Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Domaházy Ákos

0 bejegyzést írt és 567 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A most következő cikksorozat-fordításunk egy, az oldal eddigi tematikájához képest némileg eltérő hangvételű, komplex, sok elemből álló, nem könnyen emészthető gondolatokat tartalmazó írás egy egykoron a MILAB programban kiképzést kapó állítólagos bennfentestől, Aug Tellez-től. Az alábbi cikket az ő…..
Hazánkban több, mint tíz éve, hogy állandó téma a devizahiteles átverés.Mostanra nagyjából mindenkinek összeállt a kép erről a gondosan előre megtervezett bűncselekményről, melyben a magyar kormány, a bankok és a közjegyzők szorosan együttműködve szándékosan csapták be az embereket.E bűnszövetkezet…..
Domaházy Ákos 2019.08.02 08:21:21
A Kozmikus Közzététel sorozat újabb epizódjának összefoglalója itt olvasható:   http://kozmikuskozzetetel.blogspot.com/2019/01/kozmikus-kozzetetel-xii17.html    ..
Domaházy Ákos 2019.02.25 21:44:37
Úristen .elvesztem a sok írásotokba nem is tudtam elolvasni. Csak lindáéba érzek valami energiát. Igazi nyílt ébredő erőt. Senki másnak ebben az oldalban. Én tudom mi lesz a végeredménye . Ez a faj nem érdemli meg a jólétet amúgy se. Ez van hát emberkék. Sajnálom ha valakii számára csalódást okoznék de ezesetben meglehet tenni amit én. A természet csendjébe elvonulni és az árnyban csendben lenni mert én holt biztos hogy nem fogom az én szintemet senkivel se megosztani többé. Sem itt sem pedig többség élő robotok számára. Ha ezen inkább faj elpusztul az csakis a ti hibátok lesz akik tudatosodás helyett szeretet helyett választottátok a fotel ülést és gondolataitok magvában vagy tudtok nem tudtok róla de akkor is nagyon egoisták vagytok a duális erők dolgoznak bennetek és az a gépi mátrix.amit rejtett kéz pontosan leírt. Innen ezen az oldalon csakis Lindát érzem élőnek vagy Solariát . Nem vitatkozni járnak ide úgy mint többségetek vagy fikázni hanem valóban olvasnak, látnak ébren sokmindent és értik is miről van szó nem úgy ahogy többetek mikor olvassátok a cikkeket. Ennyi volt. Viszlát ti senkik örökre . A ti gondjaitok magatok forrásából ered ha nem oldjátok meg ha csak.fikázásból értetek egymás elleni torok ugrásából az aztán majdan a teremtő elleni munkátok. Szereter helyett torokba harapást választottatok. Vége. Akik őszintén hallgattak engem mert én nyíltan is kiírva használtam a nevemet nem vagyok se boot se robot ezért is az igazolások innen számomra azt mutatják a többségetek egy fizetett kamu troll akik igencsak elég egy zokni facebook borító feltöltésére. Ennyi
A Kozmikus Közzététel sorozat újabb epizódjának összefoglalója itt olvasható:   https://kozmikuskozzetetel.blogspot.com/2019/01/kozmikus-kozzetetel-xii12.html    ..
Domaházy Ákos 2019.02.22 20:04:30
@Komufe: kedves ! Szerintem teljesen jó amit csinálsz. Én is csinálok olyat hogy egy fát megsimogatok. Teljesen rendbe van ez.
Domaházy Ákos 2019.02.22 20:21:32
@Komufe: az jó. Most ezeket tudjuk tenni. A világ nincs rendbe de magunkal szembe igen rendbe kell jönni .
A Kozmikus Közzététel sorozat újabb epizódjának összefoglalója itt olvasható:   http://kozmikuskozzetetel.blogspot.com/2019/01/kozmikus-kozzetetel-xii21.html    ..
Domaházy Ákos 2019.01.29 08:56:36
@ZitaVH: üdv zita vh neked is
A Kozmikus Közzététel sorozat újabb epizódjának összefoglalója itt olvasható:   http://kozmikuskozzetetel.blogspot.com/2019/01/kozmikus-kozzetetel-xii4.html    ..
A Kozmikus Közzététel sorozat újabb epizódjának összefoglalója itt olvasható:   http://kozmikuskozzetetel.blogspot.com/2019/01/kozmikus-kozzetetel-xii1.html    ..
