Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Black Pen

304 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Univerzum párhuzamos világtükörképek léteznek e?Hipotézis feltevés: Tudományosan magyarázható lenne e az a tény, hogy mint mindennek, de nem a szó szoros értelmében, van tükörképe, hasonmása, ellentéte, ilyen szempontból az Univerzumnak van e tükörképe, s mint mindenbe hiba csúszhat alapon, a…..
Agnes....gondolatok egy nő naplójából/ 2.: Apák napjára...:  A szeretet nem helyszin kerdese, a szeretet maga az erzes kerdese, ami  jelen van vagy nincs/ en Konkretan a hazaszeretetre gondolok a fo.....
NASA Video : Earth From Space Real Footage - Video From The International Space Station ISS-NASA Videó: Valódi és élő filmanyag az űrből - Nemzetközi Űrállomás ISS (videóközvetítés)NASA video photo: Earth from space - the International Space Station ISS-(NASA videó fotó: Föld az űrből - a Nemzetközi…..
Kútszívek koronája!A vízcseppek cseppenként koronába csöppennek. Képméret: 2048x1235, feketetoll.blogspot.com, A képi illusztráció forrásanyaga: http://cdn.pcwallart.com/Valami kihalt bennem, mélyebb a  kútnál,Mély az üresség, de kövekkel betemethető,A gödör földre vágyik, teremtő…..
Angyalszárny kísértés!Nem tudom, nem láthattam még, mikor angyalok repülnek,De éreztem vágyat érintésükért, a fehér pihe-puha tollakért,S álmomban egy angyal megkísértett, érezhettem tekintetét,Mikor a vágy úgy átölelt általa, és én félve hozzábújhattam.Nem karolhattam, nem szabad, tiltott az…..
Ma esti vendégeim a jellemformáló erőid, de jelen vannak a tanult és jól bevett szokásaid, de körünkben ül a társadalmi elvárásokért felelős tudat, s az egyén önmotivációs és megújulási képességi személyiségjegyei. A vita tárgya: Ki is vagy te?Körinterjú a jellemformáló erőkkel, ki is vagy…..
 A be nem teljesülő szerelem a legjobb dolog a világon! Nem akarsz mást, így nem lesz senkid, öreg-trottyos korodra egyedül maradsz, legfeljebb a szociális otthonban élheted ki magadat katéterezés közben, de azt sem szerelemi okok miatt.A be nem teljesülő szerelemért, az élet egy átkos…..
Az emberek világszemlélete egyre jobban tágul, mint a világegyetem, és hosszabb az út vissza oda, ahol még az emberek nem romlottak, vagyis nem bomlottak.Képfelirat: Tudja-e valaki az utat oda, ahol az emberek nem romlottak? Képméret: 433x313,A képi illusztráció forrásanyaga:…..
Halálra gázolta a vonat (Nyíregyháza-Záhony vasúti vonal). Riportfilm az értelmetlen halál árnyékából! (2.rész)Halál a síneket, vonat gázolt egy fiatal embert halálra, aki feltételezhetőleg öngyilkossági szándékkal ugrott a vonat elé Nyíregyháza külterületén 2016.06.07-én délelőtt 10 óra…..
Halálra gázolta a vonat (Nyíregyháza-Záhony vasúti vonal). Riportfilm az értelmetlen halál árnyékából (1.rész). Halál a síneket, vonat gázolt egy fiatal embert halálra, aki feltételezhetőleg öngyilkossági szándékkal ugrott a vonat elé Nyíregyháza külterületén 2016.06.07-én délelőtt 10 óra…..
Fekete Toll (Black Pen)-blogstatisztika/oldal/napi/ minden időpont. 2016.06.05., feketetoll.blogspot.comFekete Toll (Black Pen)-blogstatisztika/nap. 2016.06.05., feketetoll.blogspot.comFekete Toll (Black Pen)-blogstatisztika/nap. 2016.06.05., feketetoll.blogspot.comFekete Toll (Black…..
A természet által faképződménybe zárt képzeletbeli csoda. Alkotó természet és alkotó fantázia. Dinosaurus alterego, képméret:3216x4288, photo by: Tamás Boros, 2016.05.04.,feketetoll.blogspot.comDinosaurus illusztrációs kép, forrásanyag: Google, feketetoll.blogspot.com..
