Regisztráció Blogot indítok
Adatok
steven.h

0 bejegyzést írt és 4161 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Juventus kerete jelenleg Németországban edzőtáborozik, s a felkészülés első erőpróbájára a német másodosztályban szereplő 1. FC Nürnberg elleni barátságos mérkőzéssel kerül sor ma késő délután. A találkozót a német csapat otthonában rendezik meg 17:00 kezdettel. A Juventus a következő kerettel…..
Giovanni Albanese értesülései szerint a következő órákban Dean Huijsen apja Herzogenaurachba érkezhet, ahol egyeztetni fog a Juventus vezetőségével fia jövőjéről. A védőjátékos iránt a Stuttgart mutat fokozott érdeklődést, és a Dortmund is szerződtetné a futballistát. Nicolò Schira értesülései…..
steven.h 2024.07.25 10:28:23
@Gaben Smith: Soulé-ra én nem húznám rá ennyire a vizeslepedőt. Nyilván a Preimer League egy erősebb bajnokság, meg többet is fizetnének neki is, de én is inkább költöznék Rómába mint Bournemouthba ha ezek a lehetőségek és nem azért mert feltétlen jobbnak tartom azt a csapatot, hanem szimplán mert élhetőbb város. A pénz meg ezen a szinten nekem már mindegy lenne.

Ha már elő kell venni valakit akkor az inkább McK, aki tényleg képzavarban van saját magával, illetve Szceczny-t aki ha tényleg tartaná magát ahhoz amit mondott, akkor lelkesedett volna az arab ajánlatért is ami fizetésbe neki is sokkal jobb lett volna
Az olasz sajtó több napja arról ír, hogy a Juventusnál a tízes meznek új gazdája lesz, és Kenan Yıldız kaphatja meg a szerződéshosszabbítás aláírásával. Ezt megerősítette Giovanni Albanese, ugyanakkor Romeo Agresti szerint ezt a mezt csak abban az esetben kaphatja meg a játékos, ha hosszabbítási…..
steven.h 2024.07.18 10:10:07
@Evoken: Szerintem ezen már felesleges rugózni. Láttam már más posztnál is erről vitákat, nyilván nekem sem tetszett ez az egész Allegri eset, de inkább lépjünk tovább.

@JeetTrader: Nekem a 10-es mez Del Piero távozása óta már nem jelent semmit. Tevez túl korán távozott ahhoz hogy értékelni tudjam, Dybala meg nem az a kategória...többiekről nem is beszélve akik azóta hordták, úgyhogy valahogy nem is hozott lázba hogy most ki kapja meg.
steven.h 2024.07.18 16:17:24
@Del Pybala: ettől a Conte csapatával 2 bl döntő hallatán mindig kinyílik a bicska a zsebemben. Baszki előtte való évben Conte azzal a csapattal a csoportból nem jutott tovább és hazai pályán játszott EL döntőbe se tudott bejutni, úgy hogy 1 gólt nem tudott rúgni egy Benficával. Már Allegri második évében 5 helyen változott a csapat, a második BL döntős csapat pedig 7 helyen volt más mint Conte csapata, vagy Allegri első évének csapata.

Felejtsük már el ezt a m@rhaságot könyörgöm. Akkor most innentől számítva 4 évig ez még Allegri csapata lesz, mindegy mit érünk el a logikád alapján?
Juventus FC blog Mercato 2018.09.29 19:48:50
08.12. HIVATALOS: Filip Kostić 2026-ig tartó szerződést írt alá a klubbal, átigazolási díja 12+3 millió euró 08.10. HIVATALOS: Nicolò Fagioli 2026-ig hosszabbított a klubbal. 07.20. HIVATALOS: 41+8 millió euró fejében Glieson Bremer csatlakozott a Juventushoz, 2027-ig kötelezte el…..
steven.h 2024.07.03 15:35:26
@babo0410: Kire gondolsz zsoldosként? Szerintem pont takarítjuk el őket - Szczesny-t leszámítva, bár az ő nyilatkozatának a vége fura volt mikor a bércsökkentésről beszélt.
steven.h 2024.07.18 10:07:16
@Rikoo: Igazából ez egyébként is divatnak tűnik, vagy legalábbis nem példa nélküli. Azért ha megnézzük Guardiola Cityjét, ott sincs klasszikus szélső védő a 4-es fogatban, Walkert lehet maximum annak venni, de már ő sem igazán nevezhető annak. Gvardiol is inkább belső védő, mint ahogy Aké is.

