Regisztráció Blogot indítok
Adatok
HelkaLand

73 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Helkaland Új év, új lépések 2022.01.03 19:27:05
Kedves Tagok és nem Tagok, kedves olvasók és nem olvasók! Újra itt, hosszú idő után. Az évek alatt sok minden történt és a kezdeti lelkesedésemet elvesztve, valahogy ezt az oldalt is hanyagolni kezdtem. Még az egyetemi éveim alatt hoztam létre ezt az oldalt, mert akkor elkezdtem az olvasásba…..
Most nem egy megszokott könyvértékelést hoztam nektek, hanem megszeretném osztani veletek, melyek azok a könyvek, amiket én szívesen újraolvasok és miért. A miértje elég nyilvánvaló ,hiszen azokat veszem elő újra, amiket imádtam és nehezen tudtam túllépni rajta, annyira magával ragadott a történet.…..
Szerző: Becca Prior Kiadó: Newkids, 2017 Fülszöveg: Elijah kényszerből vállalja el az aktmodell szerepét egy mesterkurzuson. Leonard Chambers, a sikeres festő ugyanis köztudottan seggfej. Arrogáns, beképzelt és elviselhetetlen. Mégis annyira vonzó, hogy Ely az első pillanatban beleszeret. Csakhogy…..
Szerző: Jodi Ellen Malpas Kiadó: Művelt Nép, 2017 Fülszöveg: Mit teszel, ha nem tudsz uralkodni az érzelmeiden? Amikor tudod, hogy nem szabad így érezned valaki iránt. Még gondolatban sem. Annie még nem tapasztalta meg a „szikrát”, azt a fajta kémiát, amikor meglátsz egy srácot, elakad tőle a…..
Szerző: Ashley Carrigan Kiadó: Könyvmolyképző, 2017 Fülszöveg: Skylar, a fiatal, menő belsőépítész a barátnőivel töltött görbe este után hazafelé tart, amikor megtámadják. Az életét egy különös csavargó menti meg. Skylar elhatározza, hogy valamiképpen meghálálja a bátor fellépést. Azonban Jim, a…..
Már régóta lehetett tudni, hogy David Levithan Every Day c. könyvéből film fog készülni. A történet nem mindennapi, hiszen „A" sohasem tudja előre, hogy másnap hol fog ébredni, és kinek a személyiségét fogja felvenni. Mindenesetre az előzetes alapján nagyon ígéretesnek tűnik film. Idáig halogattam a…..
Szerző: Colleen Hoover Kiadó: Könyvmolyképző, 2017 Fülszöveg: Néha ​az okozza a legtöbb fájdalmat, aki szeret. Lilynek nem ment mindig könnyen a sora, de annál keményebben dolgozott, hogy olyan életet élhessen, amilyenre vágyik. Elhagyta a Maine állambeli kisvárost, ahol felnőtt; egyetemet…..
Szerző: L. A. Casey Kiadó: Könyvmolyképző, 2017 Fülszöveg:  Ő volt a legjobb barátom, a legkedvesebb pótbátyám és a legjobb védelmezőm. Ő volt a legjobb, és az enyém volt. Lane retteg a hazatéréstől. Szeretett nagybátyja, Harry váratlanul meghalt, de Lane-nek meg kell küzdenie egy régi démonával…..
Szerző: Tiffany Reisz Kiadó: Művelt Nép, 2017 Fülszöveg:  Varázslatos ​időutazás, mese veszteségről és bátorságról, és egy asszonyról, aki felfedezi, hogy a sorsát homokba írták, nem pedig kőbe vésték. Fay Barlow fuldoklik. Imádott férje, Will halála után képtelen menekülni fájdalmától,…..
Szerző: Julia Lewis Thomson Kiadó: Álomgyár, 2017 Fülszöveg:  Te ​melyiket választanád: a bosszút vagy a szerelmet? Többek szerint felelőtlen nőcsábász vagyok, aki magasról tesz az érzelmekre, és képtelen kötődni egy másik emberi lényhez. Ilyennek lát mindenki, mert az életstílusommal ezt hitetem…..
Szerző: Diana Landry, Levia Anne Kiadó: Publio, 2017 Fülszöveg:  Ethan Cromptont, a sikeres üzletembert csak az érdekli, hogy élete álmát valóra válthassa. Bárkin képes átgázolni a célja eléréséhez. Marion Carternek az édesapja jelenti a családot. A lány szemében az összetartás mindennél előbbre…..
Sokan szidják a szürke filmeket, de szerintem sok rajongó odáig van, hogy kedvenc regényük szereplőit láthatják a mozivásznon. Nekem az első rész filmje nem nagyon tetszett, de a második már egészen jó lett. És a befejező rész is elég izgalmasnak ígérkezik. Nekem az egész sorozat nagy kedvencem és…..
