Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hegyi Róbert

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Értem én, hogy nem kellene csodálkozni, meg hónapok óta ez van, meg mit várok a TV2-től. Ez mind megvan és sajnos le is gyalulta az agyamat. Mert most őszintén, írjuk tele az indexet vagy a c:c-t azzal, hogy a lakájmédia valamelyik nyúlványa megint szándékosan, aljas, előre megfontolt szándékból…..
Hegyi Róbert 2018.04.04 20:21:32
Mocskos hazug TV2: www.youtube.com/watch?v=72Sn-FOw8V0
ITALY Dozens of African Migrants raid, loot, rob an destroy Restaurant in Sardinian Town
A kormány se istent, se embert nem ismer, és nincs az a pénz, amit el ne baszna költene, ha Soros Györgyről és az ő Tervének meghiúsításáról van szó. Kissé kezd az embernek olyan érzése lenni, mint Pelikán József gátőrnek, csak éppen ez most itt nem egy szatíra, hanem a rezsiszilárdos, országgyűlési…..
A visegrádi gyerek"rablási" ügy kezd egészen abszurd fordulatokat venni, már ha az abszurd a Bors esetében egyáltalán értelmezhető fogalom, hiszen nekik a mindennapok is egy másik valóságban telnek már évek óta, de ez most mindegy, van ez a visegrádi ügy. 1) Tegnap hajnal 3-kor az online, majd az…..
Megveszed a 130 centis lapostévét, mert neked fontos, hogy ha már nem kaptál jegyet/lusta voltál kimenni, akkor is akkorában lásd Hosszú Katinkát, amekkorában csak lehet. És elindulnak, és megy a verseny, te ott állsz a tévé előtt gatyában, mert kurva meleg van, de drukkolsz, mert megvan benned az a…..
"Ez a dagadt néger, aki énekelt... Szerintem a Herczku Ágnes jobb lett volna" - mondta a kormánypárti publicista, Lovas István az Echo TV Sajtóklub című műsorának július 17-i adásában a Grammy-díjas CeeLo Green fellépéséről a vizes vb megnyitóján. Bayer Zsolt nagyban egyetértve közölte: "Én is csak…..