Ugyanez Arteta esetében is igaz, Zinchenkot lehet annak mondani, de ő sem klasszikusan azt játszik, alternatívaként Kiwior nem az, Ben White is belső védőből lett szélső, és Calafiori ha balhátvédban fog szerepelni az nagyjából Gvardiol 2.0 eset.
Alfredo Pedullà részletes beszámolója szerint a szaúdi egyeztetés Wojciech Szczęsny kapcsán lezárult. A gondot nem gazdasági tényezők jelentik, az Al-Nassr képviselői egyszerűen nagyobb lelkesedést és eltökéltséget vártak, miután 20 millió eurós bért ígértek a kapusnak. Ezért inkább a brazil Bento…..
steven.h 2024.07.17 14:20:58
@BM6: Szerintem a 25 milliós árcédula Chiesán úgy van kiszámolva hogy ne masszív negatív legyen, hanem 0. Nyilván Soulén lehet ilyen szempontból baromi sokat keresni és kozmetikázni, de Chiesa eladása sem feltétlen lenne bukó.
Thiago Motta egyik képviselője, Alessandro Canovi nemrégiben a Rai 2 műsorában nyilatkozott az okokról, amiért a brazil gyökerekkel rendelkező egykori játékos a Juventus padját választotta. „Thiago nagyon jól alkalmazkodik a Juventusszal indított munkához, nagyon boldog, hogy olyan klubnál lehet,…..
steven.h 2024.07.15 12:39:25
@Attilio79: Ha én adtam volna neki az ajánlatot akkor biztos hogy június 30-cal, a szerződés lejártakor érvényét vesztette volna az ajánlat. Ha nagyon jószívű lettem volna akkor max az EB döntő utánra, mondjuk mára tettem volna, de a nyilatkozatai meg az anyuci ténykedése után már meg se vártam volna, visszavontam volna.
Juventus FC blog Dühöngő 2016.03.19 22:39:46
Ez tényleg egy dühöngő, kiélhetitek magatokat rendesen. Itt nincs OFF-olás, jöhetnek a pletykák, az átigazolások, a vélemények, teljesen vegyesen. Akár a Juventushoz tartozik, akár nem (teljesen). A trágárság, egymás mocskolása persze itt sem megengedett, ezért ettől tartózkodjatok! Mindent bele!…..
steven.h 2024.07.03 11:02:20
@gomorra21: nem konzisztens a teljesítménye, voltak jó megmozdulásai meg passzai, szerintem azért Motta rendszerében klubszinten más lesz, mint a válogatottban Montella alatt.

@Rikoo: @Ethan Hunt: szerintem felesleges ráhúzni Spalletire teljesen a vizeslepedőt, vannak olyan edzők akik szimplán nem alkalmasak arra, hogy válogatottat irányítsanak. Spalleti eddigi munkássága ennyire szörnyű sose volt, de mindig kellett neki idő, hogy átültesse amit szeretne, na ez a válogatottnál pont nem fog működni, talán Mancininek sikerült eddig egyedül valami progresszív játék kialakítása, de a VB-re pl ő sem jutott ki.
Allegri ebből a szempontból valószínűleg tökéletes választás lehetne a válogatotthoz, ha sikerülne visszaszereznie a taktikai rugalmasságát, ami szerintem nálunk teljesen kiveszett belőle a 2. regnálása alatt és talán a mostani olasz garnitúra az ő elképzeléseihez fekszik jobban.
steven.h 2024.07.03 12:26:01
@gomorra21: látszólag Spallettinek ez nem való, lehet hogy egy hosszabb távon ki tudna valami alakulni vele az elképzelései alapján, de arra kellene egy stabil alap, meg idő, ami a válogatottnál a kevés együtt edzés miatt még több lenne, neki meg valószínű pont az kellene.

