Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mert a kamion a mienk és el akarunk menni vele

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Jajj de fog ez holnap fájni” – mondta egy kígyómozgásban ide-oda tekergő nő a rogyasztott lábbal rugózó párjának a Papp László Sport Aréna küzdőterének leghátsó sorában, péntek este fél tíz magasságában. Közben a pultnál otthonról kiszabadult családapák próbáltak udvarolni a büfés lányoknak olyan…..
Mert a kamion a mienk és el akarunk menni vele 2017.02.25 19:37:25
@theman: Az se veletlen, hogy az SZDSZ (nolimpia) ujraeledesevel egyidoben koncertezik a Geszti.
Zseniális stratéga a szocik új reménysége. Nehéz eldönteni: sírjunk vagy nevessünk. Botka László két hónapja úgy jelentette be igényét a miniszerelnöki székre, hogy egyetlen szövetségest sem sikerült találnia az ellenzéki oldalon. Mereven elzárkózik a személyétől az Együtt, a DK, a Moma, a…..
Mert a kamion a mienk és el akarunk menni vele 2017.02.25 16:58:50
@Pop40: Mindegyik bekemeneten ott voltam. Es kifejezetten az embereket figyeltem. Szo nincs hoborgo alkoholistakrol, mint egy mszp-s vagy dk-s gyulesen. Hanem kifinomult ertelmes arcu, egymasra odafigyelo, udvarias emberek vannak szinte kivetel nelkul. Csaladok 3-5 eves gyerekekkel, babakocsikkal.
Jo vegig nezni azokon az embereken, mert az embernek bizodalma lesz a jovore.

Ebben a videoban viszont lathato a tipikus Gyurcsany szavazo.
www.youtube.com/watch?v=GqX94CZykZo
1:40-nel kezdodnek az igazan durva dolgok

URISTEN, ATYAURISTEN, EZ KATASZTROFA !!
Hamarosan mindenki megkezdi a karácsonyi készülődést. A családanyáknak ilyenkor mindig komoly fejfájást okoz, hogyan készüljenek el mindennel időben. Most mutatok egy trükköt, amellyel legalább a sütemények készítésekor egy csomó időt meg lehet takarítani- már ha szükség…..
Mert a kamion a mienk és el akarunk menni vele 2016.12.05 20:07:32
A XVIII. kerületi Havanna lakótelep nem éppen a jó híréről nevezetes, a 70-es, 80-as években ugyanis Budapest egyik legveszélyesebb környékeként tartották számon. A 90-es évektől azonban elkezdték pótolni a korábban elmaradt beruházásokat, elkezdték szépíteni a környezetet, térfigyelő…..
  Fotó: Varga Zsolt   Szeretnék most egy olyan témáról beszélni, amely téma talán a focihoz is hasonlítható. Mindenki beszél róla és mindenki úgy gondolja, hogy ő bizony a téma mestere. Amikor, úgy két éve Vandával klubba kezdtünk járni és megkérdezték tőlünk, hogy eddig hányszor voltunk, az…..
Mert a kamion a mienk és el akarunk menni vele 2016.07.31 00:23:02
JogÁsz Justitia mérlege 2016.06.26 11:39:31
„Abszurd dráma” a bíróságon. Szereplők: Felperes - Rogán Antal, a kabinetirodát vezető miniszter. Alperes - Juhász Péter, az Együtt alelnöke. Tanú - Portik Tamás, a Prisztás ügyben büntetését töltő elítélt. Színhely: a Fővárosi Törvényszék. A cselekmény: Rogán beperelte Juhászt, mert az azt…..