Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dorian

0 bejegyzést írt és 168 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Soha nem szűnő, konfliktusokkal terhes erőfeszítésekre kell készülni, ha fenn akar a magyarság maradni. Ágálhatunk az emigránsok, köztük a kifejezett menekültek, no meg a feltehetően közöttük rejtőzködő radikális iszlám ügynökök ellen, de egy akkora méretű népvándorlást, mint amekkora már ma is…..
A sportolás mint tudjuk nagyon egészséges, de mint mindent, ezt is túlzásba lehet vinni és nem csak az ezzel járó iszonyat testi, de lelki terhelés is többet árthat néha, mint amit maga a sportolás használ. A pankrátorok élete sem játék és mese, hiszen az eszeveszett gyúrás…..
Dorian 2015.09.10 17:48:20
@HgGina: Ja, látom a te agyadat már kivették és mégis kommentelsz...
-Paul Wade, Fegyencedzés. Végre valaki ki merte mondani azt, amit már évek óta sejtettünk: a testépítők egyszerűen csicskák, de leginkább gyengék. És ezzel kábé mindent elmondtam, ami említésre méltó. Felfújt, vizes izomzat, nevetséges célok és eszközök, idejétmúlt…..
Dorian 2015.04.26 17:53:08
@evil demon satan devil:
Miért kéne a 70 kilós embernek ugyanakkora súlyt mozgatni, mint a 120 kilósnak? Nagyobb testtől arányosan nagyobb erő az elvárt, különben gyengének számít a testéhet képest.
Valószínűleg az első 1000 éves ember ma már itt él köztünk - állítja egyre több kutató, akik úgy vélik, a most zajló biológiai forradalom lehetővé teszi az emberek számára az örökké tartó fiatalság megtapasztalását. Természetesen köreikben sem mindenki ilyen…..
Az elmúlt fél évben meglepő mértékben lendült fel az ingatlanok piaca, főleg a panelek terén látszik átbillenni a keresleti oldal a jól frekventált kerületekben. A XIII. kerület és a XIV. kerület a legkeresettebbek közé tartozik azok körében, akik nema belvárosban kívánnak…..
Dorian 2015.04.24 09:59:55
@Brukner:
Pontosan így van, mindennel egyetértek.
Az újépítésűekkel szembeni téves információk leginkább abból fakadnak, hogy kontár munkával valóban épültek rossz minőségű lakások is (amiknél mondjuk a paneléhoz hasonló problémák jelentkeznek), de messze nem ez a jellemző, meg lehet csinálni igen jó minőségben is. A panel pedig egy sztenderden és elfogadottan középszar szint. Csak a hibákról panaszkodóak mindig felülreprezentáltak és az általuk elmondottakat sokan általános érvénnyel veszik át.
Sokkal komfortosabb egy újépítésű lakás, megfelelően megépítve sokkal kisebb az áthallás, rezsi sokkal kevesebb, és a legfontosabb, amit még nem említett senki (mert gondolom nem PC): a lakással együtt környezetet, szomszédokat is vesz az ember.
A (túl) sovány nők feltétlen dicsőítésének korszaka talán lassan véget ér, aminek csak örülni tudunk, hiszen fő a változatosság. Ennek jegyében mutatunk ma be egy érdekes ötletet, melyben egy New York-i divatfotós kifejezetten teltkarcsú hölgyeket mutat be a maguk (sok esetben)…..
Mindig is hülye voltam a kémiához: sosem tudtam kiigazodni a diasztereomerek és nukleofil addíciók bizarr világában, a száraz, számolgatós egyenletek megoldását pedig mindig lemásoltam a szomszédról vagy kipuskáztam a csúsztatható fedelű számológépembe rejtett…..
„Úgy tizenöt éves lehettem, amikor először borzadtam el attól, amit „odalenn” láttam. Amikor szexuálisan aktív korba léptem, ez a dolog egyre jobban zavart, valósággal felemésztett. Évekig kínlódtam a vaginám miatt, ami a párkapcsolataimnak sem tett jót.” Harriet azóta…..
Nyitott ajtóval hagyta a kereszteződés közepén autóját, hogy a beszóló kerékpáros után rohanjon, egy sofőr a XI. kerületben, a Fehérvári út és az Etele út kereszteződésében. Az E-tanu blog szerint a személygépkocsi az Etele útról kanyarodott balra a Fehérvári útra,…..
Azt gondolhatnád, hogy ha ellátogatsz Szilvásváradra, akkor bárhova beülsz, jobbnál jobb Szalajka-völgyi pisztrángokat ehetsz, változatosan elkészítve. Nos, az utóbbi mindenképpen igaz, főleg, ha szénné égetett vagy esetleg az elmúlt félévben egyszer sem cserélt napraforgó…..
Miközben a hivatalos Magyarország hosszú távú energiapolitikáját teljesen Oroszországhoz köti a paksi paktummal, miközben a kormánypárt hívei szinte minden fórumon Oroszországot látszanak favorizálni a nyugati szövetségi rendszerrel (EU, Egyesült Államok) szemben, Oroszország…..
Dorian 2014.03.01 20:23:54
@maxval a gondolkodó birca:
Ja, '56-ban is kénytelenek voltak a ruszkik beavatkozni a törvényes hatalom védelmében a "puccsisták" ellen, és dicséretet érdemelt mi? Szégyellhetnéd magad.
Évszázadok múltán a történészek meg fogják állapítani, hogy volt itt egy nép, amelyik annyira rettegte a valóságot, hogy saját törvényekkel próbálta felülírni azt saját kényelmére. Jöjjenek velem, ismerjék meg az új dimenziót, a rezsi dimenzióját, ahol a szeretet fűti a…..
Dorian 2014.02.26 12:32:55
@csak egy néző:
Ezzel az a probléma, hogy nagyon arra felé mennek a dolgok, hogy orosz erdész lesz az...
Dorian 2014.02.26 12:41:09
@Lucky Larry Silverstein:
Büdös a szád, vagy mit szeretnél közölni?
A japán császári hadsereg titkos biológiai és vegyi hadviselési alakulatáról, a 731-es egységről szóló dokumentumfilm forgatásába kezdtek az északkelet-kínai Harpinban, amelynek külső kerületében még állnak az egykori komplexum épületmaradványai. (18+ KÉPEK) A 731…..
A Forbes legújabb számában 5 oldalas interjút közölnek Simon Zsolttal, a TV2 egyik új tulajdonosával. Az üzleti magazinba azonban még így se fért bele minden nyalánkság, így a Forbes a blogján közölt ma egy olyan részletet, ami kimaradt a lapból. A poszt Pindroch Ferencről, a…..
Barna hajú lányok Dominika 2014.01.16 07:34:00
..
Dorian 2014.01.17 10:30:00
@csorsza: A lúzer az, aki nem teheti meg, hogy válogasson :)
Sztalin elvtársnak nagy, kérges tenyere volt, de amikor azokkal a bütykös ujjakkal megcirógatta az arcomat, boldog voltam tőle. Melegséget sugárzott minden rezdülése, a félmosoly a szája sarkában, az a jellegzetes mozdulat, amivel megpödörte a bajszát. És amikor tettetett…..
Dorian 2014.01.15 13:45:03
Naked Bogdana 2014.01.14 06:35:25
..
Dorian 2014.01.14 14:11:00