Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Margit Némedi

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Donald Trump elhalasztotta szokásos évértékelő beszédét, ám Orbán Viktortól dőreség lenne ilyen döntést várni. Mindkét politikus szereti a nyilvános megszólalásokat, főként, ha azok saját rajongótáboruk előtt zajlanak. A magyar kormányfő viszont nincs úgy sarokba szorítva, mint amerikai kollégája,…..
Azt hihetné az ember, hogy ha egy párt, amely 63 !) helyen visszalép, és így is képes frakciót alakítani, annak elnöke besöpörheti az elismeréseket. De néhányan még besétálnak tévékbe, ostoba cikkeket írnak, hogy "na de Gyurcsány." Akkor nézzük a tényeket!   Az EBESZ megállapította, hogy a…..
Margit Némedi 2018.05.13 18:55:14
@patyuka: Az az érzésem,már a háromnegyed ország meghibbant,mindenki migránsoz,meg Gyurcsányoz,ez az esztelen gyűlölködő Gyurcsányozás dönti romba az országot,ezzel menlevelet adnak a kizsákmányoló hatalomnak,az meg röhög a sok hülyén,addig legalább a maradék értékeket is meg kaparintsák,közben nem kell semmivel foglalkozni,csak migráns,meg Gyurcsány,a sok gondolkodni képtelen,primitívnek ez elég.Hiába sorolják a tényeket,hogy mindezekért nem Gyurcsány hibás,hibbantakkal nem lehet megértetni.Az MSZP 2006 óta aljas párt,azt hiszem mostantól jól halad a megsemmisülés útján,amit szívből kívánok,Szégyen pártja lett.
A Fidesz csupán a hangon finomít, de a célokon nem; Már Bajorországban is: aki nincs ellenünk, az velünk van, de Schäuble szerint nem győzhet a kínai modell; Malajzia bebizonyította az egész világnak, hogy összefogással meg lehet buktatni még a legbejáratottabb tekintélyuralmi rezsimet is...
Kilépett a Fodor Gábor vezette Liberálisokból a párt esze, főpolgármester-jelöltje és gazdaságpolitikusa, Bodnár Zoltán. Bodnár az Indexnek azzal indokolta a döntését, hogy feloldhatatlan nézetkülönbségei támadtak Fodorral. Közölte továbbá: "ez a párt politikai karanténba került az ellenzéki…..
Mondhatnak, hazudozhatnak bármit: az LMP eladta magát a Fidesznek. Ki tudja, mi volt ár? Schiffer alkotmánybíró lesz? Az LMP-hez az utolsó pillanatban beeshet néhány tízezer ajánlócédula? Valahogyan megint meglesz az 5,01 százalék? Ami itt történt az minimum árulás. Amikor Schiffer András…..
Amikor Schiffer András otthagyta az LMP-t, sokan remélték ebben az országban, hogy a méregzöld párt életében egy békésebb, együttműködőbb időszak következik. Hogy csitul az az ingerült gyűlöletkeltés, ami a schifferi „politizálás” lényegét jelentette. Minden józan ember látta, hogy ezzel a…..
Pápa Levente alelnök kilép az Együttből és egy új pártban képzeli el politikusi jövőjét. A Kávézóból sok sikert kívánunk neki, de az indoklás, amely az Indexen jelent meg, finoman szólva vitatható. Azt mondja Pápa, hogy azért lép ki, mert a párt lelépett a Bajnai által képviselt útról, vagyis…..
Letisztultak az erővonalak, ami az októberi népszavazást illeti. Az ellenzék soha nem látott, 99 százalékos egységbe forrt amellett, hogy ezt a parasztvakítást nem szabad érvényes szavazattal legitimálni. Vagy távolmaradással (MSZP + DK + Együtt + PM + Moma), vagy érvénytelen szavazattal (Kétfarkú…..
A LMP, saját szervezetéből kirúgott egykori vezetője újabb lépést tett arra, hogy pártját az egyszázalékos tartományba szállítsa le. Aki fel tud háborodni Budaházy Terrorista György ítéletén az nagyobb gazemberségekre is képes. A Schiffer család régi kommunista múltja nem indokolna ekkora…..
Vége a nyárnak, kezdődik a hardcore politikai szezon. Most úgy néz ki, nem lesz igazuk a foteljükből az ellenzéket gyalázó megmondóembereknek. A mérhető pártok igenis beleállnak az ellenkampányba, mínusz LMP. A Fidesszel persze nem vehetik fel a versenyt: Orbánék úgy szórják a közpénzt a saját…..
Nem tévedés, ami az ezelőtti, többhónapos, világnézetünk alakítását és a megfelelő fokú gyűlölet felkeltését célozta, az nem kampány volt, csak úgy, kedvfokozás okán történő tá-jé-koz-ta-tás céljából esett meg velünk. Most viszont már beindult a hivatalos kampányidőszak a semmit-eldöntő népszavazás…..