Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Villám Spencer

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rossz PC játékok sorozat Update 2009.06.23 18:42:00
Már készül a videó. Ez egy olyan fos játék, amely igencsak megihletett hülyeségekre. És ennyira agresszívvá szerintem eddig csak az Airborne Hero és a Heat of War tett...Az egy dolog, ha egy játék rossz, de hogy minden erejével az legyen a szándéka, hogy idegileg kicsináljon, az…..
Villám Spencer 2009.06.23 20:40:05
...azt alaposan megkenték, hogy ezt írja ...az utolsó napján írta a cikkeket és valahogy így akart bosszút állni mindenkin ...ROHADTUL NEM KOMPLETT! Lenyo küldött nekem képeket egy Játéközön című pc-s játékújságból. Szóval most komolyan... A "Wanted Guns"-t a…..
Kifogyhatatlan. Kész, el kell fogadni, hogy ez már csak egy ilyen játék. Mondjuk pont ettől "jó". Kezdjük Blackhawk képeivel, ahol a kedves fejlesztők elfelejtették megrajzolni a rendőr bácsi lábát. Mindez a gigantikus üldözéses bejátszásban csodálható meg.…..
BenyoBoy (aki többek közt a Metalt és a Scooter Pro-t adta anno) a youtube-on egy érdekes kommentet írt. Hol a mellbimbója és a köldöke?És tényleg! Hogy nem tűnt ez fel nekem? Itt az Akimbo borítója! A múltkori videóm után sokan követelték a vöröshagymakrém maradék…..