Regisztráció Blogot indítok
Adatok
itepgolab

0 bejegyzést írt és 41 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Péter elküldte nekünk is a Volánbusznak feltett kérdéseit, amikre válaszolni nem tudunk, de a felvetés érdekes. A néhány kilométernyi plusz nem is mindig eredményez büntetést, ebben az esetben viszont 250 Ft helyett 8745 Ft-ba került a kis kitérő. Az üzletszabályzat szerint persze ez így van…..
itepgolab 2019.12.10 19:44:38
@Nick-son: Remelem nem vagy gyogyithatatlan beteg, illetve ongyilkos sem akarsz lenni a kozeljovoben. Ugyanis 4 felesleges busszal, napi 10-10 km-rel odavissza, es mondjuk 35 literes fogyasztassal szamolva kb 8 tonna uzemanyag kidobasrol van szo. 8 millio forintbol meg ha eleted vegeig nem dolgozol, akkor van hatra nagyon ovatosan szamolva 4-5 eved...
Olvasónk kifogásolja, hogy egy webáruház mindenféle előzetes tájékoztatás nélkül a csomag átvételekor fel akarta írnia a személyi igazolványa számát. A személyes adatok kezelése nem vicc, érdemes róla beszélni. A legtisztább az, ha előre tudjuk, milyen adatokra lesz szükség és az alapján döntjük el,…..
itepgolab 2019.11.19 16:48:54
@heidt: Aztan ha a "0" jott ki, bukott 5 milliot...
Olvasónk nem olvasta azokat a posztokat, amit a kamu cipőrendelős oldalakról írtunk, különben néhány kattintás után gyanús lett volna neki a http://www.ocrapidplumber.com/ is. Száz sebből vérző oldal, nem is csoda, hogy végül közel sem azt kapta, amit megrendelt. Az okos checklist-et érdemes…..
itepgolab 2019.11.16 19:19:32
@végrehajtó helyettes: "Az ilyen emberek miért nem adják egy alapítványnak a pénzüket, akik mondjuk beteg gyerekeknek segítenek és miért inkább az ablakon dobálják ki?"

Azert, mert akkor azoknak a nemzetisegi gyujtogetoknek adnak ezt a penzt, akik mondjuk parkolokban gyujtenek a "vak gyerekek alapitvanynak" (mondvan ugysem latnak belole azok semmit...)
Mit tegyünk, ha nem azt kaptuk, amit megrendeltünk, de hiába adják vissza a pénzünket, buktuk a szállítási költséget? A kamu kovácsoltvas kalandja sajnos hiába ért jó véget, mégis mínuszban zárt a vásárló. 2019. június 7-én 3 db fali kovácsoltvas konzolt rendeltünk a kovacsoltvas.hu oldalon…..
itepgolab 2019.09.04 22:10:25
@Igazamvanvagyigazamvan?: Mar megbocsass, de nem csak nagyon agressziv, de nagyon hulye is vagy.
Havrilla nem azt irta, hogy 300-400%-kal olcsobb valami, hanem -ahogy te be is masoltad- 300-400% kulonbseg. Es ez nem ugyanaz, de te nem csak meghazudtolod az allitasat, hanem olyat adsz a szajaba, amit o nem mondott, es ezek utan kigunyolod.
Egyszeruen egy szanalmas idiota vagy...
(Es ez a velemenyem nem arrol szol, hogy az alapvitatok kerdeseben kinek van igaza.)
itepgolab 2019.09.05 10:25:37
@Igazamvanvagyigazamvan?: Hulyekkel nem szoktam kommunikalni, de most az egyszer veled kivetelt teszek: A 300-400%-os elteres nem feltetlenul azt jelenti matematikailag, hogy az eredeti 1000 Ft-os dolgot learazzuk 400%-kal, mert ez negativ tartomanyba menne.
Ellenben jelen esetben-es szinte biztos vagyok benne, hogy Havrilla is igy gondolkodott- ha az 1000Ft-os termeket valaki 250Ft-ert arulja, akkor bizony 400% a kulonbseg.
De gyere vissza, agresszivkodj itt szanalmasan tovabb...
itepgolab 2019.09.05 17:16:00
@Igazamvanvagyigazamvan?: Na ide figyelj hulyegyerek (esetleg hulyeleany):
Hogy hogyan jon ki a 400%, es egyaltalan milyen 400%, arra rajtad kivul senki sem kivancsi, en sem.
DE: Havrill irt valamit, ami vagy igaz , vagy nem, ez felolem teljesen mindegy ebben az esetben. De te a 09.01. 11:43:10-kor irott bejegyzesedben elferditetted erre:
"De bizonyítsd: az adott esetben a kovácsoltvas termék ára 300%-kal olcsóbb volt(-; "
NAGYBETUKKEL IROM; HATHA IGY MEGERTED. ITT HANGZIK EL ELOSZOR; HOGY 300%-KAL OLCSOBBAN: TEHAT TE IRTAD, ES INNENTOL EZEN LOVAGOLSZ.
Es attol fuggetlenul, hogy egy buta, agressziv szemely vagy, meg a tobbi aspektusban akar igazad is lehetne a temaban, de ez engem nem erdekel, mert en nem ahhoz szoltam hozza.
Es egyetlen jotanacs: Ekkora beeges utan javaslom valts nicknevet (lehetoleg ne " Igazamvanvagyigazamvan?2-re), mert ertelmes ember ekkora felsules utan csak kirohog...
