Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vismaior

2 bejegyzést írt és 79 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Örülünk, Vincent? Lúgosítás* 2013.05.01 03:35:00
E cikk eredeti változatát a Környezetvédelem.co.hu internetes lapnak írtam, még tavaly. Ottani írásaimat a jobb oldalsávban, a "P/c szerint a világ" rovatba kattintva olvashatjátok; a két utolsó azonban nem jelent meg (ez egyúttal azt jelenti, hogy a jövő héten hozom a…..
vismaior 2013.05.01 16:03:57
Európai uniós támogatással olyan készüléket fejlesztett a ThalesNano Zrt., amelynek segítségével gyorsan és biztonságosan valósíthatók meg különböző halmazállapotú anyagok veszélyes vagy nehezen kivitelezhető reakciói; a 400 millió forint összköltségű projekt a Nemzeti…..
A palánták mikor megerősödtek cserepekbe és virágládákba kerültek kiültetésre. Úgy számoltam, hogy 1 tőnek elég egy 10*10 cm-es cserép, így a nagyobbakba 2-3 db-ot is tettem nagyjából úgy, hogy 100 cm2-es felület jusson palántánként.  A nagyobb cserepeket és…..
A rendőrök a lejárt és hiányos mentődobozok miatt büntetik az autósokat - állítják sokan. Önt is megbüntették? Egyáltalán, tudja, hol van a mentőcsomag az autójában? Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Elmentünk a hétvégén a kacifántos nevű Kézműves Magyar Ízek Vására rendezvényre a Millenárisra. Szakértője nem, azonban fogyasztója nagyon is vagyok a magyar mezőgazdasági termékeknek, illetve a magyar konyhának.  A rendezvény minőségi, prémium kategóriás magyar…..
548 óra New York Egy igazi hős 2012.01.16 18:06:00
Tegnap, január 15-én volt a harmadik évfordulója annak a bravúrnak, amit Chesley Sullenberger amerikai pilóta vitt véghez New York felett 2009-ben. 155 ember életét mentette meg, amikor hajtóművek nélkül, vitorlázva tette le Airbus A320-as repülőgépét a Hundsonra. A US Airways…..
Hozzávalók:1 kg vastagabb húsú hal, pl. harcsa, ponty, busa stb., 1 fej vöröshagyma - lehetőleg jófajta makói, 10 dkg füstölt szalonna, vagy füstölt csülök, 2 evőkanál zsíros házi tejföl, 2 gerezd fokhagyma, 1 evőkanál zsír, 1 evőkanál kiváló őrölt szegedi paprika. A…..
Hozzávalók: 3 fiatal galamb (esetleg csirke), 15 dkg sárgarépa, 10 dkg petrezselyemgyökér, 5-5 dkg vöröshagyma, zeller, karalábé, néhány szem bors, só, pirospaprika, szerecsendió virág, pici gyömbér, 1 gerezd fokhagyma, kevés paradicsompüré, 4 dkg zsír, 2 dl tejföl, 0,5…..
Egész jól állnak a növénykék, azt gondoltam, hogy a három nap szárazság megárt nekik majd, de nagyon jól bírták, semmi hervadás. (Elutaztunk, ugye...) Ami izgat, sajnos az a ronda fehér foltok a leveleken, illetve a körülöttük lévő rondaságok a leveleken. Egyelőre olyan…..
Mint az előző videó is mutatja, elindult a magok csíráztatása, s bár én csak akadályoztam Lucát a munkában, azért csak sikerült valahogy befejezni az első mini üvegházat. Összesen 45 kis egységnyi hely van egy dobozban, az első két sorban hazai versenyzők készülődnek, a…..
asanisimasa Jonah Hex (2010) 2010.10.22 15:56:00
Bár a Filmdroidon mindent elkövettek, hogy lebeszéljenek erről a Jonah Hex című izéről, én csak megnéztem, mit tudni, meg hogy nem vagyunk egyformák. Nem is mondom azt, amit sokan ott, én -bár egyszer belealudtam, de ez beszámítható ez ebéd következményének is-…..