Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Downoff

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az RTL Klub jó előre beharangozott botránya holnap este a Fábry Show-ban beérik, a magyar polgári és prosztó humor Jay Lenoja a geci és a fasz szavakat is bevetette a műsor sikerének érdekében. Ráadásul mindehhez Tereskovát használták fel, aki ugye a Heti hetesben már…..
Downoff 2008.04.02 20:39:27
Megnéztem ezt a 9 perc 21 másodperces részletet. Majdnem zéró érzelmi reakció nélkül tettem, illetve ez alól kivétel volt az a pár másodperc, mikor arról volt szó, hogy a "kultúrközönség" tüntetve kivonul. - Nah... Ott kicsit elmosolyodtam. (Na jó... Vigyorogtam, de nem röhögtem.)
Nem is értem, mi a kiakadás tárgya... Felnőtt ember hallott már mást felnőttet így beszélni. (Jó)ízlés vagy finnyásság kérdése. "De gustibus non est disputandum"-alapon csak idétlenek kezdenek háborogni. Van akinek bejön, van, akinek nem.
(Van olyan is, akinek csak akkor jön be, ha nem csak úgy általában történedik meg a csúnyabeszéd, hanem alanya is van: például politikust, gazdag embert, népvezért, közszereplőt küldenek el a picsába vagy esetleg baszatnak valami nagytestű gerinces emlőssel.)
Megjegyezném: aki nem csípi a stílust, az ne járjon kockás-cemetlapos-bicskás kocsmákba, vagy ne hápogjon, ha finom(kodó) füleinek nem elég kazinczys a kiejtés és nem elég nemes a téma vagy a megfogalmazás.

Másrészt meg ez az egész egy tök szimpla hack. Tyereskova - alapesetben - nem a Fábryhoz és nem a Hetihetesbe való, mivel egyértelműen tudható, hogy az ezeket a műsorokat néző emberek 90%-a - sem "jobbról" sem "balról" (bocsi, azért írom idézőjelbe, mert ezek nem fedik a magyar politikai táborokat) - nem képes tolerálni a csaj megnyilvánulásait. Garantált a kötelező botrány.

A dalszöveg meg egyébként teljesen korrekt. Mondanivalóját tekintve konzisztens. :-D Lehetne éppen "polgári" nyelven talán az is a címe, hogy az "Öntudatos modern dáma szózata kevély és domináns trubadúrjához" - Hjam...
Nem tudom miért akadnak el és válnak süketté egyesek a trágár megnyilvánulási formáktól. Tegye fel a kezét, aki manapság még mindig spanyol etikett szerinti lepedőlyukon keresztül kefél.