Regisztráció Blogot indítok
Adatok
steven.h

0 bejegyzést írt és 4209 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nemrégiben Luca Tosellivel beszélgetett Wojciech Szczęsny, és természetesen leginkább a torinói búcsú és annak a körülményei merültek fel a YouTube-videóban. „Ez a hét szezon egy személyes kihívás volt, ami nem volt könnyű. Amikor megkapod életed kalandját, és ilyen jól teljesítesz, az nagyszerű…..
steven.h 2024.09.04 20:29:20
@Juventina7: a múltban sok hír volt arról, hogy az edzőpálya minősége okozza a sérülések javát, és azóta látványos mióta ott edz a csapat (conte idején ha jól tudom nem ott edzettek még)

Most azóta nem tudom, hogy történt-e változás a helyszínben-bár gyanítom nem.
steven.h 2024.09.04 21:26:06
@Juventina7: igen.
A La Stampa a Juventus kapcsán 205 millió eurós befektetésről beszél, amelyek célja a keret megerősítése, miközben a klub a versenyképességet és a bértömeg csökkentését tartotta szem előtt. A mercato végeztével a klub 11 év után nem első a bértömeg tekintetében, ráadásul sikerült a tavalyi 27 éves…..
steven.h 2024.09.04 11:06:14
@Leram7: ugyanezt akartam írni a Vlaho-Kane témában. Sehol nincs Vlahovic tudásban, mivel Kane nem csak egy nagyon jó befejező, de be tud lépni a játékba, lát a pályán és kulcspasszokat, gólpasszokat is ki tud osztani. Vlahovic ettől még nagyon messze van.

Mercato nekem 8/10. Pozitívumok az érkezők, bérkeret csökkentés és néhány értékesítès, fő negatívum, hogy a védelembe szerintem kellett volna igazolni legalább két embert, kis negatívum Kostic,Arthur.
Juventus FC blog Dühöngő 2016.03.19 22:39:46
Ez tényleg egy dühöngő, kiélhetitek magatokat rendesen. Itt nincs OFF-olás, jöhetnek a pletykák, az átigazolások, a vélemények, teljesen vegyesen. Akár a Juventushoz tartozik, akár nem (teljesen). A trágárság, egymás mocskolása persze itt sem megengedett, ezért ettől tartózkodjatok! Mindent bele!…..
steven.h 2024.08.31 22:58:22
@Barza: maradjunk szerintem annyiban, hogy utánpótlásban nagyon erősek, de azon kívül katasztrófa ahogy az a klub vezetve van és csak amiatt van annyi fiatal mert nincs pénzük se igazolni, vagy ha igazolni tudnának is, nem tudják beregisztrálni…
steven.h 2024.09.01 09:38:52
@Rikoo: hát nem tudom, nekem ez a Napoli egyelőre egyàltalán nem tűnik meggyőzőnek. Lehet ha majd Lukaku beépül akkor változik a helyzet, de egyelőre ez gyenge. Tegnap is ha nincs a kiállítás ma estig se rúgnak gólt.

Azt egyébként valaki tudja hogy Suzuki csak sárgát kapott veszélyes játék miatt, mert a labdát rúgta el csak azzal a lendülettel eltalálta a napoli játékosát vagy egyből piros?

Ha előbbi akkor a bíráskodás is nevetséges volt mert első adandó alkalommal sárgát adtak neki időhúzásért. Néztem a meccset de a második lapja a közvetítésből sem volt egyértelmű.
steven.h 2024.09.03 08:32:09
@Rikoo: egészen hátborzongató ez az olasz keret, és azt se látom Spalletti mit akar játszani. Pellwgrinit meg Frattesit megint szélen? Középen meg két meccshiányos 1 éve nem játszó középpályások? Nyilván nem Locatellire kihegyezve, de az első két meccs alapján inkább őt hívnàm be mint Fagiolit. Azt meg már nem is kérdezem, hogy Meret mivel betonozta be magát és Di Gregorio meg nem fér oda, mint a legjobb kapus a Serie A-ban. Nyilván tök mindegy, mert Donna véd, utána meg ott van Vicario, de legalább az lenne, hogy tényleg a legjobbak vannak behívva.
A két magabiztos, 3:0-ás győzelmet követően egy nehezebbnek ígérkező mérkőzés követkkezik Thiago Motta csapata számára, a Juventus az AS Roma csapatát fogadja Torinóban.  A Daniele De Rossi irányította fővárosi csapat nem kezdte túl acélosan az új szezont, a nyitó fordulóban gól nélküli…..
steven.h 2024.09.01 22:14:23
@Rikoo: nálad van az igazság nagy része, de ez a mai tényleg azért gyenge, előrefele. Di Gregorionak változatlanul dolga nincs.
steven.h 2024.09.01 22:34:27
@Rivendell: nem akarok kekeckedni, de ezért lett idehozva, mert kellett egy labdaügyes kapus aki ezeket megoldja meg összjátékba is be tud lépni…
Két magabiztos 3:0-ás győzelem után, a harmadik fordulóban a Juventus vasárnap este az AS Roma csapatát fogadja az Allianz Stadiumban. "Holnap egy erős és elszánt ellenfelet fogadunk majd egy telt házas stadionban. Nagyon jól felkészültünk erre a mérkőzésre, lelkesedéssel, szorgalommal és pozitív…..
steven.h 2024.09.01 19:01:36
@ZED!: hát nem tudom, jelenleg az én várakozásom az hogy DDR fog versenyezni Fonsecaval, hogy kit küldenek el előbb a Top6-ba vágyó csapatok éléről
Az olasz sajtó értesülései szerint megakadtak az egyeztetések Jadon Sancho ügyében, s a jelenlegi állás és feltételek szerint az üzlet nem fog megvalósulni mert a Juventus túlzottan magasnak ítélte a Manchester United igényeit. A torinóiaknak nem áll szándékában több, mint a felét állni a játékos…..
steven.h 2024.08.31 08:44:59
@Rikoo: igen, de én még egy Djalo feltámadásban is bízok.