Domaházy Ákos 2019.01.18 15:59:39
@gamerattitude: azt rögtön megérezném aki belém kötne kedves gamer attitüde
Domaházy Ákos 2019.01.18 17:14:54
2015attores.blogspot.com/2019/01/eljott-az-ido-ossze-kell-fognunk-jan-21.html?m=1

Ez érdekes. Akit érdekel az részt vehet rajta . Bár akkor fogok örülni ha ezzel meg is valósulna az összes pozitív dolog az életünkbe
Domaházy Ákos 2019.01.18 20:12:59
@gamerattitude: nem gond.
A Kozmikus Közzététel sorozat újabb epizódjának összefoglalója itt olvasható:   http://kozmikuskozzetetel.blogspot.com/2018/06/kozmikus-kozzetetel-xi10.html    ..
Domaházy Ákos 2019.01.05 15:05:00
@Solaria: hát kedves testvérem. Talán már így látható ígyis hogy mennyi negatív energia mozog . Én érzem még itt is. Kételyeim vannAk ezzel a civilizációval kapcsolatba . Mi marad meg és mi nem.
Domaházy Ákos 2019.01.05 15:40:15
@xyron: itt pesten sok van hó xd évbe egyszer
Domaházy Ákos 2019.01.05 16:19:40
@Solaria: neked is minden jót Solaria. Ha van kedved írni netán én szívesen meghallgatlak privátba emailen. zsolt376@citromail.hu addig is áldás!
A Kozmikus Közzététel sorozat újabb epizódjának összefoglalója itt olvasható:   http://kozmikuskozzetetel.blogspot.com/2018/06/kozmikus-kozzetetel-xi13.html    ..
Domaházy Ákos 2018.10.30 20:42:04
@slythug: láttam kedveske.
A Kozmikus Közzététel sorozat újabb epizódjának összefoglalója itt olvasható:   http://kozmikuskozzetetel.blogspot.com/2018/06/kozmikus-kozzetetel-xi8.html    ..
Domaházy Ákos 2018.09.07 20:00:38
@UFO Kutató: ohh . Ez kedves ufo kutató . Hogy végre azz mondta igazam van. Hogy a nyílt hatalmon levők sok veszélyt jelentenek. Hiszen mióta világ a világ sajnos az embereket elnyomták c megzsarolták. Gyakorlatilag csak az erősek írják a történelmet és az akaratuk . De ennek véget kell vetni, különben továbbra is maradhatunk aluk mint nyomorult birka tömeg. Bár azt kell mondjam ez nem csakis aa földönkivüliek hibája. Az embereké is akik őket szolgálják . Tök mindegy merre megy az ember melyik országba mindenhol ugyanolyan fárasztó rossz minden. Megírják ott is a munkát dolgozz, stb pénz . A sorsodat is sokszor ők sebezik be amikor olyan lehetőségeket választhatunk amibe mások is beleszólnak. Ugyan már. Pontosan tudjátok miről beszélek. Most nem a plejádiakat sorolom ide vagy krix ubi sziriusz bluetooth stb akárkiket. Hanem fel kell a világnak és az emberiségnek kelni szépen. Mert rég nem szabadság van . Amit demokráciának neveznek azt meritrokrácia az ellentettje. Zsarnokság van elnyomás. Élhetünk mi jó 7 milliárd emberrrel is de rengeteg széthúzást, társadalmat, nyelvet teremtettek . Ugyanúgy vallásokat, sok politikai pártot , hatalmi játszmák, terror sorozatok stb sorolhatom napestig. Szar egézségügy . Az lenne az igazi okos helyzet . Ha végre felkelnénk és kivívnánk szeretettel, egy új világot . Amiben mindenkinek sok szép pozitív tapasztalata van amikor leszületik. Tökre nem pálya ami ma van mert ez a soktársadalom különbözőség káoszt hoz, pusztulást. Az emberiségnek egységbe kell kelnie ha túlélést akarunk. Egy egységes politikai birodalmi szabad világot . Jó eü, egészséges környezet stb a jó dolgokat amit most rózsaszín maszlagnak tartotok sorolhatnám. És igen végre tisztelhető lehet ha sok pozitív fajjal is tudnánk találkozni. A pénz amúgy nem azért kevés mert keveset adnak hanem a farkas az eröseké háttérhatallom kezébe van. Akik nem nyíltan névtelen csopprtokba szegődve vannak . A nyílt uralmuk a politikusok a bábjaik végrehajtók. Tehát két támadás . Na ennek értelmébena igen vannak kémeik, seregeik, bűnös kazár rangú politikusok , sok a bűnös negatív szándékú ember akik csak rombolni jöttek . Napról napra pusztul a bolygó ők miattuk így értetendő. Tök mindegy hogy ufók vagy nem ufok. Ugyanúgy a bűn és a sorsunk kulcsait hordozzák és amit adnak azt el is vesznek . A kicsi is ami marad az koncon marakodhat rajta 7 milliárd ember és 1 millióan farkasok. Vádiratok szerint 50000 igazi fajtalan ember akik bűnből élnek.
