Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bébispenót

5 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  "Örökké szeretni foglak!" Ahogy egy sportoló készül a versenyre, úgy készülök én is erre az életmódbeli kihívásra: rotyogott már vegán étel a tűzhelyemen, és előre száműztem néhány dolgot az étrendemből. Idáig ezek boldoggá tettek, de a szigorú vegán élet – egyelőre – aggodalommal tölt el.…..
Oké, négy hónapig nem eszem majd néhány liblingemet - nem nagy ügy. De ez a kihívás tartogat még valódi kihívásokat. És most nem az alapanyagok beszerzésére (ami 2016-ban már könnyű feladat, lesz is erről szó) vagy a négy havi non-stop főzőcskézésre gondolok. Ezek a parák társasági eseményekkel és a…..
"Mentsük meg a csajokat!" Tehát az előzmények röviden: anorexia és bulémia. A gyógymód: önmagam szeretete, melynek része az evés szeretet is. De mi köze mindennek a négy hónap vegánsághoz? Szerettem volna adni magamnak egy olyan kihívást, ami több fronton is jót tesz. Velem és a környezetemmel is.…..
"Én <3 természet" Számomra is ijesztő, de idén ünnepeltem a 30. születésnapomat. Ez a kedves kis fordulópont elgondolkodtatott, mi tette az én eddigi életemet különlegessé, és rá kellett jönnöm, hogy nagyjából semmi - leszámítva azt, hogy 14 éves korom óta viharos kapcsolatban állok az…..
"Ezt rátok!" Madarat tolláról, embert tányérjáról. Volt már előttem tányér telepakolva és üresen. Ételek, amiket valójában nem is szerettem – és ételek, amiket bár nem szerettem volna annyira!Nemrég összetörtem ezt a tányért, most pedig a Ti segítségetekkel szeretném összeragasztani a cserepeket.…..