Regisztráció Blogot indítok
Adatok
petyo

0 bejegyzést írt és 228 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sándor megpanaszolta, hogy szeretett bankja, az OTP külön értesítés vagy beleegyezés kérése nélkül átutalta 2490 forintját a minden online idők legnagyobb botrányát okozó PPO-nak. (Itt elolvashatják a Homár összes PPO-s posztját.) Sándor a káromkodásig feldühítette magát a…..
petyo 2010.02.27 23:23:41
@miadar: Azért vagy te hunyó, mert amikor az ügyfél aláírt, akkor nem volt az ASZF-ben, hogy elvehetik a pénzét.
Az OTP pedig nyilván nem ismeri el az ügyet, hiszen nyakig benne van. Technikailag ezt a csalást az OTP ködös rendszere tette lehetővé. Ezt soha nem fogják beismerni.
OTP, PPO lecsóba!
petyo 2010.02.27 23:37:29
@Sir Kommentor: Én kértem chargebacket (Citi bank) a PPO tranzakcióra egy hónapja. Egy kurva hang sincs azóta.
A szervizhelyzet fokozódik. Az Asus-szerviz munkatársainak a jelek szerint tényleg problémáik vannak ügyfeleik cinikus hangvételével. "A monogramok mögött emberek állnak, nem érzéketlen gépek." Tessenek már visszavenni az arcokból, vagy elkallódik a számítógépük…..
Legyõzheti az egyszerû kis osztrák milliárdoslegény a csúnya nagy multit? Azazhogy pontosabb úgy a kérdés, legyõzheti-e a csúnya nagy multi azt a milliárdoslegényt, akinek elõbb támadt zseniális ötlete, amivel úgy lekaszálta a dobozospia-piacot, mintha mondjuk õ találta volna…..
petyo 2010.01.23 23:05:08
@AngyaliBoszi: Ez a "vad" és "szuper" erős volt. Nem hiszem el, hogy nem vagy Coca Cola pr-os.
Ismerjék meg az embert, aki - levelezgetésben kimerülő - harcot indított a híres hamburgeres ellen, mert az megerőszakolja a magyar ábécét. Mártont sérti, hogy a McDonald's CBH-nak nevezi a csirke-bacon-hagyma-szendvicset, pedig a csirke szó cs-vel kezdődik. Engem aztán nem zavarnak…..
Béla naiv fiú. Az, hogy a Praktiker öles betűkkel hirdeti, hogy a webshopjában vett termékeket ingyen kiszálltja, minden normális magyar embernek azt kéne, hogy jelentse, "rohadt sokat fizethetsz, és cserébe meg is alázunk és letörjük az összes padlólap sarkát". Béla…..
petyo 2009.12.01 09:25:19
@Mityu: Én is WC tartály cuccot kerestem, megmondták nincs, aztán megtaláltam a polcon.
Egészen friss élménye van Tamásnak: a Deák téren találkozhatott a magas beosztásokban fehérgalléros tolvajokat, alacsony pozíciókban pedig agresszív bűnözőket alkalmazó BKV ellenőreivel. A boldog végkifejletet némileg akadályozta, hogy az ellenőr olvasónkat el akarta…..
petyo 2009.11.30 12:30:06
Olyan jó újra és újra röhögni egy kicsit azon, hogy Oscar-díjas lett a Magyar Posta,  de azon sajnos nem tudunk őszintén, hogy mégsem lopta el Layosh SIM-kártyáját a postai alkalmazott, miután látta hogy nulla forint van rajta. De legalább nem dobta ki, hanem visszarakta a…..
Sugárban hányt vért a tüdejéből az a 60 éves asszony, aki a pánikpropaganda hatására egyszerre oltatta be magát hagyományos és leánykori nevén sertésinfluenza ellen. Székely Tamás egészségügyi miniszter mindenesetre beoltatja egész családját, amint lehet, és hadat üzen a…..
Zoltán telefont vett online, az ED telefont is küldött neki, csak éppen használtat, mire Zoltán kérte vissza a pénzét, amit kápéban nem kapott meg. Utalást ígértem neki pár napon belülre, ehhez képet eltelt egy hónap, és semmi. A poszt megjelenése után nem sokkal levelet kaptunk…..
Külföldi sztori következik, egy olyan történet, ami azt sejteti, hogy a magyar fogyasztók homlokán ott a láthatatlan "balek" felirat, amit a határokon túl is jól ért mindenki. Olvasónk, Duarte Freitas Carvalhal Souza do Rego Ramalho nem beszari, így Nagy-Britanniában bérelt…..