Szerző: Becca Prior Kiadó: Newkids, 2016 Fülszöveg: Amikor ​azt hiszed, végre tiéd, amire legjobban vágytál, rájössz, hogy az embernek mindig vannak új céljai. Sosem vagyunk elégedettek. Talán ez a legnagyobb hibánk… De lehet, hogy ez visz előre, ez inspirál. A váratlan események úgy irányítják a…..
Hamarosan érkezik a mozikba Stephen King regényéből készült film. Magyarországi premier 2017.09.14. a rettegés pedig garantált lesz, a főszerepben Bill Skarsgård lesz látható. Az előzetes pedig itt látható:   Fülszöveg:  Heten ​voltak, gyerekek – mind a heten a másság számkivetettjei: Bill,…..
Szerző: Jane Corry Kiadó: XXI. Század, 2017 Fülszöveg:  Mi van, ha az egész életed hazugságra épült? Amikor Lily, a fiatal ügyvéd férjhez megy Edhez, elhatározza, hogy elölről kezd mindent, a múlt titkait pedig maga mögött hagyja. De amikor első ügyébe belekezd, valahogy furcsa vonzódást érez…..
Szerző: Szekeres Judit Kiadó: Álomgyár, 2017 Fülszöveg:  Titokban ​lehet-e tartani a rejtett életünket? Meddig lehet elmenni a hazugságban? A választ megtudhatjuk Szimóna történetéből, aki huszonhárom éves gyorséttermi felszolgálólányként, múltját háta mögött hagyva, családjától távol, független…..
Szerző: J. K. Smith Kiadó: Álomgyár, 2017 Fülszöveg:  Kori élete fordulóponthoz érkezik. Férje és szülei meghalnak, munkahelyét elveszíti, egyedül marad a világban, és csak legjobb barátnőjére számíthat. Életét eddig családja szabályai szerint élte. A tragédia után minden megváltozik…..
Szerző: K. A. Tucker Kiadó: Könyvmolyképző, 2017 Fülszöveg: Cole ​Reynoldsnak mindene megvolt. Mígnem egy este borzalmas, végzetes hibát követett el… és mindent elveszített. Mikor egy alkoholmámoros egyetemi buli hat ember halálával végződik, Cole-nak fel kell dolgoznia a tragédiában játszott…..
Szerző: Ashley Carrigan Kiadó: Könyvmolyképző, 2017 Fülszöveg: Gillian, a nagyszerű üzletasszony, férje halála után pengeélen egyensúlyozik az elit társaság úri gengszterei között. Pihenésképp erotikus kalandba kezd egy jóképű férfi luxusprostituálttal, Nickkel, hogy némi színt vigyen a stresszes…..
Szerző: Paula Hawkins Kiadó: XXI. Század, 2017 Fülszöveg:  A ​várost átszelő folyóból holtan húznak ki egy fiatal nőt. Néhány hónappal korábban egy sérülékeny tinédzser lány végezte ugyanott, ugyanígy. Előttük évszázadokon át asszonyok és lányok hosszú sora lelte halálát a sötét vízben, így a két…..
Szerző: Colleen Hoover Kiadó: Könyvmolyképző, 2017 Fülszöveg:  A huszonkét éves Sydney élete maga a tökély: egyetemre jár, jó állása van, stabil kapcsolatban él egy remek sráccal, Hunterrel, és a legjobb barátnőjével, Torival közösen bérel lakást. De minden megváltozik, amikor rájön, hogy Hunter…..
Szerző: Konkoly Zsófia, Tóth Klaudia Kiadó: Ulpius, 2012 Fülszöveg:  Damien ​Porter sikeres és tehetséges pszichiáter, akinek minden tekintetben tökéletes az élete. Ebbe az idillbe toppan be váratlanul egy titokzatos, gyilkos hajlamú festőnő és egy kiismerhetetlen, ezerarcú írónő, akik fenekestül…..
Szerző: Kathryn Croft Kiadó: Művelt Nép, 2017 Fülszöveg:  Évek óta menekülsz a múltad elől. Ma utolér. Leah Mills úgy él, mint aki örökösen menekül egy borzasztó nap üldözi a múltjából. Magányos, társaságba nem jár, barátai nincsenek. Aztán egy napon, mert oly nagyon vágyik már kapcsolatra,…..
Szerző: Sophie Jackson Kiadó: Libri, 2017 Fülszöveg:  Riley Moore váratlan hívást kap; édesapja súlyos állapotban kórházba került. A börtönviselt nehézfiú öt év után mindent hátrahagyva hazautazik, hogy helyrehozza a kapcsolatát a családjával. Eközben felejteni próbál, hiszen a hosszú…..
Könyvfesztivál ideje: 2017. április 20-23 Helyszín: Millenáris Részletes program: http://www.konyvfesztival.com/ Idén nem tudom kijutok-e, de már most van pár könyv amit előrendeltem. Gondoltam kicsit összeszedem, hogy a kiadók milyen könyvekkel is készülnek a könyvfesztiválra és erre a…..