Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Földesi Lajos Béla

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az álomfejtésről Az álomfejtés az utóbbi időben sokkal nagyobb teret kapott napjainkban, mint évekkel ezelőtt. Természetesen a középkorban is foglalkoztak sámánok, papok, jósok és boszorkányok jóslással és álomfejtéssel, aminek valós alapjai vannak. Az álmok és a benne…..
Cikk az Infostartról:     "Megfejtették egy rejtélyes holt-tengeri tekercs szövegét Infostart / MTI 2018.01.23. 05:42     A haifai egyetem kutatói megfejtették egy rejtélyes holt-tengeri tekercs szövegét - jelentette a The Jerusalem Post című újság…..
"Olvasók kérdései: Miért nem megengedett Jehova Tanúi kiadványait közzétenni valakinek a saját honlapján vagy a közösségi médiában?   Mivel a Biblián alapuló anyagaink ingyenesek, néhányan úgy gondolják, hogy elfogadható, ha másolatot készítenek ezekből, majd feltöltik őket egy másik…..
http://fn.hir24.hu/csucsfogyaszto/2010/03/25/propaganda_6_legaljasabb_modszere..
Elnézést, én tévedtem!Több helyen leírtam már, és másoktól is hallottam olyan tapasztalatot, hogy összedobják a testvérek a benzinpénzt, amikor királyságterem építésre utaznak, miközben az a vén, akivel mennek, szintén felveszi az adott királyságterem gyülekezetétől, vagy a fiókhivataltól az…..
Ezen a nyáron világszerte Jehova Tanúi milliói gyűlnek össze egy általuk nagyon várt eseményre, a területi kongresszusra. A helyi lapok már hadrendbe álltak, hogy elismerő tudósításokkal szóljanak a Tanúk sportcsarnokokban és konferenciaközpontokban történő összegyülekezéséről. A konferenciák…..
Földesi Lajos Béla 2016.07.28 19:43:52