Regisztráció Blogot indítok
Adatok
xxt07

48 bejegyzést írt és 32 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rossz PC Játékok Sorozat 2007 április 16 - 2011 február 16 Ezzel az összeállítással búcsúzik ez a sorozat. A videók továbbra is elérhetőek itt A Youtube csatornámon fenn vannak a legutolsó videóim és egyéb kiegészítők, trailerek. Ide továbbra is fel fogok tölteni…..
Napokban kaptam egy e-mailt, hogy valaki végigvitte a Ringrikert. Többszöri ide-oda után végül videót is kaptam, részemről nem láttam látványos "szabálytalanságot", ha esetleg más próbálkozó megvétózná a látottak alapján, akkor hétfőig tegye. Baloldalt a…..
Sziasztok! Réges-régen volt már ebből a sorozatból új rész.Itt a folytatás! Remélem tetszni fog! ..
SziasztokMa érdekes nap volt, az biztos.Óráink:1. Fizika2. Tesi3. Kémia4. Biológia5. Földrajz6. ÉnekFizikán Gitta nénivel voltunk, feladatokat kellett csinálnunk.Tesin fent voltunk, gimnasztikáztunk, utána meg kidobóztunk. A Szücs meg a Robi olyan komolyak voltak XD tisztára…..
xxt07 2010.03.09 19:23:21
(bocsi, hogy úgy írom, mintha ma lett volna)Sziasztok!Ma hosszú napunk volt. A Timi felvételije a Quantumba jó lett.Óráink:1. Német2. Irodalom3. - /katolikusoknak hittan/4. Matek5. Nyelvtan6. Képző (pontosabban próba)7. Osztályfőnöki8-9. Képző (próba..)Németen a következő tételt…..
xxt07 2010.03.09 19:20:42
Sziasztok!Megint itt :)Ma a következőképpen alakultak az óráink:1. matek2. nyelvtan3. töri4. tesi5. matek6. német+ kézi át lett téve holnapra.Matekon témazárót írtunk. Hááááát... nem volt valami könnyű. Még szünetben is írhattuk, meg szerencsére a második matekon…..
Nos mivel két különböző és teljesen más történet is van ugyanezen a néven, így nem mindenki előtt itszta még, hogy mire gonodolok most.Név szerint most James Cameron Avatarjára gondolok.Engem elnyelne a szégyen, ha a filmem miatt átneveznék a Földet.de ezt találtam a Wikipedián:…..
Hogy legyen szó a jó játékokról is, holnap Budapest Game Show a Budapest Sportarénában.HonlapMár csak ezért is, és ez nem vicc!A tisztaszoftver.hu is jelen lesz a rendezvényen, így a helyszínen egy rövid regisztráció után, minden államilag támogatott felsőoktatásban résztvevő…..
xxt07 2009.10.31 19:18:14
@MicroStar: az lehet hogy minden xp-s program megy rajta, de pl. a Sarcraft-tal nem tudok rajt játszani, mert ilyen szerencse alapon megy, hogy elindul-e vagy nem. És ha el is indul akkor sem normálisan hanem ilyen hülye színekkel. tehát annyira azért nem nyert meg:)
én továbbra is maradok a jó öreg xp-nél
...azért érdekes hogy van benne olyan olajfolt amire ha ráhajtok akkor felrobbanok(inkább le mert ovábbmegyünk)...egy kicsit érzékeny az irányítás ...azért érdekes hogy van benne olyan olajfolt amire ha ráhajtok akkor felrobbanok(inkább le mert továbbmegyünk) ...egy kicsit…..
Ez a 3. próbálkozásom volt:) Jack meg megszökött a netről.....
Üdv mindenkinek!Megpróbálok feltölteni pár képet(na jó előbb megcsinálom őket)Végigtolom újra ezeket a fantasztikus játékokat és kirakok mindenből 2 képet de előbb újra végigtolom őket... sajnos... ui:Inkább pontszámokat rakok ki:)..
