Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Titkos Rolland

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gazdára talált a zalaegerszegi jégcsarnok. A Markó Galéria Kft. 2009. április 21-én aláírta az adásvételi szerződést az MKB Bank Zrt.-vel. A szerződés aláírását követő harmadik napon a birtokba vétel is megtörtént. A tényeket és a terveket ismertetjük. A felszámolási…..
Titkos Rolland 2009.05.12 00:11:45
Kercsó Árpád távozása már egy hete sejthető volt. A fegyelmi eljárás megindítását követően a mester Székelyföldön tárgyalt a folytatásról. Ennek a híre közvetett módon eljutott a zalai klub irányítóihoz, akik a jelzést egyértelmű döntésként értelmezték. Sajnálatos…..
Titkos Rolland 2009.02.01 20:13:47
@kamphore: Azért nem gondolod komolyan,hogy csak a csapat éri el a sikereket,ehez kellett egy EDZŐ is aki összerakta ezt a CSAPATOT!!!
Titkos Rolland 2009.02.01 20:21:34
@kamphore: Ez teljesen igaz,csak NE felejtsük mit tett a TITÁNOKÉRT!!! Nem mellékesen,jobbak mindenkinél az országban.Maradjon így!
Több cikket írtunk már a magyar utánpótlásról. Ezek általában nagy vihart kavartak. Áttekintő jelleggel még nem foglalkoztunk a helyzettel. Ezúttal foglalkozunk.A jégkorong utánpótlás-nevelés kérdése blogunkon markánsan először a Hári János svédországi sikereiről…..