Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mr. Helldorado

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hamarosan folytatódik a TV2 2017-ben bemutatott utazós realityje, az Ázsia expressz, amiben valahol mélyen ott lapul egy remek reality, csak az elő körben nem sikerült előbányászni. A TV2 az RTL-től elcsaklizott három szerkesztőtől várja a csodát, ami ebben az esetben az első évad 14 százalékos…..
Mi is megírtuk, hogy Pedro Pascal, a Netflix Narcos című sorozatának egyik főszereplője, a Trónok harcában viszont csak fájdalmasan kevés időt eltöltő, chilei származású színész viszi majd a hátán a The Mandalorian című Star Wars-sorozatot, ami az első élőszereplős SW-széria lesz, és amit kizárólag…..
Mr. Helldorado 2018.11.16 20:56:19
@Anak: de
Három óra 45 perc. Az előre jelzett műsoridő volt az első jele annak, hogy az X-Faktor első élő adásával nem kéne foglalkozni. Ez öt sorozatepizód zsinórban, az elmaradásod tetemes, legyen eszed. Oké, csak belenézek, és megyek. Aztán amikor a nyitóképben Kiss Ramóna a pizsama alatt láthatóan…..
Mr. Helldorado 2017.10.16 11:13:55
Eleinte azt vártam, mikor jön meg Balázs kezében egy pezsgővel és mondaná a nézők arcába, hogy ha ha ha bocs emberek, de sajnos nem, nem jött, ez tényleg nem a kandi kamera, ez valaki komolyan gondolta. Ha pedig komoly a dolog, márpedig az, akkor az ertéelnél jól kicsesztek a konkurencián szereplő Irigy miriggyel vagy a baginacsával, mert paródiából marha nehéz lesz paródiát készíteni.

Írta fenn valaki, hogy ez az egész egy "Freak show", és pont ezt gondolom én is. Anno vidéki falusi gyerekként két ok miatt vártuk a húsvétot. A locsolás és extra zsebpénz (később pálinka és extra zsebpénz, még később már csak a pálinka) mellett azért, mert minden évben ekkor érkezett meg a falu határában fekvő csordalegelőre a cirkusz.

Minden évben voltak medvék, tigrisek, idomított kutyák, artisták, bohócok, késdobálók, stb. de az emberek még két hét múlva is nem ezekről beszéltek, hanem a szintén fellépő szakállas nőről, a fél méteres törpéről, a három szemű emberről, a két és fél méteres óriásról (akit mindig emlegettünk diószedés közben), stb.

És jövőre megint ott ültél a nézőtéren, mert muszáj volt látnod még egyszer, hogy elhidd azt, amit láttál tavaly, mert lehet, hogy meg sem történt. És jövő húsvétkor megint ott ültünk és egymást lökdösve a könyökünkkel néztük, hogy ilyen nincs b+.

Picit ilyen freak show a mostani széria is. Hja igen, valaki küldhetne egy regisztrációval egybekötött rtlmost linket a Simon Cowellnek, csak hogy fájjon neki is, ne csak nekünk.
Itt van egy trailer, tessék megnézni, utána felteszek egy kérdést. Mehet? Na, a kérdés: a fentiek alapján a The Orville a) egy Star Trek-paródia, vagy vicces átértelmezésb) egy klasszikus sci-fi kalandtörténet Ha az elsőt választottuk, akkor tévedtünk, legalábbis Seth…..
Mr. Helldorado 2017.09.12 18:37:56
@xlaci: Mert, ha az akarna lenni, akkor oké, de mivel nem akar, pedig az, így nem oké.
Aki paradigmaváltást, vagyis drasztikusabb váltást remélt a HFPA-tól, az az idei Golden Globe-jelölések láttán nem fog nagyon örülni, mert ugyan van némi elmozdulás, de a Hollywoodban dolgozó külföldi újságírók az idei is, oda is elvet szem előtt tartva jelültek kritikusdarlingokat (Transparent,…..
Mr. Helldorado 2016.12.13 10:25:07
@Kandaláber: Ooo... Dicseretes, hogy ennyire felkeszultel, de a VV9 elovalogatoja kesobb lesz. Majd akkor es ott produkald magad! (Az eddig latott akalapjan remelk esellyel indulsz).