Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Csetmenszky Csöpi

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Régen volt már magyar tematikus poszt, itt az ideje bepótolni a hiányosságot. Kivételesen 30 fotót nézhettek meg országunk múltjából. Ígérem a jövőben sokkal több magyar képet nézhettek meg. SOKKAL többet. Csak meg ne unjátok :) "Szerecsen honvéd a körúton, arab betűs transzparensek május elsején,…..
Egy valamiben mindannyian osztozunk: vannak kis, berögzült szokásaink, amelyeket csak úgy ösztönösen csinálunk. Némelyik kínos, némelyik csak furcsa és nem szívesen osztjuk meg őket másokkal, de részben ezek tesznek minket egyedivé. A múlt nagyjai közül néhánynak egészen…..
A mai Napi érdekesbe csupa háborús témájú képeket válogatott a masina, azaz majdnem mind az lett, így azt a hármat, ami "boldog békeidőket" ábrázolt, szerényen a jövő hetibe tettem, és helyette dobtam még háborúst. Egyszer már jártam így, akkor csak 19. századi fotót válogatott az algoritmus…..
A zaklatási botrányba keveredett, nyugdíjazott színházi főrendező, Kerényi Miklós Gábor lett volna Hajdú Péter vendége az Esti Frizbi következő adásában, de a Blikk információi szerint Kerényi egy nappal a felvétel előtt kitáncolt a dologból és lemondta a fellépést...
A Tudományos Újságírók Klubja, a Tudományos Ismeretterjesztő Társulattal (TIT) közösen hirdetett pályázatot - idén már másodszor -  az Élet és Tudomány egykori szerkesztője és nagyszerű blogger, a tavalyelőtt tragikus hirtelenséggel elhunyt Juhari Zsuzsanna emlékére. A pályázatra a tudományt…..
Csetmenszky Csöpi 2017.06.24 23:43:04
@Aldou Raine: Te a százezer forintodat keresed, sz@rfaszú?
Jó választás volt, gratulálok a nyertes blognak és szeretettel emlékezem Zsuzsa írásaira.
Csetmenszky Csöpi 2017.06.25 01:02:24
@Aldou Raine: Köszönöm, hogy beáraztad, ki a komoly ember. :-)
Nézd, ebben nincs ennyi. Mint ahogy' a pénz sem annyi. Ez nem olyan komoly dolog... Zsuzsa blogja szerethető volt. És a mostani nyertes blogja is. Nézzük, a tied az-e?
Szép álmokat!
Soros György gonosz cionista-amerikai multi-milliárdos, tudatta a köztévé a ma esti híradójában. Persze azt, hogy Soros gonosz és cionista, nem a fideszes állami hírműsor szerkesztői állították, hanem csupán beidézték Ali Hámenei ajatollah két héttel ezelőtt Iránban elmondott gondolatait.  Ha…..
Legutóbb Jáksó volt az, aki konkrétan a sajtónak tulajdonította egy grandiózusnak tűnő ötlet bebukását, ő a Marslakók című elképesztően alacsony színvonalú (direkt nem azt írtam, hogy fos), pénzszivattyúnak használt sorozat földbeállását követően nyilatkozta azt, hogy a sajtó miatt bukott meg.…..
Botka László a lehető legjobb jelölt, akit egy MSZP szintre süllyedt párt kidobhatott magából. Relatíve fiatal, mégis tapasztalt pártpolitikus és városvezető, sikeres, jó megjelenésű, karakteres ember. És ami a legfontosabb, van sztorija. Olyan jelölt-forma, ellentétben mondjuk Mesterházyval.…..
Amy Schumernél kampányolt rendhagyóan a pop királynője. Rövid fellépésében megdöbbentő kijelentést tett. Viccesen komolyan fogalmazott és számos humoros pillanatot szerzett. Videó a tovább mögött!..
Szagértői vélemény Szavazók 2016.10.02 12:57:15
Jött szembe egy sötét tekintetű, hülyegyereksapkás izomagyú, kifelé a szavazókörből. Látszott, hogy tiszta ideg, hangosan mondogatta, hogy "dögöljenek meg az arabok". Aztán még kettő. A három észbajnok IQ-ja összesen nem érte el a negyvenet. Látszik, beérett a kampány. Ha kockás terítő lett…..
Csetmenszky Csöpi 2016.10.03 09:57:51
@Jakab.gipsz: Jakab! Ez nem faji alapú, sem nem függő elmélkedés volt a részemről. Ezért ne keverd ide a kormányzót és "barátait"... Sőt. Amúgy Neked lenne egy kredited... :-) Ha rendesen használod az igekötőket, akkor kaphatsz még egy felet... Ez egy játék volt a részemről, ne vedd komolyan. Tudom, hogy a világ nem így működik. Viszont az bánt, hogy sok a befolyásolható, tudatlan ember az országban. És ezt jól ki is használja a mindenkori politika. Ennyi.
1955. Rosszul sikerült lékhorgászat valahol az Államokban  ..
Azt már megírtuk, hogy elindul a már a franc se tudja hányadik köztévés töltelékcsatorna, most éppen M5 néven költenek milliárdokat, hogy legyen az államnak ismeretterjesztő adója is. Nézettségi elvárás nincs (miért is lenne?), a cél a diákok és oktatók segítése, és lesz jó pár saját gyártású műsor.…..
Összeállítottuk a legjobb izgalmakat adó filmek listáját. Vigyázat, rémisztő lesz!..
Csetmenszky Csöpi 2016.08.23 22:18:31
A riói olimpia egyik szombati közvetítésében ifj. Knézy Jenő úgy adta le a női 100 pillangó egyik előfutamát, hogy közben egy szót nem beszélt arról, hogy egy 18 éves szíriai menekült, Yusra Mardini nyerte meg a futamot, ahogy azt tegnapi posztunkban megírtuk. A történtek után vasárnap délután jött…..
„Életem 96% kudarcból és 4% sikerből áll” – ezt nem más mondta, mint Sylvester Stallone. A 70. életévét betöltő olasz-amerikai színész meglehetősen pesszimistán, vagy túlságosan szerényen nyilatkozott pályafutásáról. Alighanem sokaknak elég lenne egy életre az a bizonyos 4%, amelynek része egy…..
Furcsa érzés azzal szembesülni, hogy Orbán Viktor a britek uniós tagsága mellett kampányolt, és vesztett. A magyar miniszterelnök ugyanis az elmúlt hat esztendőben látszólag szinte mindent megtett azért, hogy szétforgácsolja azt az amúgy is gyengécske egységet, melyet lényegében csak a tagok számára…..