Ezzel szemben Allegri a védekezést nagyon gyorsan le tudja egyébként oktatni, azt a 2. regnálása is valamennyire alátámasztja, ezen kívül a taktikai repertoárját kellene újra elővennie és akkor a válogatottnál gyorsabb építkezést el lehet érni.

Egyébként is úgy írtam, hogy csak abban az esetben a tökéletes választás, ha az első rágnálása során mutott rugalmasságát újra elő tudja varázsolni.
steven.h 2024.07.12 09:09:35
@Rikoo: hátha akkor idén nem fullad ki mindenki a 70. perc környékén. Én egyébként is úgy tartom hogy az alapozás a legfontosabb kb egy szezonban és előző években a mindenféle h*lye túra miatt soha nem volt igazán komolyan véve.

Egyébként maguk az edzések, attól függetlenül, hogy brutálisak vagy sem - videón annyira nem jön át, maximum a játékosok arcáról - nagyon labdacentrikus edzések.

Első két nap alapján.
Alessandro Matri a Tuttosport számára adott interjút, amelyben beszélt a következő évad esélyeseiről, illetve az olasz bajnokság kulcscsapatait érintő változásokról. „Thiago Motta már nagyszerű eredményeket ért el a Speziánál, és az elmúlt szezonban is nagyszerűen teljesített. Felért egy csodával a…..
steven.h 2024.07.10 09:17:21
@Tony.: Ha kibírja egy évig De Laurentis mellett. Nekem sincs sok kétségem, hogy BL helyre simán behozza őket, csak kérdés, hogy kihúzza-e a teljes évet, vagy valami balhé miatt feláll év közben.
Giorgio Chiellini nemrégiben a Sky Sport Italia műsorában beszélt a Juventus fiatal reménységéről, Kenan Yıldızről, aki csak pár hónapja ünnepelte 19. születésnapját, ennek ellenére válogatottjánál már 11 meccsnél tart, s ma Hollandia ellen is a kezdőcsapatban fog helyet kapni. „Ő különleges…..
steven.h 2024.07.08 12:46:42
@gomorra21: hát, előbb ki is kellene jutni a VB-re, ami az legutóbbi 2 alkalommal nem sikerült, és ha így játszik továbbra is ez a válogatott még az is lehet hogy a bővítés ellenére is leszerepel.
steven.h 2024.07.08 14:24:19
@gomorra21: Őszintén szólva én változatlanul várom, hogy Locatelli feltámad mint a főnixmadár ha végre rendszerben lesz játszatva és lesznek normális társai (ami most úgy néz ki meglesz) és akkor talán lehet 3 Juve játékos. Meg talán Di Gregorio is komolyabban lesz véve így hogy a Juventusban véd, nem a Monzában, bár tény, hogy legalább ott van merítés és én egyébként Carnesecchinek jobban örültem volna, de ő drága.
steven.h 2024.07.08 15:35:13
@gomorra21: Hát ebben igazad van, nekünk csak Gatti maradt... egyébként a felsorolt nevekből Bastoni alapból kiesik, Scalvini épp most szakította el a keresztszalagját, Buongiorno elvileg a Torino iránti tisztelet miatt nem jönne ide, bár ott állítólag most Giuntoli bepróbálkozott még egyszer, Calafiori meg túl lett azért valamennyire árazva a Bologna részéről.
A Nice védője, Jean Clair Todibo a Juventus következő kiszemeltje, azt követően, hogy az eredetileg a Manchester United által leigazolni kívánt játékos klubváltását a UEFA lényegében blokkolta. A döntés hátterében az áll, hogy a francia klubot tulajdonló INEOS kisebbségi tulajdonos a Manchester…..
steven.h 2024.07.08 12:29:22
@west30: megelőzött @venember83: a válasszal, itt azzal van a gond, hogy ugyanabban a kiírásban szerepelnek emiatt van blokkolva a transzfer.