Megfogadom, megesküszöm, az életem árán is, az éntudatunk legfőbb működtető mechanizmusa, ha ez nincs, akkor elveszett emberek vagyunk, nincs egyénre-szabott és önálló karakterünk.Kitartani elvek mellett, melyeket az egyén hozz meg alaposan előkészített döntése árán önmaga számára, egyfajta én-, és…..
Társadalom, gazdagság és jólét, ebben élnek a lelki-szegények is, csak fordítva, mert a face, vagyis a book-lyuknak élnek, nyitott könyv az életük, azaz ott van a facebook-lyuk a fejükben, a meg nem élt semmi.Cserháti Zsuzsa: Kicsi gyere velem..című örökzöldnek számító dala kissé elavult ebben a…..
Https://kapcsolat/like/facebook. De-motivációs kép, a facebook személytelenségéről, az emberi kapcsolattartási források átalakulásáról, társadalmakat is érintő témakör, az elmagányosodás.Képcím: https://kapcsolat.com/like, Képfelirat:"Mielőtt végleg elmegyek, kapsz egy képet rólam, ha hiányzom ezt…..
Elvetemült gondolatok a szerelem színezetével, a nyárson sütött szalonna imádata a szerelemre asszociálva is mérföldkő, rímekbe írva pimaszul a kisütés pillanata iránti vágyat, mikor a tűz embere ég a vágytól.Welcome to the fires of love. feketetoll.blogspot.huA képi illusztráció forrásanyaga:…..
Kép felírat: "A lelki szegények, mind mankóval járnak,a lelkileg gazdagok nem, s azért válnak instabillá,ha meginognak, de azért le a kalappal előttük! http://feketetoll.blogspot.hu..
"Mikor a béna vénákat kiegyenesíti a szerelem, előre tör a vér, rohan benne boldogan, útja végén sebzett vágyként lövell, és rátelepszik az egymást körülölelő testekre, mint a vágy." -blogger nüansz.Mikor tavasz van, megnyilallik a szív,Négy évszak. Képi illusztráció forrásanyaga:GoogleRüggyel…..
Az erdőben élő fák is tudnak nagyot alkotni a természet idézőjeles művészete által, ami a fának betegségtorzó, az nekünk embereknek érdekesség és rácsodálkozás, hogy ilyen is van?Mik ezek a fa törzsén található gombócok? Talán laikus amatőr természetkutatóként nevezhetném fapattanásnak, esetleg…..
Sok-mindenben lehet gyönyörködni, ki-milyen látásmóddal és értékítélettel rendelkezik , mert mindenkinek mást jelent a szép, a csúnya, a rossz és a jót alkotó esztétikai fogalomrendszerek halmaza.Egy pillanat, ami a képen megörökítésre került, nem sok ember számára adatott meg látványában, mert jó…..
Az erdő. A városi épített környezetben való létezés elgépiesíti az embert. A regenerálódáshoz, a test-szellem-lélek feltöltődéséhez kifejezetten jó dolog az erdő csendjének pótolhatatlan nyugalma, ami egyfajta terápiának is mondható, ami amúgy természetes dolog, a filozófus Rousseau szerint is…..
Jó néphagyomány mondogatja, hogy "nem látod a fától, az erdőt". Az alábbi képek kivételek ezen közmondás alól, mert igaz kis emberi segédlettel, de megcáfolható ezen elmélet. Igenis látható az erdő, s híven tükrözi az elmúlás tényét, de egyben a természet nyughatatlan és önmegújulási képességét…..
Az emberi humánumon kívül is élnek és léteznek kis alkotóművészek, egyfajta faszobrászok, nevük ismeretlen, és úgy ahogy alkottak, el is tűnnek, nem várnak dicsőségre annak ellenére, hogy egyedit és csodálatosat alkotottak, amivel bámulatba ejthetik az emberi szemek által befogadott képzeleti…..
@FeketeToll Tweetjei..
A bodza, az bodza, egyfajta túlélő növény, bárhol képes megélni. Erdők, mezők, útszélek és házak között, akár tövében is megélő fásszárú növényzetről van szó, értéke a megbonthatatlan természet alkotóelemeként pótolhatatlan, hiszen annak jól kialakult biológiai fajfenntartási rendszerének egy…..