Csak mondom Csalás, ámítás 2018.04.13 07:41:09
Ami engem illet, én belebetegedtem a kétharmadba. Újraszámolják vagy nem, már nem is érdekel, nem tartom persze kizártnak, hogy a számolásnál is történtek fura dolgok, de annyi trükk nem létezhet, ami végül egy ilyen eredményhez vezet. A csalás az egész megelőző időszak volt, az elmúlt nyolc év, ami…..
Ha az ember azt olvassa egy mobilcsomagról, hogy korlátlan, akkor bizony arra számít, hogy egy izmosabb összegért cserébe, azt csinál, amit akar. Pláne, ha szó szerint az szerepel a hirdetésben, hogy korlátlan perc és sms, mint a Vodafone RED esetében. Hát barátaim, ez pont nem így van. Itt akkor…..
A hírek  és a hozzánk érkező posztok szerint az eddig két budapesti és egy pécsi edzőtermet üzemeltető Life1 felvásárolta a legnagyobb fővárosi fitneszláncot, a Gilda Maxot, majd erőteljes belépőként egyszerűen szó nélkül bezárta annak legnagyobb, Savoya parki termét. Az érintettek beszámolói…..
itepgolab 2017.11.20 20:38:25
@Darth Revan: Lehet, hogy nem szarrago banda. Ugy is tortenhetett, hogy a 2 cegvezeto mint minden penteken leult pokerezni egymassal. Az eddigi tulaj vesztett. Mindez mar szombat hajnali 1-kor tortent. Alig maradt ideje kihurcolaszni a meg bentlevo dolgait, nemhogy ertesiteseket kuldozgetni...
Tibor rendelt egy távirányítót, aztán várt. Nem jött meg. Tovább várt. És még mindig várt. Aztán, megpróbált érdeklődni. Amikor ez sem járt sikerrel, (le)értékelt a Facebookon. Innentől aztán végre lett látszatja a próbálkozásainak, nem is akármilyen, köszönhetően a webshop Facebookját elég érdekes…..
Mindez este 9, vagyis zárás előtt történt a Vörösmarty téri  Váci utcai VÁCI1-beli üzletben, ami csak pontosítja, de nem szépíti a történetet, ami alapján az üzletnek gyakorlatilag egy olyan dolgozója sem volt - beleértve a biztonsági főnököt és az üzletvezetőt is -, aki normálisan, vagy, ha már ez…..
itepgolab 2017.06.25 13:01:18
@kolompa lole 1111: Igen, megint beleugattal egy olyan bonyolult dologba, mint a szamok vilaga, illetve a logikus gondolkodas. Hol kapjak meg egy nyugati elado berenek a 80 %-at?
Szerintem elobb muvelodj egy par evet, aztan gyere vissza velem kotozkodni...
itepgolab 2017.06.25 13:44:03
@kolompa lole 1111: Kis tudatlan? Honnan tajekozodsz? Hol kap meg "Itthon" 80%-at egy 1400 Euro nettos nyugati elado berenek.
Most menj ki egy kicsit a putridbol, toporzekold ki magad, miutan megint jol helyretettek, aztan gyere viszza megint "megmondani"
itepgolab 2017.06.25 14:10:57
@kolompa lole 1111: Na idefigyelj, te tudatlan gyoker! Addig rendben van, hogy a nyomtatott betuket valahogy felismered, igy ide tudod hanyni a buta agyad szulemenyeit. Az is rendben van, hogy a szamokat sem ismered, illetve a logikai osszefuggesek teren is elmaradott vagy. De ha pl Gorogorszagba nyugat fele akarsz eljutni, akkor igen draga lesz az utazasod... Egy ilyen tudatlan parasztot innen ignoralok... (ne keresd a szotarban, nem reagalok tobbe a hozzaszolasaidra)
Oké, a mosós kaland végére a kocsi tiszta, de rendszámmentes lett. Gondolom, ez előfordul néha. De vajon mit gondoltak a hely munkatársai, amikor azt javasolták, hogy este menjen vissza a sofőr? Hogy majd taxival megoldja az oda-visszautat? Vagy szó nélkül kifizeti a rendszám nélküli kocsikázás…..
itepgolab 2017.06.13 18:34:06
@Sam Crow: Aztan te honnan tudod, hogy a gyereke nem terhes? Talan te vagy a nogyogyasza?
itepgolab 2017.06.13 18:46:27
@habanera: 1. Terhes feleseget kitesz.
2. Gyereket -fuggetlenul a terhessegi teszttol- kitesz.
Ezek utan lehet gond nelkul a rendszam utan szaladgalni...
itepgolab 2017.06.13 21:54:58
@Sam Crow: Ha a masodik mondatban nem emliti meg a gyereke terhesseget, akkor miert kizart, hogy a gyerek is terhes legyen. Sot, szerintem azert nem emliti a gyermeke terhesseget, mert lehet, hogy szegyelli. Pl. kiskoru a gyereke...
Ott tartunk, hogy abban az országban, ahol a Fidesz kedvenc udvari kobzosának HELYTELENÜL titulált előadóművész és az Országgyűlés elnöke egyaránt azt vallja, hogy az asszony az otthon, gyerekszülve jó, és ne építgessen magának karriert, szóval abban az országban, ahol a partnerbántalmazás az…..
itepgolab 2016.06.27 14:13:31
@jackman: Megy a jackman az autopalyan. A radiojaban a bemondo azt mondja. Vigyazat, egy orult megy szembe a forgalommal. Erre Jackman: Mit egy? Szaz, meg ezer...