Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fontecone

180 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Andoer Q160SA egy megfizethető és sokoldalú állvány, amely kiváló választás lehet kezdő és középhaladó fotósoknak. Kompakt méretei, valamint hordozhatósága miatt ideális utazáshoz, kültéri vagy beltéri fotózásokhoz, és projektorállványnak sem utolsó. Az Andoer meglehetősen ismert márka, mi is…..
A meglehetősen fiatal, de ambiciózus kínai Ninkear cég nemrégiben adta ki új N15 Air nevű laptopját, amelynek fő előnye a kompaktság és az alacsony ár. A promóciós anyagokban hangsúlyozzák a 180 fokban nyitható kijelzőt, az előre telepített Windows 11 Pro-t és az egyszerű munkához elegendő…..
Az összkerékhajtású Duotts S26 elektromos fatbike olyan teljesítményt nyújt, ami nem evilági. Brutális erejével elmossa a határt a hagyományos kerékpárok és motorkerékpárok között. Nem egy átlagos bicaj, ez egy felhívás a felfedezésre azoknak, akik őrült kétkerekű kalandra vágynak, és szeretnék…..
Az Ultimea Nova S70 egy kedvező árú soundbar és mélynyomó kombináció, amely támogatja a 4K Dolby Vision és HDR veszteségmentes jelátvitel. A 3.1.2 csatornás valódi Dolby Atmos hangzást és 390 W csúcsteljesítményt kínáló hangrendszert a gyártó azoknak ajánlja, akik kevés pénzből szeretnék fokozni a…..
A Liectroux G7 egy 2 az 1-ben robotporszívó, amely képes automatikusan felporszívózni, felmosni a padlót és a portartályt kiüríteni, ezáltal jelentősen leegyszerűsítve a takarítási rutint. A termék a 360°-os helyiségtérképezés, a lézeres navigáció, az okostelefonon keresztüli távvezérlési lehetőség…..
A Mecool KM2 Plus egy TV Box, amely Netflix licenccel és Google által tanúsított Android TV 11 operációs rendszerrel rendelkezik. A 4K tartalmak streamelése mellett a HDR10, a HDR10+, a HLG HDR feldolgozást, a Dolby Audio, az AV1 dekódolást, valamint a beépített Chromecast funkciót is magába rejti…..
A BlitzWolf BW-V7 egy belépő szintű Androidos házimozi projektor, amely a natív 1080P felbontás és 850 ANSI lumen fényerő mellett olyan fejlett funkciókat kínál, mint az autofókusz vagy az automatikus trapéztorzítás-korrekció akadályérzékeléssel. A jól ismert gyártók hosszú ideig teljes mértékben…..
A Funsnap Capture 5 egy háromtengelyes gimbal, amely a félprofesszionális felhasználókat célozza meg, és az okostelefon stabilizálását hivatott új szintre emelni. Tesztünkből megtudhatja, mik az eszköz erősségei és gyengeségei. Sokan szeretnének a mobiltelefonjukkal jobb fényképeket - videókat…..
A Gree klímák elsősorban időtálló megjelenésükről, könnyű kezelhetőségükről, kiváló minőségű alkatrészeiről és kedvező áraikról ismertek. A 2020 tavaszától elérhető új modelljük a G-Tech, ami egy fűtésre optimalizált készülék sikeresen egyesíti mindazt, amiért a felhasználók megkedvelték a hazánk és…..
A Tallpower V2400 egy nagy teljesítményű és sokoldalú hordozható töltőállomás, amelynek kapacitása 2160 Wh, váltakozó áramú kimenetein pedig akár 2400 wattos folyamatos teljesítményt ad le. A napelemről újratölthető erőmű vagy más néven Power Station számos eszköz, többek között konyhai kis- és…..
A megfizethető táblagépek egyre növekvő piacán, ahol számos lehetőség áll rendelkezésre, kihívást jelenthet olyan táblagépet találni, amely a teljesítmény, a design és a megfizethetőség tökéletes egyensúlyát kínálja. A még viszonylag ismeretlen gyártó, az N-One az NPad X1-gyel az ígéretek szerint…..
A nagy teljesítményű és kapacitású mobilenergiatárolók praktikusak, de drágák. Új tesztalanyunk gyártója, az Aferiy ezt ellensúlyozza a P210-zel. A napelemes generátor lítium-vasfoszfát (LiFePo4) akkumulátora 2048 Wh-s kapacitást, valamint 2400 wattos teljesítményt kínál, és egyszerre akár 13…..