Hát volt ilyen is csak elfelejtettem megünnepelni:)De ez a játék elmegy úgymond szülinapi játékként:)ÉS hát jött A mesterlövész(XD) és kipróbálhatam:DEz is elég volt nekem:)A blog születésnapja amúgy: 2008.06.08 egész pontosan 11 óra 43 perc..
VÉGRE 1 JÓ JÁTÉK!!!EGÉSZ JÓ GRAFIKA ÉS A FIZIKA IS REMEK, SZINTE MINDENT LEHET MOZGATNI A KÖRNYEZETBEN AZ ZENE IS FANTASZTIKUS (BÁR UGYANAZ ISMÉTLŐDIK EGÉSZ VÉGIG ÍGY KICSIT UNALMAS)BÁR NÉHA VAN PÁR ÉRDEKES DOLOG DE AZ NEM LÉNYEG(PL. HOGY VALAMIÉRT BELEKERÜLÖK A 2.…..
http://www.startlapjatekok.hu/jp.php?url=www.freewebarcade.com/game/defense-fleet/&jid=2026végtelenségig megy..
23. rész   Red Code 2 -          Ez a játék nem feltétlenül rossz. De ez csak akkor nem rossz, ha van elég türelmed, mert néha van olyan szivatós hely a játékban, amiben 95% esélyed van rá, hogy meghalj.…..
Rossz PC játékok sorozat Update 2009.07.17 18:45:00
Volt egy kis villámnyaralásom Balatonon, úgyhogy nem tudom lesz-e még videó a héten. Mikor igértem múlt héten, hogy most lesz, még nem volt tervbe véve a kiruccanás. Szkúzi. De sietek.Emellett látom, hogy valami átállás volt blog.hu-n, aminek köszönhetően pl. nem tudok…..
xxt07 2009.07.18 11:54:21
@EFIXX: igen én tudok nézni videókat az indán pl.
xxt07 2009.07.18 12:01:50
http://www.freeonlinegames.com/racing-games/multi-storey-madness.html    Multi Storey Madness  (hát nem is tudom, ha jól emlékszem akkor a driver játékokban lehetett összetörögetni az autót állandóan hogy elcseszd a küldetést, nos körülbelül ugyanolyan csak…..
http://www.freewebarcade.com/game/amorphous/      Amorphous+  (Mit mondjak takonygombócokat kell lekaszabolni…) http://www.freewebarcade.com/game/ragdoll-cannon-2/      Ragdoll Cannon 2 (Próbababákat kell lövöldözni célpontokra 1…..
Erre csak pár megjegyzésem van....Érdekes hogy 3000-ben vagyunk és 1 idegen bolygóra tettek ki 1 robotot...Aki megöli az ellenséget és kap érte pénzt. Az első pályán ezekért a töketlen muksókért 3$-t kap.PÉNZT??? DOLLÁRT????? 3000-ben egy idegen bolygón??? Egek ez a látvány…..
22. rész   Light Heroes -          Volt nektek Nokia telefonotok kb 6 évvel ezelőtt? -          Mert ha igen akkor lehet, hogy ismerős a játékmenet.…..
21. rész Támadj fel poraidból! JOUNGLE ASSAIN -          Jougle Assain? Na, jól van, de akkor meg mi a frászt keresnek a dzsungelben indiánok? -          Hát a háttérzene eléggé monoton……..
Elindult a játék csak az benne a poén hogy direkt nem látsz semmitmegoldás:1. Kattintgatsz össze vissza a képe és előbb utóbb rátalálsz 1 gombra. Ettől már látod a játékot.2. Bal oldalt rákattintasz a koporsóra és a lábadra amelyiken nincs cipő. Ettől véres lesz a lábad és…..
Az nem 100%-ban megbizható.Összevissza kattintgattam mindere és ami jónak tűnt azt leirtam.A játék értékelése a sikeres játék miatt -1%Ha tudom hogy milyen a játék akkor mielőtt sikerült volna elindítani kap 7%-ot:)..