Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Csizmadia Sándor

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem lehet nem észrevenni, hogy Gyurcsány Ferenc tudatos, előre megtervezett lépésekkel tért vissza a nyári szünet után. Amíg a többi párt a sebeit nyalogatta és kirugdalta, lemondatta a vezetőit, addig a DK folytatja az építkezést. Azzal kezdődött a visszatérés, hogy szombaton a DK elnöke évadnyitó…..
• A magyar és a lengyel példa tanúsítja, hogy abból még nem következik automatikusan a liberális demokrácia, ha valamely állam belép az EU-ba • Trump mondhat Putyinról bármi jót, az apparátusa keményen megtorolja az orosz jogsértéseket, így ez óvatosságra intheti a Moszkva-barát magyar és olasz…..
Csizmadia Sándor 2018.08.11 15:07:27
A klasszikus megjelenés, az elegáns anyagok és a nőies vonalvezetés páratlan esszenciája Carolina Herrera legújabb menyasszonyi kollekciója. A venezuelai származású tervezőnő 2018-as tavaszi esküvői ruhakölteményei kerülik a feltűnést, a szexi kivágásokat, az egyszerűséget és a hagyományos…..
Csizmadia Sándor 2017.05.18 22:20:49
Először beszél őszintén a Bocuse d'Or döntőjén, Lyonban átélt érzelmeiről Széll Tamás, aki egy most bemutatásra kerülő dokumentumfilmben elmondja, mennyire nehéz volt lepleznie csalódottságát, és hogy örökre lesz benne egy rossz érzés a verseny miatt. Folytatódik a TV Paprika Bocuse d’Or sorozata,…..
Csizmadia Sándor 2017.04.20 22:26:59
@Robcsa73: Igazat adok Önnek,Széll Tamás azért nem nyert,mert túl volt okosítva és edzve.A viágon senki sem viselte volna el hogy egy pár éve a köztudatban lévő magyar szakács lenyomja őket a víz alá.Széll Tamásék objektive megverték azt az amerikai csapatot akiknek nagy kínkeserevesen Thomas Keller a víz alól felhozatta az első díjat.....
A Master of Ceremony titulus hatalma: bárhova bemehetek a Bocuse d'Oron, így sikerült teljesen exkluzív videókat készítenem a magyar csapat versenyételeinek tálalásáról, szakmai kommentárokkal ellátva! ..