Fantasztikus, hogy a magyar emberekben micsoda gyűlölet halmozódott fel minden és mindenki, akár saját potenciális ügyfeleik iránt is. Vegyük például Tamást és az RGB-WEB Bt. Autóbusz Szolgálatát. Tamás, nem meglepő módon, autóbuszt szeretett volna bérelni tőlük, ezért…..
Egy levegőben is remekül bicikliző darus a főszereplője idén a Bringázz a munkába kampányt reklámozó kisfilmnek. A klip több szempontból is a szívünkbe lopta magát. Egyrészről, mert megidézi az E.T. klasszikus jelenetét.   Igaz, itt a főszereplő nem azért repked a…..
Húszezer forintos pénzbírság lesz a vége, ha a tilalom és az erőteljes rendőri felügyelet ellenére valaki mégis arra ragadtatja magát, hogy a lezárt Margit híd járdáján felül kerékpárjára.   A bringaúttábla eltűnt. Hétfő óta minden nap folyamatosan este 20-21 óráig…..
petyo 2009.09.17 08:59:45
@PTibi: pina
Kerékagy Halálos Y Budán 2009.08.19 14:26:00
A közutakon bárhol történhetnek halálos balesetek, csak balszerencse kérdése. Vannak azonban olyan helyek, ahol minden szükséges körülmény adott ahhoz, hogy a tragédia gyorsan és biztosan összejöjjön. A rengeteg hely közül egy példa Budáról: a III. kerületi Szépvölgyi út…..
A lezárt Margit hídon eddig is azt javasolták, hogy a biciklisek szálljanak le és tolják a kerékpárokat, mert a taxik, a villamosok és buszok között veszélyes az úttesten kerékpározni, de az amúgy is keskenyebb járdán a gyalogosok között szintén nincs elég hely biciklivel…..
petyo 2009.09.14 18:42:45
@Rain01: Na neked aztán tényle a jókurvaanyádat.
Belsőség A norma anyátokat, azt! 2009.09.09 07:02:00
  Az Európai Uniós szabályozások kivégzik az autórajongók utolsó bálványait. Halálsoron a szupersportkocsi, és a kéziváltó. Vélemények az azonos című írásunkról...
Inkább gyanút keltő, mintsem tisztázó iratot adott át Kocsis István július végén a BKV felügyelőbizottságának az MVM horvátországi szállodaügyében játszott szerepéről. Az irat  szakértőnk szerint alkalmatlan a valóság bizonyítására, csak laikusok megvezetésére…..
petyo 2009.09.03 19:17:17
Belsőség Húsz év trágyadombja 2009.08.28 07:00:00
Akárhogy is nézzük, a szerkesztőségben én kezdtem legkorábban az autótesztelést, pontosan húsz éve. Bizony furcsa látni, hogy azoknak az autóknak a többsége, amiknek pezsgős-puccos-sokcsillagos szállodás bemutatóján ott voltam egykor, mára csoffadt ócskasággá degradálódott.…..
Hivatalosan nem lehet biciklizni a Margit hídon, a kerékpárosoknak le kell szállniuk, hogy a túlpartig tolják a járművüket. A Critical Mass szervezői azonban tudják, hogy mennyire életszerűtlen ez azon a járdán, amelyen a felújítás előtt is osztoztak a gyalogosok és a…..
Hanga megírta nekünk, hogy Érden sem adnak gyakran rendes jegyet a helyi járatok Volán-sofőrjei, hanem svarcban árulják, persze olcsóbban, zsebbe. Posztunk a jelek szerint egy időre elcseszte a bizniszt: Kb. egy hónapja írtam az Érdi Volánbusszal kapcsolatban. Azóta többször jártam…..
Nem a nyertes pályázati tervnek megfelelően újítja fel a főváros a Margit hidat, így megszegte a támogatási szerződést. A jelenleg érvényes tervezetben ugyanis csak a híd északi oldalán található egy kétirányú kerékpárút. A déli oldali kerékpársáv csak a támogatásra…..
petyo 2009.08.27 11:27:51
1874 kilométeren tervezi megszüntetni a vasúti közlekedést a decemberben esedékes menetrendváltáskor az Antali Károly közlekedési kormánybiztos vezette csapat. A mellékvonalak nagyobbik felén állnának le a vonatok. Olyan városok maradnának teljesen vasút nélkül, mint Baja,…..
petyo 2009.08.24 11:31:29
@toto92: De örülök, jajj de jó, hurááá, végre!
  A biciklis nem fog kerülni, nem fogja tolni: a biciklis az arra megy, amerre a legrövidebb. Vélemények az azonos című írásunkról...