Regisztráció Blogot indítok
Adatok
czcilla

82 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hamarosan elérkezik az idő amikor otthonosak leszünk.a bútorok felújításra várnak, a ház nemkülönben, de a miénk lesz. Végre. Tegnap tudatosodott bennem: Évek óta nézegetem a monitoromon egy mályva színű ház képét kék ablakokkal- muskátlikkal, és erre tessék, egy mályva…..
Néhány szót írok csak, aztán később megpróbálok visszaemlékezni mindenre. Mozgalas időszak volt, szakács lettem- igaz, csak papíron, mert borzasztó sokat kell még tanulnom, hogy egyszer azt mondhassam: tudok főzni. Kicsit dolgoztam a szakmámban, aztán sokat nem, most meg újra…..
Kétségeim támadtak az utóbbi időben. Rágcsával nagyon jól megvagyunk, nincs veszekedés  (azért sógornő igyekszik most is alánk keverni,nem sok sikerrel) valahogy mégis, most, hogy új helyre kerültem, új emberekkel kerültem össze új kísértés mondhatni a megkísértés…..
Mindentudás egyeteme :DDD tancsi 2009.11.17 22:05:00
Zajlanak az események, ha lesz időm nekiülök és megírom memoárom az elmúlt időkről, de most csak annyit, szakácsnak tanulok, és piszokkemény 3 év anyagát 7 hónap alatt benyesni XD..
Mostanság megint milyen kis negatívra vettem a figurát :D Nincs ám semmi para, max nem lesz munkám, e'vixik a kocsimat, meg ilyenek. Fene megette, akárki volt is az az őstulok, aki ezt az egész válságot elkezdte, abbafejezhetné, mert sajna ezt mi szívjuk meg, akik igazán nem gazdagok,…..
És akkor szertefoszlottak az álmok... egy időre... talán, az évek meghozzák majd a jutalmat a türelemért... talán.....
Eltelt egy kis idő, lassan letisztulnak az érzelmek, előjönnek a szürke hétköznapok. Vajon két ekkora szabadságvággyal rendelkező ember egymáshoz tartozhat-e hosszú távon?! Mintha egymást tartanák kordában és vissza attól, hogy önmaguk lehessenek. Mitől van ez a pesszimizmus?…..
Hát, az elmúlt időszakban nem vok valami bőírású fajta, de alig van vmi kis szabadidőm, ami meg akadt azt gyors kihasználtság végett szobafestésre fordítottam. Ezúttal pázsitzöldet akartam, lett belőle bilizöld, de nem számít, tetszik. Minden happi, készülök a karácsonyra és…..
Lassan kezdem elhinni ezt a pár hónapot, amit megélni volt szerencsém. május 8 Medárd napján kezdődött. Nem robbanásszerűen jött el az érzés, inkább lassan, kimérten, észrevétlenül. Mire felocsúdtam már ott volt, természetesen és magától értetődően. Lelkileg tökéletes…..
Ma kérésre sütöttem csokis muffint. Ráizugultam egy netes oldalra, ahol milliószám voltak a receptek, ki is szúrtam egy ígéretest, nevezetesen a csokicsoda nevű remekbe szabott süteményt. beírom a receptjét, hátha elveszítem a cetlimet :) 15dkg étcsoki(én vettem csokipelyhet)10dkg…..
-Az ember csak azt ismeri meg igazán, amit megszelídít-mondta a róka.- Az emberek nem érnek rá, hogy bármit is megismerjenek. Csupa kész holmit vásárolnak a kereskedőnél. De mivel barátkereskedők nem léteznek, az embereknek nincsenek is barátaik. Ha azt akarod, hogy barátod legyen,…..
Mindentudás egyeteme :DDD Fájok 2008.07.03 20:22:00
Újabban alig bírom mozgatni a kezeimet. Könyéktől lefelé mintha elgyengültem volna. Jah, és valahogy sikerül mostanában mindíg beégni. megbotlok, félrenyelek, lefejelek ezt-azt... tisztára kikészít ez a nagy boldogság. :DDD Vajon mindenki így éli meg?! Ha nincs velem szomorú…..
