Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Aqvasky

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
1920-ban valakinek az az őrült ötlete támadt hogy, betiltsa a szeszt az Egyesült Államok területén. Ha tényleg azt hitte, hogy ezzel megold minden, a korra jellemző gondot az I. világháborúból hazatérő és beilleszkedni nem nagyon tudó katonáktól a gazdasági problémákon át a…..
Aqvasky 2010.09.21 15:05:58
Ígérem, most utoljára foglalkozunk az argentin meccsel, és holnaptól a görögverés lesz a téma, de ezt azért mégsem lehet szó nélkül hagyni. "Tökéletesen kielemezte a nigériai védők mozgását egy-egy szögletnél, és megfigyelte, az ötösön belülre sodródnak. Ezért…..
Levélírónk az "Elfogadható-e a tanár-diák viszony?" című posztunk után ragadott tollat és megosztotta velünk a fia történetét. Leírja, hogy fiát az osztályfőnök kiszemelte magának és 9.-es kora óta kivételez vele, maga mellé ülteti az osztálykiránduláson és…..
Budapest Száksz Napirokkant 2010.04.21 07:30:00
László sem egy bőbeszédű alkat, ezt küldte a levelesdobozomba:"Szia!Tegnap délelőtt, Tesco Budaörs. Két helyet is elfoglalt az aranylábú. Természetesen még kártyája sem volt."Mit is mondhatnánk, Hajdú Péter sem csinálhatta volna szebben. Audi Q7-tel teszkóba…..
A 2006-os kampány talán legvidámabb pillanata volt ez a lakossági fórum: A kicsit bizonytalanul artikuláló Horn Gyula Szanyi Tibor képviselőjelölttel szórakoztatta az érdeklődőket, amikor a volt miniszterelnök elfeledkezett az SZDSZ létezéséről. A felvétel készültekor…..
Gábor 4 év után újra moziba indult, de rettenetesen ráfaragott: a Lurdyban többször is eladták az előre megrendelt és egy nappal az előadás előtt átvett helyjegyeit, így egy 9 fős társasággal a maradék helyekre kényszerült ülni. Úgyhogy teljesen érthető, hogy Gábor soha…..
Autófília Lapos troli 2009.10.29 09:30:00
Piros is, elektromos is, akkor troli lesz az. Darti lőtte nekünk munka közben. Köszönjük. Tél van. Azaz még nem, de majdnem. Az év elején, tavasszal cégünk egyik megrendelőjének kérésére a saját telephelyén kellett dolgoznunk. Ritkán teszünk ilyet, de a helyszín sajátossága…..
Engem mindig halálosan idegesítenek a női lapokban az átalakítós kísérletek, mivel hacsak az illetőknek nincsen töppedt ikerszarkómájuk vagy tolsztojos szakálluk, akkor általában mindig rosszabbul néznek ki utána, mint előtte. Előtte ugyanis – mégha Frida Kahlót…..
Nincs abban semmi különös, ha valaki a XXI. század elején létrehozza személyes honlapját. Nem kell ezt magyaráznom akkor sem, ha nem vagyok igazi blogger. Ezt nem Képviselő F. mondja, hanem Gulyás József, az SZDSZ parlamenti képviselője.Az utóbbi napokban sajnos a Képviselő Funky…..
Szerda délután küldte át TéZé az alábbi videót. A tárgyban mindössze ennyi állt: Erősen kéne. Hyundai. Először azt hittem, csak kissé megnyomta agyát a sok hibridautó és a céókettő, de miután megnéztem a videót, én is csak egy halk vazze-t nyögtem ki magamból. Uff, a…..
A hatvanas évekbeli izgalmas útleírás szerzője apósom, Massányi Aurél.Kevesen tudják ma már, mit jelentett az IKKA rövidítés, és mi volt ez az intézmény az 1950-es években. Én úgy emlékszem, az IBUSZ Külföldi Kereskedelmi Akció rövidítése volt a négy betű. Ma az IBUSZ…..
Terjed a blogokon, sőt már néhány külföldi hírportálon is egy fotósorozat, ami azt próbálja bebizonyítani, hogy a Reuters manipulálta a grúziai hadszíntéren készített képeit. Az, hogy mi az igazság, egyelőre nem derült ki, de a hír terjedése és torzulása azért jól…..
A figyelmes tévéműsorfürkészek már rátalálhattak a TV2 új talk show-jára: szeptember 22-én indul a Joshi Bharat. Minden találgatás ellenére az új műsort azonban nem a konkurens csatornán lévő Mónika show-val egyidőben adják, hanem előtte egy órával, minden hétköznap…..
János nem volt olyan sikeres, mint múltheti legós versenyzőnk. Családjával a salgópolcok vadonjában cserkészett, amikor váratlanul rájuk rontott egy megvadult árufeltöltő. A fékevesztett alkalmazott targoncájával lányának repítette a bevásárlókocsit, és elsodorta a babakocsit…..
"A fiamat is kivettem volna az iskolából, de csak két órája tudtam meg, hogy lesz ez a rendezvény" – mondta egy válogatott mezbe öltözött apuka a Kisstadion mellett, 11 óra magasságában. Egy hölgy pedig rászólt a fiára, aki a többiekkel birkózott a fűben: "Ha…..