Domaházy Ákos 2018.09.07 20:12:44
Hamarosan kellene nekünk egy eseménysorozat amiért már 4 éve imádkozom éghez, mindegy tököm mindegy kihez teremtő , vagy forrás energiákhoz. Mindegy . Hogy végre legyenek pozitiv dolgok . Letartoztatni a katonaság által a sok millió bűnös háttárhatalmi embert azaz csoportot . Közzétételek milyen bűnöket hajtottak végbe. Titkos ufo dossziék felnyitása , . Új választások abban hogy egy kormány legyen akik mindent odaadnak konkrétan a világnak a emberiségnek. Széét osztása jólétalapok, nem kell vallás, se sok nyelv, se soksok társadalom, mindenkinek meglehet mindene amit kér. Az őrzött gyógytechnologiák ott vannak őrizve sok eldugott helyen. A rákot és más betegségeket meglehet gyógyítani mert megvannak a technologiák. Csak aa nagyon buták.dőlnek be annak hogy nincs semmire mód . Mondom. Csak akkor lesz értelme jobb világnak ha s bűnös sereget letartóztatjuk, felakasztatjuk szét szedjük alapjaira az újra kezdést és törődni a világgal. Amúgy vannak dossziék amiben vannak bizonyos dolgok. Az ufók az emberiséget nem szabadithatják fel az elnyomás alól . Különben már rég katonai akciókra kerülr volna sor, vagy háborúra. Nem kel . Magunk kell kiszabaditsuk a zsarnokok uralmából . De ezt együtt mind tudnánk megtenni nem 5_10 jó ember . 5 _7 milliárd ember ha tiltakozna az elit ellen akkor vége lenne. Követelnénk az igazságot. Na sok birka farkast győzne !!! . Mutatunk egy kapd be jelet az elitnek az egész bandának. Bár ha kiirtanának minket az lenne az utolsó hatalmas balhiba . De am a szellemi erőtök, lelki, és a döntés a kezetekbe van. Akarjátok még eh ezt a hamis világot vagy végre wake up és követelnétek az igazságot , jót és szeretetet. Harc lesz vagy valami.
A Kozmikus Közzététel sorozat újabb epizódjának összefoglalója itt olvasható:   https://kozmikuskozzetetel.blogspot.com/2018/06/kozmikus-kozzetetel-xi7.html    ..
Domaházy Ákos 2018.09.03 22:08:24
Domaházy Ákos 2018.09.04 19:33:03
A Kozmikus Közzététel sorozat újabb epizódjának összefoglalója itt olvasható:   http://kozmikuskozzetetel.blogspot.com/2018/06/kozmikus-kozzetetel-xi5.html    ..
A Kozmikus Közzététel sorozat újabb epizódjának összefoglalója itt olvasható:   https://kozmikuskozzetetel.blogspot.com/2018/06/kozmikus-kozzetetel-ix3.html    ..
Domaházy Ákos 2018.07.18 19:16:08
A Kozmikus Közzététel sorozat újabb epizódjának összefoglalója itt olvasható:   http://kozmikuskozzetetel.blogspot.hu/2018/04/kozmikus-kozzetetel-x12.html    ..
Domaházy Ákos 2018.06.05 21:53:29
@sheramis: Hát igen. Amm nekem van ebbe a harcba és a jelenlegi életbe traumák. De meditációval már több millió meditációs gyakorlaton vagyok túl. És érzem a rezgést befogadom , annyira fejlődött ez az egész hogy segít .
Ez csakis meditálás közbe van rezgés mert felnyíltak a csakrák is. Ahhoz hogy érezd , gyakorolnod kell. Én már youtube összes mediációs zenéjét végzem több óránál is ha jut idő rá. 10000 hz és schumann frekvenciákkal már az egész testet rezegteti. Persze kezdetben vezetett meditációkkal kezdtem mert szükséges volt de most már zavartalanul zenével gyakorlom. Meg már magasabb dimenziókban vagyok de mert ez szellemileg történik ugyanis a testünknek marad az anyaga.
