Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ateszkoma

8 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A játékélmény nagyon sokmindenben hasonlít az első részhez, faszántos helyszínek, baszó fegyverek és csillió modifikáció. Ez a jó része. A rossz része meg az, hogy a programozós részt továbbra is valszeg tavi rutyutyuk végezték, mert a gameplay rész még mindig valami csövesbánat borzalom. Karaktered…..
Visszapillantó Tükör Dear Esther 2019.10.02 19:53:07
Szóval végre sikerült játszanom a Kedves Eszterrel, azzal a játékkal ami feltalálta a 'sétáló szimulátor' műfajt.Nagyon kíváncsi voltam milyen játék lesz, és nagyából azt kaptam amire számítottam: Néhány ember valami újat akart alkotni, valami nem hétköznapit - ami véleményem szerint sikerült.…..
Hosszú idő után beleugrottam a Tales from the Borderlands végigjátszásba, és ha már részt vettem hajdanán kezdőként a fordításában, akkor úgy lenne tisztességes, ha felraknám a fordítást. Így is tettem és te jó emberek, ezért csinálom ezt az egészet már évek óta! Eszement jó munkát végeztünk! Nagyon…..
Ez a játék annyira borzalmas volt, hogy a platinázás után úgy éreztem magam mint Marlon Brando az Apokalipszis most végén, csak én még hozzácsaptam egy magzatpózban való vergődést is. Az elején elhiteti veled, hogy ez valami faszaság lesz, baszatós fegyverekkel, taktikázás és aratás ezerrel, és GS…..
Hát srácok, a Medal of honor után már nagyon rám fért egy jó játék, és az AC2 képében ezt ugyan nem maradéktalanul, de megkaptam, és nagyon örülök neki! Ez a széria mindigis közel állt hozzám, volt benne valami, amitől megakadt rajta a tekintetem, és a rohadt nehézkes, vagy egyszerüen SZAR indítás…..
Gyerekek, ne legyetek felelőtlenek, és még időben olvassátok el a trófea leírásokat, különben úgy végzitek mint Attila nagybácsitok és újra kell kezdenetek az egész játékot. Ő ugyanis unalmában annyira begőzölt, hogy néhány óra alatt az összes családot a villájukkal együtt legyalulta a g*cibe, és…..
Ez a játék olyan, mint azok a szar horrorfilmek, amiket haverok és töménytelen pia társaságában nézel. Így nézve okoz majd kellemes pillanatokat, amikért hálás köszönet a két srácnak Külföldiából, akikkel végignyomtam. Viszont egyedül játszva... fogyasztása saját felelősségre (azaz hozzá ne érjél…..
Üdvözlök mindenkit. Közeledik lassan a nyár vége, fokozatosan kezd hűlni a levegő, a nappalok rövidülnek, én pedig ennek örömére faszául meg is fáztam. De nem ezért kezdtem el megírni ezt a kis szösszenetet, hanem hogy kis információt adjak a dolgok állásáról. Akik az elmúlt 3 évben valamilyen oknál…..
2009, hmmm, mintha csak tegnap lett volna, egy szép napon a középiskolát frissen kezdő Ateszkoma a már megboldogult 576 KByte polcai egyikén megpillantotta ezt a játékot és a rikító narancssárga "Ezt Vedd Meg" borítója ellenére is megtetszett, emlékszem egy gagyi lövöldére számítottam, ezenfelül az…..
IDDQD Checkpoint Mini #100: TETRIS 2019.05.03 21:38:40
Üdv minden régijáték-rajongónak, megint itt van 2in1 rovatunk, a Checkpoint Mini, ami cikk és podcast is, attól függően, ki hogyan fogyasztja. Szokás szerint a lejátszó után egy cikkecske is jön a játékról azok kedvéért, akiknek a podcastes formátum annyira nem jön be, de pár bekezdést bármikor…..
Baaad Movies 11 év 2019.03.27 22:50:28
Sziasztok! Megint eltelt egy év, ezúttal a tizenegyedik. Ráadásul az első olyan, ami már az évados felosztás nélkül telt, és azt kell mondjam, piszok jó döntést hoztunk tavaly! Ennyire erős évünk régen volt, mint a tizenegyedik! A leginkább sajátmagunk által magunkra kényszerített megkötésektől…..
Ateszkoma 2018.04.22 20:47:17
@Csillag Balázs: Háh, azért volt olyan ismerős! Furcsa így sok évvel késöbb látni, bár ez jó sok hasonló színészre is igaz. Utolsó jelentősebb szerepe szerintem pont az Amerikai pite - Találkozó, oh the irony.
Letöltések 2012.02.07 22:14:00
Atomix MP3 Blaze Media Pro Dune 2000 pályák Felvevő program Hangfelvevő Red Alert 2 pályacsomag Text-osterone Tristania3D Mumi Méz You Are Empty hangjavítás..