Sőt azt hiszem a Girona esetében (végül nem tudom hányadik helyen végeztek), de elvileg a City miatt talán a BL-ben sem indulhatnak?!
Az olasz sajtó értesülései szerint Khéphren Thuram egy lépésre került attól, hogy a Juventus játékosa legyen, s akár már a héten lezárulhat a fiatal középpályás ügye. Fabrizio Romano arról számol be, hogy a torinói klub emelt korábbi ajánlatán, 20 millió eurót, valamint bónuszokat kínált Thuram…..
steven.h 2024.07.02 14:11:48
@Juventina7: Calafiori nagyon jó, de a Chelseavel biztos nem tudunk versenyezni a Bologna meg max nem adja el senkinek idén. Nem hiszem hogy annyira rá vannak most szorulva. Ha nagyon ez a helyzet akkor lehet inkább Torino másik felén kellene nézelődni Buongiorno felé, hogy ő mennyiért mozdítható.
steven.h 2024.07.02 16:18:27
@Juventina7: Hát Bremert is egész jó áron mérte, de @Rikoo: kommentje alapján kb mindegy is. Akkor viszont remélhetőleg Calafiori kitart, nagyon kellene egy jó olasz gerinc. Sok ellenvélemény ellenére én nagyon remélem hogy Locatelli marad, Rabiot meg húz a véreresbe. Ha végre nem belekényszerítenék egy sz@r szerepkörbe Locatelli is sokkal jobb lenne - a válogatottban is ég és föld volt, meg a Sas-ban is ahhoz képest amit itt nyújt és egészen biztos vagyok benne, hogy ne ő felejtett el focizni, hanem rá lett erőltetve ez a semmi szerep Allegri által amiért lehet most szidni meg elkergetni, pedig legalább neki Juventus szíve van és ilyenekre van szükség, nem Rabiot-ra.
Giovanni Albanese számos értesülése megosztott a Juventus vonatkozásában, s a megbízható újságíró szerint Thiago Motta szerint Federico Chiesa nélkülözhető, ám a mester igényt tartana Matías Soulé szolgálataira a megújuló Juventusnál. Jelenleg Cristiano Giuntoli nem tud garanciákat vállalni, de…..
steven.h 2024.06.24 08:25:01
@Wizzurah: az McK-s résszel egyetértek, és egyébként nem csak vele keménykedik Gintonik, hanem ugyanezt teszik Rabiot-tal is akinek nem ad több fizut és aláírási pénzt sem hajlandó, remélhetőleg ezt meg is tartja és nem enged ebből. Ami meg azt a részt illeti hogy ki mennyit keres - az nem Giuntoli sara hogy egy Rabiot vagy bárki annyit keres néha 0 teljesítményre, mivel nem ő kötötte azokat a szerződéseket, ezt jó lenne azért kicsit figyelembe venni, mielőtt írjuk hogy mit keménykedik mikor semmirekellők keresnek vagyonokat - hát, remélem hogy rajta fog múlni és akkor már nem sokáig.