Domaházy Ákos 2018.06.06 09:55:51
@nornic: ohh kedves Nornic
A Kozmikus Közzététel sorozat újabb epizódjának összefoglalója itt olvasható:   http://kozmikuskozzetetel.blogspot.hu/2018/04/kozmikus-kozzetetel-x8.html    ..
Domaházy Ákos 2018.05.14 22:51:08
@Domaházy Ákos: És eddig nem ugy van ahogy irogatják. A bolygófelszabadulás. Mi csak ismerjük most már ezt a matinét. Egyetértek athéna és sheramis fénymunkás magasabb tudatosságukkal . Én ugye nagyjábol ezt a tk telepatikus kapcsolatrol vannak tapasztalataim , s láttam fénylényeket én is . Semmilyen gonosz nem képes megállitani a kapcsolatot. Nem kiválasztottként kell ezt értelmezni. Gondolom érthető .
Az elkövetkező hetekben be fogunk mutatni néhány olyan, a nagyközönség számára eddig kevéssé ismert személyt, akik elmondásuk szerint ugyancsak a titkos űrprogramban teljesítettek szolgálatot, és történetüket - a nagyobb médiapublicitást kapó kiszivárogtatókkal ellentétben - eddig csak viszonylag…..
Az alábbi bejegyzésünk főszereplője ismét Simon Parkes, az ő közreműködésével futó, kéthetente sugárzott „Connecting Consciousness” című rádióműsor elmúlt másfél évének legérdekesebb hallgatói kérdéseiből állítottunk össze egy csokorra valót. Ahogy a korábbiakban már megismerhettük, Simon egy igazán…..
Domaházy Ákos 2018.01.26 22:53:31
@UFO Kutató: figyelj . Nem olvastad jól. A pénzrendszer nem jó elavult dolog. Energia a lényege és hogy kötéllel szolgáldd a rendszert . Máshol nincs pénz rendszer csak itt van és ennek kell megszűnnie ennyi röviden. Ha figyelmesen olvasod a cikket megérted de.ha hsznek fogadod el.akkor tagadod és nem.látod fényét igazságát .
Az alábbiakban Corey Goode megahosszúságú helyzetjelentése olvasható az elmúlt hónapok találkozóiról és rendkívüli fejleményeiről, David Wilcock néhány személyes kiegészítésével megspékelve. Corey talán eddigi legösszetettebb, legalaposabb és legeseménydúsabb beszámolója következik...
Domaházy Ákos 2018.01.24 19:39:19
@xyron: de amúgy miért nem mutatják meg magukat a hüllők ha ekkora királyok meg ha ök a királyok . Ez s gyík őrület borzalom. Inkább eltaposom őket ki szereti őket
Domaházy Ákos 2018.01.24 19:41:34
@xyron: lassan megy már a gyík téma évek óta így ugy istennek mondják őket. Jöjjenek a szemem elé akkor okés
Domaházy Ákos 2018.01.24 19:53:55
@xyron: értem. Én mondjuk mindig plejádiakat látok
A Kozmikus Közzététel sorozat újabb epizódjának összefoglalója itt olvasható:   http://kozmikuskozzetetel.blogspot.hu/2017/12/kozmikus-kozzetetel-ix2.html    ..
Domaházy Ákos 2017.12.26 09:48:54
@nornic: azért hogy engem kirakjanak ugye? Azért lenne . Meg akkor kutató gyereket is rakják ki. Sőt mindenkit ha ez lenne . Mindegy is . Ez csak egy ostoba oldal a goodet hungary . Nincs komolyabb jó rajta csak elme csapda igazán. Ami nem engem szolgál az nem érdekel. Titeket is csapdába tart direkt hogy vitatkozzatok utána . Tök mindegy mert ez egy hablaty oldal . Mindegy is higgyetek benne én soha sem hittem ebbe. Ez csak puki párnának való lenne. Súlyos idő és energia veszteség ennyi baromságért . A valódi dolgok amikért élni kell nem ezek a cikkek és nem robot módjára elfogadni ezt a sok butaságot. Hanem legyőzni a félelmeket , észrevenni mi butaság és mi jó . A többi mindenki egyénire vall. Kész nem nyitok vitát de titeket is lenyomlak a porba ha kell . Én röhögök rajtatot amiket itt ti is összeírtok semmi jelentösége sincs. Vége van. Nyúcipők vagytok .