Adatok
Gabor4554
0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.
Innét merítettem:- https://github.com/espressif/arduino-esp32/blob/master/docs/arduino-ide/windows.md- https://www.youtube.com/watch?v=jhjZZkKupk8&index=1&list=PL3XBzmAj53RnZPeWe799F-uoXERBldhn9
Ebben a lírásban 3 komponens telepítését végezzük el:
- Arduino IDE: az IDE…..
Gabor4554
2023.01.25 16:24:27
Vannak beállítások amivel gyorsítani tudtad a sketch feltöltését fejlesztés közben? Kicsit játszottam ESP-vel az ünnepek alatt és első nekifutásra igen lassú. Nagyon macera akár egy karakter átírása után fél percet várni, hogy lássam a végeredményt.
Kiberblog
Miért térdelhetett le az előválasztási rendszer? – Mindent lebíró támadás vagy szakmai hiba?
2021.09.19 14:23:49
Nehéz erre a kérdésre válaszolni anélkül, hogy pontosan tudnánk, mi a fene történt valójában. Egy igen kedves kollégám fejtegette, hogy ha kiadnák a logokat akkor a szakmai közösség elég gyorsan tudna konkrét válaszokat mondani – a naplófájl semleges, egyik oldal felé sem elkötelezett. Legfeljebb…..
(A tegnapi bejegyzés folytatása.) A ’80-as évek gasztronómiáját dicsérte, hogy hónapok alatt kiépült az egész országban a hamburger, hot-dog bódéhálózat (ohne franchise!), ahol ugyanolyan megjelenésű és minőségű félig kilógó salátalevelű, csalamádés, kecsápos…..
Gabor4554
2019.11.11 19:45:08
Összeszedtem a legjobb ár-érték arányú budapesti ebédmenüket, szerencsére még mindig vannak olyan helyek, ahol 8 euró alatti összegből lehet egy jót enni.
2500 forint alatt:
A Kert: 3 fogásos menü (2400 forint)
Araz: 3 fogásos menü (2490 forint)
Börze: 2 fogásos menü (1490 forint)
Kiosk: 3…..
Gabor4554
2019.08.22 20:35:20
Még mielőtt belefognék, elárulom, hogy még mindig tart, már vagy 70 napja, de ennyivel már életem végéig is ellennék - azok után, amin keresztülmentem. Következzen hát a krónika, tömör leírással*.Január 18. kedd reggel és 20. csütörtök éjjel között jelentkeztek először…..
Italia: Az ízek művészete! A művészetek íze!
Carpaccio crescenza sajtból készült krémmel
Napi receptajánlónk: Húsok 2013.06.28 09:46:11
Napi receptajánlónk: Húsok 2013.06.28 09:46:11
Carpaccio crescenza sajtból készült krémmel
Hozzávalók 4 személy részére:
600 gr marha hátszín (lehet bélszín vagy far is)
150 gr crescenza sajt
2 db tojássárgája
Rusztikus mustár (a régi recept alapján készült rusztikus fajta, ahol a mustárszemeket egészben…..
Gabor4554
2016.12.17 23:13:00
Egyszer volt egy csajom. Olyan suta volt, hogy a közértbe nem mertem elküldeni egyedül, mert mint utólag kiderült, az önkiszolgáló üzletek meghaladták a szellemi képességét. Persze néha nálam is megesik, hogy nem találom a biovajat, de negyvenötpercet várni a paprikák között, hátha megjelenik ott…..
Gabor4554
2016.08.27 14:29:47
Belépve többet láthatsz. Itt beléphetsz