Egy jó Juventusban, ami remélhetőleg most épül, McK nagyjából squad player lehetne akit egy Como ellen max bevetnek, ha BL-re pihenünk, nem hogy 5 milliót kereső játékos...
A Juventus egy ideje szerződéshosszabbítással próbálkozik Adrien Rabiot ügyében, és Romeo Agresti értesülései szerint az olasz adókedvezmény segítheti a Juventust egy júliusi hosszabbítás esetén is, ám több forrás szerint mindeddig nem érkezett válasz a francia játékostól. Daniele Longo arról…..
steven.h 2024.06.20 08:09:03
@Gaben Smith: Teljesen igazad van és még CSk-t is csináltunk belőle....
Az olasz sajtó értesülései szerint a Juventus elszántnak mutatkozik Douglas Luiz ügyében, s mindent megtesz annak érdekében, hogy mihamarabb szerződtesse az Aston Villa brazil játékosát. A Calciomercato arról számolt be, hogy az egyeztetések egy újabb fordulója történt a tegnapi nap folyamán, s a…..
steven.h 2024.06.12 11:36:25
@Leram7: Luiz után én nem vagyok meggyőződve arról hogy Koop is esélyes az érkezésre, bár középpályán azért szűkösen vagyunk. Azt gondolom hogy Locatelli Motta alatt sokkal jobb arcát fogja mutatni, ha még 4-2-3-1 lesz esetleg az alapfelállás akkor főleg.
A The Athletic értesülései szerint a Juventus és az Al Nassr egyeztetést folytat Wojciech Szczęsny ügyében, és a kapus kétéves szerződést kapott 19 millió eurós éves bér mellett. Nincs kizárva, hogy már ezen a héten lezárul az ügylet. A Juventus vonatkozásában nem mellékes, hogy Mirko Di Natale…..
A Juventusnál több játékoscserére is sor kerülhet idén nyáron, az egyik ilyen opciót Federico Chiesa jelenti, akit a pletykák szerint Thiago Motta nem tart nélkülözhetetlennek, így távozását a klub felhasználhatja a keret megerősítésére, miután a játékossal továbbra sem sikerült megegyezni a jövő…..
Nicolò Schira már tavasszal írt arról, hogy Giuseppe Pompilio várhatóan csatlakozni fog Cristiano Giuntoli csapatához. A jól értesült újságíró beszámolt a Napoli fő játékosmegfigyelője 2024 nyarán lejáró szerződéséről, és arról, hogy a szakember egykori főnökéhez fog csatlakozni, ám egyelőre még nem…..
steven.h 2024.06.07 08:14:10
@Rocky80: Én nem gondolnám hogy a kiugró éve miatt hoztuk volna Giuntolit, azért azt a Napolit felépítette egy hosszabb projekt keretein belül, folyamatosan versenyképes volt a Napoli és eljutott a végén a csúcsra.

A Juventusnak most egy projekt kell, ebben már Giuntoli bizonyított, remélhetőleg itt is mindig belenyúl a nagyjából tutiba.
steven.h 2024.06.07 14:01:32
@Rocky80: egyelőre a Juventus kerüljön vissza Olaszországban a helyére, mert még attól is roh@dt messze vagyunk. Lépésről lépésre... Lehet hogy a BL győzelemhez nem lesz elég Giuntoli, ahogy mondjuk lehet hogy Marotta se, de az egyáltalán nem értelmezhető jelenleg.
Alfredo Pedullà szerint már 15-20 nappal ezelőtt volt beszélgetés Monchi és Cristiano Giuntoli között Weston McKennie kapcsán, és témaként felmerült Douglas Luiz is, akit a Juventus nagyra értékel, de az ára is igencsak magas. A Juventus tekintetében nincsenek ajánlatok Manuel Locatelli ügyében,…..
steven.h 2024.06.05 16:50:49
@Juvebest: Nagyon szeretem Chiesát, de ha a Napoli egy Raspadori+Di Lorenzo cserével bejelentkezne érte én aláírnám. (valahol olvastam ilyesmi pletykát)
steven.h 2024.06.06 12:25:14
@Juvebest: Van helye nyilván, és én is szeretném hogy maradjon, csak azt mondom, hogy ha egy ilyen csereügylet valós lenne, akkor én azt aláírnám.
steven.h 2024.06.06 15:34:23
@venember83: Mondom én hogy Raspadori+Di Lorenzo lesz ebből :)

Romából nem kell senki :D
Az elmúlt napokban több forrás is arról számolt be, hogy Teun Koopmeiners általános tekintetben megállapodott a Juventusszal, ezt legutóbb megerősítette Daniele Longo, valamint Matteo Moretto azt is elárulta, hogy a holland futballista szívesen maradna Olaszországban, így teljesen nyitott az Öreg…..
steven.h 2024.06.05 16:48:45
@Rikoo: gyorsan állapodjanak meg inkább a lengyellel, mindenkinek jobb lesz :)
A Juventus a bajnoki szezon vége előtt két fordulóval felmentette Massimiliano Allegrit a csapat irányításának felelőssége alól, s azóta többször arról szóltak a hírek, hogy a felek nem tudnak megegyezni a szerződés felbontása tekintetében, miközben a klub megfelelő jogalapra hivatkozott. A mai…..
steven.h 2024.06.05 14:56:29
@Zsupi44: Az nem pont az a meccs volt ahol nem is ült a padon Allegri eltiltás vagy valami miatt? az a 3-4-es meccs volt ahol Chiesa megsérült, és egyébként a keresztszalag szakadással azért egy játékos sem tudna visszamenni játszani, hacsak nem Gattusonak hívják, aki 45 percet játszott úgy hogy észre sem vette.

