Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kakukkboy

0 bejegyzést írt és 69 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A töltött káposzta egy hagyományos étel hazánkban, már-már kódolva vannak ezek az ízek a génjeinkben. Persze vegánként a húst valamivel helyettesítenünk kell, mutatjuk hogyan és miként...
kakukkboy 2020.11.08 13:54:45
1997 ősze előtt, vagyis a kereskedelmi csatornák megjelenése előtt is volt már mit nézni itthon is a televízióban. A fiatalok számára valószínűleg nem mond sokat Takács Marika, Lénárd Judit, Tamási Eszter és Varga József neve, de az idősebb korosztály képviselői a felsorolás hallatán biztosan…..
A magyar rendszerváltás ideológiai zűrzavaráról Jancsó Miklós készítette a legélesebb pillanatfelvételt. Lehet-e történelmi filmet forgatni a rendszerváltásról? Már miért ne lehetne? – kérdezhetnénk vissza. Ahol történelem van, ott történetírásnak és történelmi…..
Miért nő valaki olyan magasra, hogy behúzott nyakkal tud csak buszon, villamoson állva utazni, és más pedig miért marad olyan alacsony, hogy szinte csak gyermekméretű ruhák, cipők közül választhat? Mitől függ, hogy mekkorára nő egy gyerek, és befolyásolható-e ez valahogyan?..
Hidat ígért a szegedieknek, de rosszabbul szerepelt, mint Botka László korábbi kihívói. A függetlenként induló, ám komoly kormányzati hátszéllel kampányoló Nemesi Pál vereségéhez olyan baklövések járultak hozzá, melyeket gyengébb ellenfelekkel szemben sem engedhet meg magának a Fidesz, nemhogy a…..
Nemrégiben megírtuk az 5 ésszerű alternatívát, amitneves építészeti irodák ötletként hoztak a leégett Notre Dame tetőszerkezetének felújítsára. Ezek a tervek a klasszikus helyreállítás helyett megvalósítható, befogadható és kevéssé agyament, de még működőképes koncepciókat tartalmaztak. Egy hete…..
kakukkboy 2019.06.04 10:10:04
@szepipiktor: Hozzászólásod értelmetlen.
Május végén egy szűkszavú közleményben tudatta ügyfeleivel a harmadik legnagyobb magyar bank, az UniCredit, hogy június 1-jével elhagyja a Facebookot, és a jövőben kizárólag saját felületeiken illetve a LinkedIn-en lesznek elérhetők online. ..
Pauska Zsolt a nyilvánosság befolyásos személyisége. A központosított megyei sajtó tartalomfejlesztéséért felel, korábban hasonló tevékenységet folytatott a Springer-lapoknál is. Kilenc megyei napilap az ő irányításával indította be az online kiadását, ezzel megelőzte az országosokat. Húsz éve…..
Néhány évtizede, ha szerettünk egy sorozatot, ki kellett várnunk azt a napot, amikor leadták a tévében. A következő részig legalább egy hét eltelt, és bármennyire is érdekelt a folytatás, nem tudtuk hamarabb megnézni. Manapság viszont egészen máshogy nézünk sorozatokat. Egyre inkább elterjed az…..
kakukkboy 2019.03.26 19:25:52
Minden Hoffmann Rózsával kezdődött. Jött az ötleteivel a mindennapos testnevelés órával, a média, etika, erkölcstan, életvitel órákkal, no meg életre hívta a hatalmas vízfejű szörnyet a KLIK-et. 2012-ben megszületett az új Nemzeti Alaptanterv, a NAT 2012, mellyel gyakorlatilag törvénybe foglalták…..
kakukkboy 2019.03.21 17:03:56
@Zabalint: Üres froclistadionok helyett iskolai tornatermek, sportpályák kellettek volna!
Nem azért, de az Oscar bekaphatja, a Televíziós Újságírók Díja gálának is volt műsorvezetője, csak lehetett volna találni valakit nekik is. Demcsák Zsuzsa volt az est háziasszonya, és vérprofin le is hozta az egészet, sőt, még vicces beszólása is volt (mármint olyan is, amit nem írtak meg előre).…..
kakukkboy 2019.03.21 16:21:48
A fél internet fel akarja falni a Gundelt reggelire, miután nem csak annak ment híre, hogy a vendéglátó vállalat üzemelteti a fényűzően felújított miniszterelnökségi palota menzáját, de megismerhettük a menü fogásait és árait is. A Gundel online (Facebook) értékelése zuhanni kezdett, a cég pedig -…..
kakukkboy 2019.01.10 11:20:07
@chrisred: A Gundel helyében tartottam volna szükségesnek, hogy ne égessék magukat a kivagyizókkal.
Sajnálom, mert jó helynek tartom, de ezek után én sem viszek oda vendégeket.
kakukkboy 2019.01.10 11:21:29
@Sir Galahad: Ez a kommunizmus.