Szerencse, hogy a világ úgy teremti meg magát, hogy abba nekünk nincs túl sok beleszólásunk. Megjelent az életemben a nagy Ő, persze, ezt már naon sokszor mondtam, meg azt is, hogy de ez most komoly, és itt a vége az útnak és majd most jól megteremtem magamnak a tökéletes életet,…..
Mindentudás egyeteme :DDD Budapest 2008.07.03 20:19:00
Budapest,Budapest de csodás.... Hétvége fantasztikus volt. Voltunk a hősök terén, a népligetben, a margithídon sétáltunk és a margitszigetet végigjártuk. Valami családi nap volt, hallottuk élőben a KaszaTibit énekelni. hűű, jó hangja van. Jól megeredt az eső, a margit híd…..
Mindentudás egyeteme :DDD vajh 2008.07.03 20:18:00
Kirándulni voltam. Megint rohanok bele a groteszk helyzetekbe. Vajon miért van tele óvszerestasakokkal a Farkas erdő?!..
Mindentudás egyeteme :DDD Hogyan 2008.04.17 07:54:00
Hogyan kell felvenni az új élet fonalát?! Hogyan kezded előlről, ha a szíved mélyén kezded megérteni, nincs már visszaút, de félsz még az újba tekinteni? Vannak dolgok, amit az idő sem képes helyrehozni, mégis túl kell élned, át kell lépned, esetleg feldolgoznod, hogy a jövőd…..
Hétvégén kiköltözöm a kisházba, ha sikerül addigra lerakatnom a műpadlót. lesz saját kiskuckóm, kisfürdőm egyszemlavórral. a wc is csak pár méterre lesz, de villany van. kiskonyha, mikróval, vízforralóval, , egy szem pult, de az enyém :) alig bírok magammal. ma jött meg az…..
Az elkövetkezendő idők legfonotsabb feladatai a számomra. Sok harc és tanulni való vár rám.- Őszinte kommunikáció.- Az érzés és gondolkodás összehangolása.- Egy dologban elmélyülni, alapos ismeretekre szert tenni.- Megtanulni öszpontosítani.- Pontosság, precízség, az…..
elég nehéz leírni a történteket, főként, hogy tudom, én kezem sem egészen tiszta a buliban. Több, mint két hete ismerkedek egy fiúval, aki nagyon szimpi, de még nem sikerült találkoznunk. valahogy a tegnap este eléggé magányosra sikeredett, és bár msnen beszélgettünk nagyon…..
Gáz hétvégém lesz. Illetve, nem gáz, csak félek tőle. Igenigen, első randi, ha minden igaz. már két hete udvarolgat a fiú, de még nem találkoztunk. aggodalmaskodom na. nem írom le miért, talán később módosítom a postot és beírom, de még nem vok felkészülve arra, hogy…..
Világra jött a barátnőm első kisbabája, Réka :) Isten hozott ebben a kietlen és sivár világban, kívánok neked minden jót az élethez, a gyermekkorodhoz, a felnőttéváláshoz. Kívánom, hogy mindazokat az értékeket, amelyeket szüleidtől kapsz az idők folyamán gazdagon…..
Várd a jót :) Az elmúlt két hét életem egyik legjobb időszaka. A munkámban sikerek, nagyon kis betűvel talán a magánéletben is. Jól érzem magam, egyfolytában mosolygok, nem tudom honnét ez a felhőtlen jókedv, de ki kellene deríteni, hogy amikor éppen nem olyan jó, akkor csak…..
Megrekedtem jó és rossz között. Nem látom a kiutat. Megint hajtom a saját baromságaim és nem tudom, hogy kerüljek ki a mókuskerékből. elvesztettem a lelkibékém. francfrancfrancfranc. ez lesz az új zsolozsmám...
Van remény a jövőre... :)..
Az eset egy ismerősömmel történt meg. 40-es férfi nevezzük Ákosnak - a vendéglátóiparban dolgozik. Vagyis az éjszakában. Mindig is hajtotta a nőket, sosem volt elég belőlük, közben meg időről-időre kiégett, olyankor nem kellettek neki a pincérlányok, diszkó-cicák. Valami…..