Az hogy Chiesának elszakadt a keresztszalagja nem Allegri sara, hanem a szövetségé aki engedte hogy 2 napon belül 2 meccset játszanak az amúgy sem a legjobb pályájú Olimpicoban, meg Smallingnak aki egyonrúgta Chiesát.
steven.h 2024.06.05 16:04:35
@Rikoo: @Zsupi44: Én is megnéztem közben és Landucci ült a padon.

Azt a sérülést pedig egy egészséges térd sem bírta volna ki, én már csak tudom, ugyanígy szakadt el nekem is, pedig engem előtte nem ütköztek így le. Szar talaj és szar belépő, semmi köze hozzá a stábnak és Allegrinek.
A La Stampa mai kiadása Dušan Vlahović 18 gólos szezonjáról ír, s a szerb csatár egyértelműen hozzájárult a Juventus kupagyőzelméhez, és a jelek szerint a klub készen áll új szerződést kínálni a csatárnak még az Európa-bajnokság kezdete előtt. A torinói klubnál a szerb csatár párja Joshua Zirkzee…..
steven.h 2024.05.27 17:02:48
@Leram7: Látszólag tényleg mindenkinek elment az esze, főleg a Bayern-nek, a Chelsea csak a szokásos, Barca Flick házasság még akár el is sülhet jól, de inkább nem, mint igen.
A Juventus teljesítette céljait, amelyeket erre az idényre a klub a csapat elé tűzött: a zebramezesek ott lesznek a Bajnokok Ligája következő kiírásában, s a szerdai döntőben győzelemmel zárták az Olasz Kupa fináléját is. A döntő utolsó pillanataiban azonban Massimiliano Allegri a pálya szélén,…..
steven.h 2024.05.21 15:12:32
Annak nagyon örülök, hogy Monteronak sikerült összekapnia félidőben a csapatot, és hogy volt töke meglépni azokat a változtatásokat, amik végül ahhoz vezettek, hogy sikerült x-re menteni a meccset, már csak azért is mert nem érdemelné meg hogy jól megégesse magát ebben az utolsó két fordulóban.

Viszont a kezdőt azt nagyon nem találta el, ezt is fel kell azért jegyezni. Rabiot látványosan tojt az egészbe, Cambiaso meg ilyen rosszul még nem játszott, Miretti kevés, a többi meg csak a szokásos tavaszi formát idézte.

Az, hogy Montero ebben a formában lépte meg a 4-3-3-at az tökös volt és rögtön kiderült, hogy pl Allegrinek mennyire nem volt igaza a triplete-vel kapcsolatban - ha jól emlékszem Agresti folyton így hivatkozott rá mikor nyilatkozott róla, hogy Yildiznek-Chiesanak és Vlahovicnak egyszerre a pályán kellene lennie. Most ez Milikkel volt, de igazán a Chieas-Yildiz kémia volt döntő a meccsen, valamint az, hogy Fagioli így tért vissza.
Zongorázni lehet közte és McK közt a különbséget, de a tegnapi Rabiot-hoz képest is ég és föld volt, kéri a labdát, jól osztja le, ha kell levesz egy embert és látványosan az is kijött, hogy Rabiot és Locatelli mennyire nem tudnak együtt játszani, bejött Fagioli és megváltozott a meccs képe.

Nyilván ez csapatsport, és felesleges Allegrizni is már, de egy ilyen Fagioli azért nagyon hiányzott az idényből, remélem helyrerakták a fejét és rohamtempóban fejlődik tovább.

@Juvino: Cambiaso ha jól emlékszem kisárgázta magát.
A Juventus ma hivatalosan is bejelentette, hogy menesztette vezetőedzőjét, Massimiliano Allegrit, akinek az Olasz Kupa döntőjében mutatott magatartása összeegyeztethetetlen a klub értékeivel. "A Juventus bejelenti, hogy menesztette Massimiliano Allegrit a férfi első csapat vezetőedzőjeként…..