Regisztráció Blogot indítok
Adatok
magne

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
G. kipróbálta milyen a +3 év garancia Acernél. Többet ilyet biztosan nem csinál. 9 javítás után sem cserélték a laptopját, bár már szinte minden új rajta, mégsem működik normálisan:Pár évvel ezelőtt vettem egy Acer laptopot. Nagy szerencsémre, vagy szerencsétlenségemre pár…..
Közkívánatra visszatérünk a görög mitológiához, amely már-már bosszantó módon mindent kitalált, amit egyáltalán ki lehet találni (vagy nagyon közel járt hozzá). Hölgyeim, ne reménykedjenek, nem engem klónoztak! Én vagyok itt a rosszfiú. Kis túlzással azt is…..
István csapdába esett: az Acer netbookjához először nem volt alkatrész, aztán mégis de horribilis áron, ráadásul a prágai garanciális szerviz szerint az LCD még jól össze is van törve, tehát vagy fizet, vagy nem kapja vissza soha. István szerint viszont a futár vagy a zsanér…..
Followup több budapesti Tescóban is talált két és fél hónapja lejárt Milupa komfort gyerektápszert Először a Fogarasi úton botlott bele, ahol nem is tagadták a tényeket, hanem gyorsan leszedték mindet a polcról. Bár olvasónk kérte, hogy szóljanak körbe a hálózatban, ez…..
A Homárhoz forduló Naiv Ügyfelek nagy része ki van borulva az őt ért inzultuson, de ilyen szomorú sztorink még nekünk is ritkán akad. Orsi édesapja hetekkel ezelőtt halt meg. A gyászoló gyermek elküldte a halotti anyakönyvi kivonatot és a mérőóra állását a szolgáltatónak,…..
Balesetet látni is szörnyű, nemhogy elszenvedni. János valószínűleg sokmindent átértékelt második születésnapja óta. A biztonsági öv most is bizonyította, hogy életmentő, talán a másik autó vezetője is túlélő lehetett volna ha használja... Szeretném röviden leírni…..
magne 2008.10.22 11:03:56
www.parameter.sk/rovat/kulfold/2008/01/03/halalos-baleset-gyornel-felpalyas-lezaras-az-m-1-esen

erre emlekeztek? mi a baleset utan nem sokkal mentunk, amikor eloszor azt hittuk, hogy egy kutyat csaptak el... tobb meter hosszan testmaradvanyokat rajzolgattak korbe... akkor esett le, hogy nem egy allat, amikor egy leszakadt kar lapockaval, tenyerrel felfele az ut kozepen... iszonyatosan durva volt... leirhatatlan, mint egy szovetbaba, es igen ha nem repul ki az autobol a szembesavba es nem megy at rajta 3 auto, akkor talan most is elne...
A panelprogram a jelenlegi jogi környezetben igencsak nehézkes, mint ahogy az alábbi levél is mutatja. Sajnos nem egyértelmű sokak számára, hogy a lakással együtt a ház tulajdonrészét is megvásásrolják, és ez bizony kötelezettségekkel jár. Kedves Zugügyvéd,lenne egy…..
A "mással még sosem történ ilyen probléma" az egyik leghergelőbb kifogás egy szolgáltatótól, mert és akkor mi van. Virgács bankkártyájáról kétszer emelte le a fuvar összegét a taxitársaság, akik szerint a bank visszaigazoló sms-ei sem biztos, hogy valódiak. Kedves…..
A címbéli kérdést Hubi tette fel, aki úgy érzi, "rossz, törvénytelen és helytelen", hogy a diósdi Jet kútnál nem szolgálnak ki sisakos motorost. Vagyis csak az kaphat benzint, aki leveszi a bilit a fejéről. A Homár maga is motoros, azaz robogós, és hasonló helyzetben…..