Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Obor Oborovics (törölt)

0 bejegyzést írt és 45 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Minden jel arra utal, hogy kakukktojás került a turul fészkébe. Rendőrrugdosó Gárdista Nikiről kiderült, hogy számos pornófilmben vállalt szerepet, és a filmek címei bizony arról árulkodnak, hogy a művésznő nem volt válogatós a szerepek tekintetében... A választások…..
A magyar rendőrség elérte azt a tahósági szintet, amit már nem nagyon lehet überelni, legközelebb talán Pintérsanyáék alatt. Naiv kismamát éjjel fél egykor vitték be a disznók egy feljelentés alapján, mondván okirathamisítás miatt országos körözés van ellenük. Reggel 9-ig…..
Különös, ám örvendetes fordulatot vett a napról napra szórakoztatóbb választási kampány. Erős hallucinogén kábítószereket kezdett szedni a Magyar Szocialista Párt teljes vezetése. Semmilyen más magyarázata nincs ugyanis az alábbi sajtóközleménynek, amely azzal vádolja a…..
Obor Oborovics (törölt) 2010.02.04 15:37:09
@redrick: "Meg azt se hiszem el, hogy Budai Bernadettet Budai Bernadettnek hivjak bazmeg..."

Igen, igen. Akkor olvasd el ezt és rájössz mennyire igazad van:

www.blikk.hu/blikk_statikus/20070713/nem_akart_bugyik_lenni_a_kormanyszovivo/
Tegnap este, jobb szórakozást nem találván, upgrade-eltem a "kis" gépemet Koalára. Hozzáteszem, hogy ez a kis gép egy igen komoly "PIII 1GHz processzor, 256Mb RAM, kis 20Gb merevlemez" hardver. Nem is tervezek rajta Doom3-at futtatni, de azért a Nyuszival (Jackalope) is…..
Obor Oborovics (törölt) 2009.09.02 22:43:42
Mivel nyár van, buli és csajozás, csak ritkán jutok el a bloggig, de látom hogy Ti, kedves Olvasók, aktívak vagytok, ezúton is köszönöm szépen a sok látogatást! :-)A kis gyors post lényege a.tom kérésének teljesítése; kipróbáltam hogy mennyire muzsikál szépen a midori…..
Obor Oborovics (törölt) 2009.07.28 20:22:59
@bagoj ur: használd a Midori/Webkit Team PPA-t. Ettől még ugyanazt a bitkavalkádot csurgatod a merevlemezedre, de attól, hogy te PPA-t használsz, ők meg nem, különbözöl a többiektől. Ez lenne az, amit jó lenne ha megértenél" :)

Ezen kívül ajánlom még figyelmedbe az Arora-t is.
deb ppa.launchpad.net/mapopa/ppa/ubuntu YOUR_UBUNTU_VERSION_HERE main

Midori
deb ppa.launchpad.net/midori/ppa/ubuntu
YOUR_UBUNTU_VERSION_HERE main

Webkit Team
deb ppa.launchpad.net/webkit-team/ppa/ubuntu YOUR_UBUNTU_VERSION_HERE main
w A vadon szava 2009.07.24 07:00:00
Az újkor egyik legizgalmasabb, és válságok idején rendre előkerülő elméleti dilemmája a darwinizmus és az ember viszonya. A mainstream tudósok egyedül érvényes doktrínaként kitartanak az evolúció teóriája mellett, és a ráció mezején erős vár az ő logikájuk. A…..
Obor Oborovics (törölt) 2009.07.24 15:26:57
Először is nyugtassatok meg, hogy van ez a boot folyamat dolog annyira érdekes, hogy rászánhatom az időmet! Köszi... :-)Ma végre volt kis időm, és megnézegettem, hogyan is dolgoznak a törpék az Ubuntu initramfs csodájában. Konklúzió: way fuckin' too much complicated, és itt még…..
Úgy tűnik, hogy a múlt héten nem csak Gyurcsány Ferenc, a miniszterelnök vonult vissza, hanem egyben Gyurcsánz Ferenc, a személyi tréner is. Legalábbis a lemondása utáni első blogbejegyzése erről árulkodik. Hosszú idő után a mostani az első eset, amikor Gyurcsány mellőzi a…..
Obor Oborovics (törölt) 2009.04.02 01:31:52
"A blogot azért egyelőre szerintem működtessük, nem ígérem, hogy minden nap fogok írni"

Erről a szövegről ordít, hogy ez a Ferenc egy kanyi billentyűt nem ütött le, hanem valami blogfelelős szakmunkásnak diktálja tollba/írógépbe, majd a kinyomtatott, országházas-fejléces papírt a kormányzati csőpostán leküldik a pincébe, ahol a jóseggű, msnfüggő titkárnő begépeli a cuccot és e-mailen posztolja a szomszéd szobában pornót töltő szájtadminnak.

@eLeCkiNg: Nem kell Ferinek bérkommentelő, megy az magától nedvesedni a blogjára. A barátnőm nagyanyjával dumáltam a múlt héten, s rájöttem milyen az igazi hithű szoci. Ez a végtelenül aranyos öreg néni, akit nagyon szeretek, kizárólag a külső preferenciák alapján ítéli/ítélte meg a Ferit.