Fontecone Fossibot DT1 teszt 2023.12.26 13:09:15
A Fossibot DT1 egy strapabíró táblagép kültéri és zord környezetben való használatra. A főbb ismérvek a víznek-pornak, esésnek-ütésnek ellenálló masszív külső, a 2K-s kijelző, az átlagosnál erősebb hardver, az Android 13-as rendszer, a 48 MP-es kamera, a 4 hangszóró, a remek adatkommunikációs…..
Fontecone Ninkear N16 Pro teszt 2023.12.07 18:05:10
Bár a kínai gyártóknak nem sikerült olyan releváns helyet elfoglalniuk a számítógépek piacán, mint a mobiltelefonok világában, de van azonban néhány alternatíva, amelyet érdemes szemügyre venni. Itt van például új tesztalanyunk a Ninkear N16 Pro, amely az egyik legjobb ár-teljesítmény arányt kínálja…..
Amint azt a név és a műszaki jellemzők is megerősítik, a KTC H32S17 egy hajlított kijelzős gamer monitor, amely főként a játékosokat célozza meg. Ebben a kategóriában nem is hiányzik semmilyen említésre méltó opció. Egy WQHD felbontású 31,5 hüvelykes panellel van felszerelve, amely 165 Hz-es…..
Kényelmes szállítás, gyors összeszerelés és nagy teljesítmény. Így jellemezhető egy mondatban a Fossibot SP200-as napeleme. Az SP200 hasznos megoldás, ha mobil alternatívát keresünk hordozható töltőállomásunk energiaellátására útközben. A hordozható töltőállomások – használjuk inkább az…..
A Xiaomi Mi Band széria eddig legújabb és „legjobb” tagja továbbra is remek ár-érték aránnyal rendelkezik, miközben egyre több felhasználó igényeit elégíti ki, már-már egy okosórát is gond nélkül képes kiváltani.   A Xiaomi 2023 augusztusában küldte az aktivitásmérők arénájába legújabb…..
Az Angwatt T1 elektromos roller egy dupla motoros, 6000 W-os összeteljesítményű szörnyeteg, 105 kilométeres hatótávval, 85 km/h-s végsebességgel, kifejezetten az off-road, a gyorsulás és a sebesség szerelmeseinek tervezve. Az Angwatt egy új szereplő az elektromos rollerek piacán, egyelőre három…..
A Bezior M2 Pro egy erős motorral és nagy hatótávval rendelkező elektromos City Bike. Sok versenytársához hasonlóan ez a márka is a semmiből jön, de az érzelmekre ható retró dizájn, a három irányba állítható kormány és az olasz gyártmányú Selle Royal prémium ülés kiemeli a sótlan kategóriatársak…..
A Joyami Air Fryer egy pénztárcabarát, duplakosaras légsütő, amely lehetővé teszi, hogy az ételek egyidejűleg különböző idő- és hőmérséklet-beállításokkal, de egyszerre készüljenek el. Hat funkcióval, két sütőkosárral és egy éhes tesztelővel próbára tettük ezt a konyhai kütyüt. Valószínűleg…..
A Burchda RX70 egy kedvező árú elektromos kerékpár, melynek specifikációja a versenytársakkal szemben is megállja a helyét! Kezdetnek van egy 48V-os 18Ah-s akkumulátor, amely egy 800 W-os motort táplál, így 70 km-t képes megtenni egy teljes feltöltéssel tisztán elektromos üzemmódban. További…..
A GMKtek május közepén mutatta be Kínában az M2 Mini PC-t, amelyet egy 11. generációs Intel Core i7- 11390H processzor hajt, 16 GB memóriával, 1 TB-os SSD tárhellyel kiegészítve. A tenyérnyi kis gép előtelepített Windows 11 Pro operációs rendszer érkezik, a WiFi6 és Bluetooth 5.2 támogatás mellett…..
Az egyik legnépszerűbb kínai online áruház, a Banggood egy új márkát indított útjára Angwatt néven. Egyelőre három elektromos roller vásárolható meg, hamarosan pár új fatbike is bővíti a termékpalettát. Hozzánk az elérhető kínálat középső tagja, az Angwatt C1 érkezett, amely 10 hüvelykes off-road…..
A Tronsmart nem teketóriázik, már a Bang Max megjelenése előtt piacra dobta a Halo széria új tagját, a Tronsmart Halo 200-at, igy már hétféle party hangszóró található a kínálatukban. Ez a hangszóró partiközpontú funkciókkal rendelkezik, mint például a karaoke és gitár bemenetek, RGB-LED fényshow,…..
A hivatalos bemutató előtt lehetőségünk volt kipróbálni a Tronsmart legújabb termékét. A vállalat azt állítja „a Tronsmart eddigi legjobbja és talán 200 dollár alatt a Bang Max lehet a legjobb Bluetooth party hangszóró, amelyről sok audiofil beszél, és alig várja, hogy kipróbálhassa". Bár a…..