Ma plázacicáskodás közben megakadt a szemem egy kirakaton, ahol az alábbi szlogennel ellátott reklámplakát virított:EGY FÉRFI MINDIG FÉRFI.A fotón átható tekintetű, borostás hősünk épp egy porszívót toszigál teljes átéléssel. A J.Press elvileg ezzel arra akarja felhívni a figyelmet, hogy mennyire…..
kakukkboy 2018.10.13 09:19:17
Az Özönvizet kevés dolog élte túl. Sebaj, később Jónás is kibírta a nagy hal gyomrában. A hit csodákra képes!!!  Kedves olvasóság! Sajnos sokan támadják az Úr Igéit, és azt gondolják az utolsó időkben, hogy a Biblia egy hazug alkotás. Igen kedves hívők és nem…..
kakukkboy 2018.10.12 18:08:53
"Berni mosópor"???!!?! Juhász Péter, az Együtt nevű mikropárt elnöke úgy gyalázza Szél Bernadettet, az LMP miniszterelnök-jelöltjét, mintha fizetnék érte. Szexista ez a politikai hirdetés? Igen. "Bernivel a kormánypárt is tovább él" - hazug ez az állítás? Persze, hogy az. Sokszínűség = Együtt a…..
kakukkboy 2018.03.29 10:36:30
Tegnapról mára kiderült, hogy nem Soros áll a migráció, Brüsszel, a magyar ellenzék, a civilszervezetek, úgy általában minden, ami nem fideszes (plusz a metafizikai Rossz mint olyan) mögött. Pedig, haj, ez volt a Fidesz alapvetése az utóbbi két évben. Pontosabban nem alapvetése volt, hanem --…..
Velkovics Vilmos a diáktüntetések után Kálló Dánielt, a Független Diákparlament szóvivőjét látta vendégül az EchoTV -n. Kínos és fájdalmas a beszélgetésről készített videó: pökhendi és arrogáns hangvételű alázás folyik a stúdióban, amit a téma iránt érdeklődőként nézni is kényelmetlen. Sokan…..
Megvásárolt pap, bekamerázott és kirúgott ellenzéki vezető, ál-ellenzéki ellenjelölt. Hódmezővásárhelyen időközi polgármester-választást tartanak egy hónap múlva...
Tavaly az RTL KLub még egy külön kisfilmet is forgatott Anger Zsolttal és Thuróczy Szabolccsal, na meg Kolosi Péter RTL vezérigazgató-helyettessel arról, hogy lesz Reszkessetek betörők! karácsonykor a csatornán. Idén viszont tényleg szakítanak a hagyománnyal, mely szerint minden évben le kell adni a…..
kakukkboy 2017.12.07 10:13:24
@B-Bird: Holokristályon kapható?
Az MSZP – saját értékelése szerint – nagyvonalú ajánlatot tett a többi bal-ellenzéki pártnak: közös jelöltek, közös lista, mindenkinek saját frakció. Járhatónak tűnő út, nagy kár, hogy járhatatlan...
A mai számban egész oldalas uszítást láthatnak az olvasók.  A "10 perc gyűlölet" egyébként egy olyan szeánsz volt az 1984 című könyvben, amikor kötelező volt nézni a propagandát. Mint a Szabad Nép-félóra a kommunizmusban. ..
Grandiózus, lenyűgöző, és egyszerűen: ámulatba ejtő! Ezek voltak az első gondolataim, mármint közvetlenül azután, hogy felvetődött bennem a kérdés: mi a franc ez?!? Igen, tényleg ennyire ellentmondásba kerültem önmagammal! Mondhatni: vegyes érzésekkel néztem a híres/hírhedt Vizes VB megnyitóját.....
kakukkboy 2017.07.16 13:06:40
@Kiss Nora: Annyira volt eredetti kalotaszegi az a népviselet, amennyire egy barbibaba valódi nő!
Mintha Sztálin vagy Brezsnyev tért volna vissza. Csak most Magyarországra. Ezek paranoiásak voltak. Nem elég Önnek a többség egy demokráciában, hanem üldöznie kell ezeket. Rájuk mászik, csak mert más a véleményük!   "Orbán Miniszterelnök Úr! Nem tudom, mennyire emlékszik az első alkalomra,…..
kakukkboy 2017.04.28 14:54:46
@icipicicsipa:
Téged nem lehet alulmúlni a bányászbéka alá.
Aztamegbasztakurvaéletfasza! Komolyan mondom, én nem értem már ezt a kurvaországot, pedig én mindent értek. Oppá, Fannika, ez a faszbúkon ne kurvaországként, hanem Édes Hazámként és Nemzetemként jelenjen meg. Szóval magyarázza el valaki mi folyik itt, mert szívem lelkem kiteszem…..
kakukkboy 2017.04.18 13:23:15