Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gtamascs

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Alapvetően nem érdekelt a legutóbbi kormányinfó, és ezen az sem tudott változtatni, hogy maga a miniszterelnök tartotta. Ugyanis Gulyás Gergelyt is egy kétszínű alaknak tartom, aki a saját politikai túlélése érdekében dolgozik, és nem azért, hogy bármiben is előretolja az ország szerepét. És most, a…..
A 24.hu weboldalon vált elérhetővé pár nappal ezelőtt a „létszámstop” néven elhíresült, 4116/2019 számú kormányhatározat, amelynek lehetséges hatásairól először a Népszava írt, még 2019 november 12-én. A kormányhoz közeli és azzal kritikus weboldalak egyaránt foglalkoztak a nem nyilvános, de a…..
gtamascs 2019.11.18 21:27:45
@Kuglóf. Az: "a nyilasballib koalíció mocskai elhitették hogy ő fogja ezzel megváltani a világot"
Szeretem, ha valaki nem reagálja túl... :)
A lefitymáló hangnem általában a szűklátókörűség bizonyítéka.
És volt már olyan, hogy a Mancikák csináltak forradalmat.
gtamascs 2019.11.18 21:30:47
@morph on deer: DMS rendszer?
Esetleg retinaszkenner az ajtónál? Látod magad előtt az álláshirdetést? "Ügyintézőt felveszünk azonnali kezdéssel, éhbérért, a DMS rendszerek ismerete alapelvárás..." Így is hiány van.
Bochkor Gábor élő adásban alázta meg kolléganőjét, Bella Gabriellát, aki nem is fejezte be a reggeli Önindítót - számolt be a Blikk. A kaszi népcsoportról értekeztek, akiknél a nők hordják a nadrágot, és elnyomják a férfiakat, amire a két férfi rádiósnak (István Dani volt a másik), egyből…..
Különös helyzet állt elő a magyar politikában azzal, hogy Orbán Viktor megerősítette azt a fideszes doktrínát, mely szerint soha nem vált le olyan minisztert vagy államtitkárt, akit az ellenzék támad. Vannak ugyanis olyan kormánypárti káderek, akiket soha nem kritizált az ellenzék, mégis mentek a…..