Rájöttem, hogy a nyugdíjasok azért szeretik Ferencet, mert úgy néz ki, mint egy éppen hazatért, örökké éhes, jóravaló egyetemista, aki párás szemüveggel kanalazza a nagyi gőzölgő húslevesét. Ennyi a titka.
Tizenkét napja, amikor Magyarország még csak egy kvázi reménytelen helyzetben lévő, a teljes összeomlás előtt álló, viszont még nem kormányválságban vergődő szenvedő kis országocska volt, már írtunk egyszer a szocialista kongresszusra készült videókról. Azóta ugye…..
Fújhat a szél, eshet a hó, sőt, akár bukhat is a kormány, a seggel valakinek muszáj foglalkoznia. Ezért is örültünk meg, amikor kézhez kaptuk Szili Katalin pénteki programját az Országgyűlés sajtóirodájától. Ez a nő egyszerűen mindenhez ért. Belpolitikai, és…..
Ahogy izmosodik a Képviselő Funky, úgy érzi egyre inkább a vágyat, hogy valódi próbatételek elé állítsa olvasóit. Most például azt találtuk ki, hogy csak az olvashat minket a jövőben, aki képes megszakítás nélkül megtekinteni az alábbi videót. Amint arról a Népszabadság…..
Róna Péter befektetési bankár úgy véli, hogy a válság miatt összeomlott a harminc éve uralkodó neoliberális paradigma, a piac önszabályozó mechanizmusai nem válthatják ki az állami szabályozást. A válság következtében visszafordulhat a globalizáció és újjáépülhetnek a…..
Istenünk, hol is kezdjük. Hogy valami miniszter személyes ügyében miért a Nemzetbiztonsági Iroda ad ki közleményt, és miért nem a titkárnője? Hogy hogy a fenébe sikerült ebbe belekeverni a Fideszt és a "közeli sajtót"? A csodálatos "hírt kreáló"…..
Obor Oborovics (törölt) 2009.03.13 00:12:23
@1478 97 277: Van némi különbség aközött, hogy valaki (kommunikációs problémák miatt) nem mond igazat, vagy éppenséggel szánt szándékkal hazudik.

Mondjuk úgy inkább, hogy az index nem csapott a szarba, hanem lecsapta a szart, amibe veled együtt többen beletenyereltek. IJ. A csőbe húzás tipikus esete. :)

Reméljük, hogy Szilvásy miniszter valóban nem hazudik és tényleg megteszi a szükséges jogi lépéseket. Nem venném a szivemre, ha nem lenne mit kommentelni. :)
Sziasztok, Feri vagyok, tarhálni indulok. Haha, ennyi búvalbaszott öltönyöst! BÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ. Dörzsölöm a tenyérkéim, telekoldulom mindkettőt román lejecskével meg európai eurócskával, NYIHIHI. Jaj itt a zsúrom, ők mind a legjobb barátaim! Egyszerűen…..
Obor Oborovics (törölt) 2009.03.03 23:42:00
Érdekes, hogy egy-két jól megválogatott fotóval egészen ellentétes értelmezésben lehet tálalni egy-egy eseményt. :)
Kár hogy kimaradt a témába vágó index(r) cikk fotója:
kep.index.hu/1/0/60_cfa0860e83a4c3a763a7e62d825349f7/428525_63972b3d8f077d6f6bb9a45a015c070b_wm.jpg

Az enyhén előre csúszó felső ajak, a megszeppent, gigába rántott alsó állkapocs, na meg az búsongó nagy orr tökéletesen árulkodó. A barátnőm Pagát nevű spánielje bírt így nézni.

Képviselő Funky N13 és bandája 2009.03.02 15:32:00
A magyar politikai mindennapok általában igen eseménydúsak, és ezekre az eseményekre az adekvát reakció többnyire a gúnyos fikalavina. Van azonban egy konkrét izé, amire nem ez a megfelelő válasz, hanem az összegömbölyődés a földön, majd az eszelős vonyítás és a gurgulázó…..
Obor Oborovics (törölt) 2009.03.03 14:03:34
@hallgatag erdő: Már ne is haragudj, de ez egész addig végtelenül vicces, amíg az x-party féle képződmény nem egy diliház intranetjén terpeszkedik, hanem a széles madzsar interneten: www.domain.hu/domain/domainsearch/?domain=x-party&tld=hu
Mese a mindenhez értő lányról és a semmirekellő pasiról. Mondanom sem kell, internetes ismerkedés, és 100km különbség. A kép innen Sziasztok! Mivel mindennapi olvasója vagyok a blognak, elérkezettnek éreztem, hogy én is megosszam egy kis storym, igazából elég friss az…..
A polgármester és 19 cinkosa megszavazta Újbuda Önkormányzatának 2009. évi költségvetését. Sorozatunkban a számok mögé nézünk és nyilvánosságot adunk, hogy hová folyik majd el Újbuda vagyona, mit tartanak elengedhetetlenül fontosnak idén Molnár Gyuláék.A költségvetésben…..
Nos, hosszas várakozás után végre elindult a Noba névre hallgató hitelezőszájt. A startupról még novemberben írtunk. De a meghívókat csak ma kezdték el kiküldeni.Bár a Nobának egyelőre csak a játékpénzes verziója éles (a valódi hitelezés később indul majd), elérkezett az…..
Obor Oborovics (törölt) 2009.02.15 03:07:35
@atleta.hu: Megtisztelő, hogy ennyi energiát feccölsz a kis példám szétszedésébe. Nekem az "opportunity cost"-nevű jószágról egy népmese jut eszembe: www.igyuk.hu/altalunkkezeltoldalak/bukovina/nepmesek/html_msk/toj%E1s_60.htm

Ne keverjünk ide kérlek olyan áltudományos dolgokat, mint a közgazdaságtan. :)

Állami garanciával kapcsolatos soraid is viccesek, annak fényében, hogy közeleg valami államcsőd-féle? XD

Obor Oborovics (törölt) 2009.02.15 17:03:18