOsten: Semmiféle hálálkodásról van szó. Ténymegállapítás, hogy a legtöbb közművelődési és közgyűjteményi dolgozó bérét pozitívan érinti a garantált bérminimum. És ez tragédia! Korábban a garantált bérminimum igazságtalan voltára már felhívtam a figyelmet ugyanezen a felületen: reflektor.blog.hu/2017/01/17/garantalt_berfeszultseg
Hamarosan ugyanerről egy frissített, hosszabb anyagom is meg fog jelenni...
HÁZ 2018.08.31 10:24:51
@Magánvéleményem: Nagyon jó. Amúgy fontos az IT terület. Nagyon sokan hagyják el a szakmát amúgy erre-arra, valószínűleg az IT felé is. Azonban (bár poénnak jó) ez azonban mégsem lehet megoldás. Rengeteg elhivatott szakember dolgozik a területen, akinek fontos a hivatása. Halkan jegyzem meg, remélhetőleg a társadalomnak is
Szerző: Horváth Zoltán Bár a Hócipő önmagában is hordozza, egyben igazolja is mindazt, ami az elmúlt 8 évben a balliberális térképen történt, ezzel a címlappal (bár valószínűleg nem ez volt a céljuk) egyszerűen telibe talált.   Ne maradj le semmiről! Kövesd blogunkat és Facebook-oldalunkat (ITT),…..
Szerző: Horváth Zoltán Álkrisztusok és álpróféták lépnek fel, jeleket és csodákat művelnek, hogy ha lehet, még a választottakat is félrevezessék. (Márk 13:22) Hadházy Ákos nem csak sztárja, hanem felkenetlen prófétája lett a honi neoliberalizmusnak. Mindezt azzal érte el, hogy mindig ő az, aki a…..
Szerző: Horváth Zoltán A választás után a komplett ellenzéki vezetőgárda levonult a színpadról (kivéve Gyurcsány Ferencet, de ő a neoliberalizmus örökké velünk élő lelkiismerete): volt, aki lemondott, kilépett, visszavonult. Aki nem, azt megverték, megszólták, elítélték, kizárták, ki akarták zárni.…..
Szerző: PFA Gyakorlott kisgyermekes anyaként bizony elmondhatom barátaim, hogy van néha olyan, amikor csak nézel az ártatlan kis fürtös kétévesedre és nem érted, hogy produkálhat egy ennyire cuki teremtés ilyen büdöset. Valószínűleg Ráhel ugyanígy volt vele, azon a forró nyári napon ott az…..
Szerző: Horváth Zoltán Pár napja megírtuk: új, kormányfüggetlen hírportál indult Szombathelyen. Az ugytudjuk.hu a vidéken is médiahálózatot építeni kívánó LMP-s országgyűlési képviselőhöz, Ungár Péterhez köthető. A portál kevesebb, mint egy hete indult, de már most látszik, hogy nem mindenki örül…..
Szerző: Horváth Zoltán Egyszerűen üdítő olyan közgazdászokat olvasni, aki nem a fősodorbeli klasszikus, neoliberális megközelítésből indul ki. A klasszikus irányt követők elhitetik, hogy ők számítanak szakembernek, pedig az alternatív irány igenis releváns, sőt talán érvényesebb, mint korábban…..
Szerző: Horváth Zoltán Ugytudjuk.hu címmel indított hírportált Ungár Péter, az LMP országgyűlési képviselője, akinek egyre kiterjedtebbé válik a médiaportfóliója. Nagyon szórakoztató, ahogy a Figyelő és a HVG egymás listázásait szemléli és kritizálja. HVG a legutóbbi számában a kormánypárthoz…..
Szerző: nemisvagyokhülyegyerek Azt nem tudom, hogy újabb elvándorlási hullám kezdődik-e a fiatalok körében, de ha kezdődik úgy nyugodtan. A lényeg, hogy megmaradjon a kapcsolat, jöjjenek rendszeresen haza. Töltsék itt a szabadidejüket. Csöpögjön le a másképp gondolkodás, abból maradjon valami itt…..
Szerző: nemisvagyokhülyegyerek Tegnap este kocsmáztunk a haverokkal, és egy idő után szokott-szokatlan módon politikára keveredett a szó. És egyszercsak  elhangzott ez a címben megadott, ominózus mondat. Ezt alátámasztották a Szél, a Schmuck és Ungár ügyekkel a sorozatos etikai bizottság…..