@Shyr Kahn: én 1 hónapot adok maximum utána el is fogja ezt az előnyét veszíteni, szimplán mert jobb jàtékosnak tartom a másik kettőt. Másfelől a válogatottban Concecaio játszott a bal oldalon is, lehet nálunk is fog ott is játszani.

@Ethan Hunt: bal oldalra ott lesz Conceciao is, válogatottban is játszott ott, de én most Mbangula lázban vagyok, úgyhogy nagyon szurkolok a kis belgának hogy robbanjon, Yildiz mellett persze. Meg Savona is, rég lelkesedtem ennyire mext gen játékosokért
Ma este, 18:00 kezdettel Monacóban rendezik az átformált Bajnokok Ligája sorsolását, amely már a tavalyi eltérő, új formátumban kerül megrendezésre. Az eddig megszokott 32-től eltérő módon, az idei szezontól 36 csapat alkotja majd a mezőnyt, amelyek már nem nyolc darab négycsapatos csoportban kezdik…..
A sok érkező után a Juventus megállapodásra jutott a távozók frontján is, Facundo González a szezont kölcsönben a Feyenoord együttesénél tölti majd, s a holland együttes opciós vételi jogot s szerzett az uruguayi védőtehetségre, aki a 15-ös számú mezt viseli majd új csapatánál. "A Feyenoord…..
steven.h 2024.08.29 15:50:42
@Leram7: @Del Pybala: elvileg Sanchoval megvan a megegyezés, hogy a Juventusos szerződése 5 millio euros bért garantál neki ha véglegesítjük. Legalábbis én ezt olvastam, és ez alapján fizetéscsökkentésbe is belemenne a véglegesítéshez.
Egy lépéssel közelebb a megoldás a kereten kívülre került Federico Chiesa ügyében, Fabrizio Romano értesülései ma szerint előrelépés történt a Liverpool és a Juventus között zajló egyeztetések során, s jelen pillanatban az angol tűnik a legesélyesebb befutónak. A felek között a megjelölt 15 millió…..
steven.h 2024.08.28 09:03:28
@MarcoT: @Tribbiani11: @Direct_01: Valaminek történnie kellett, ami teljesen kiverte a biztosítékot a fizun túl, máskülönben nem lépett volna a színre az apja, hogy tárgyaljon a fia érdekében.

Én nagyon sajnálom őt, főleg a sérülése tette tönkre az ő pályafutását, de talán még lehet visszaút, ha változtat a játékán, mert bár a végsebessége lehet még megvan, de a robbanékonysága az egyértelműen nem olyan már mint a sérülés előtt.
steven.h 2024.08.28 10:07:35
@RunnerLaca: Chiesa jobb lábas, de igen. Bár hozzátenném, hogy ami a leglátványosabb a sérülése óta, hogy sokkal kisebb arányban nyer párharcot, ami szerintem azért van mert a robbanékonysága nem a régi, ahogy fentebb is írtam.
A Juventus újabb 3:0-ás győzelmet aratott, ezúttal a Hellas Verona otthonában, s ezzel az olasz bajnoki tabella élére állt. A vezető találat Kenan Yıldız gyönyörű passzából született, amit Dušan Vlahović váltott gólra.  "Ezekből látható a csapat hozzáállása. Nyomást helyezni az ellenfélre azt…..
steven.h 2024.08.27 10:11:52
@Pepito1982: szerintem mivel későn dőlt el hogy ki is közvetíti a meccseket kell idő hogy összeálljon a csatornánál. Szerintem emiatt nem voltak flevezető műsorok sem egyelőre.
steven.h 2024.08.27 10:51:18
@SuperTrezi: őket szerintem nem is kell hallgatnod, nem hiszem hogy az Arena4 bennük gondolkozik, bár a Kéri András ő lehetne egy szakértő az Arénán is. Ott azért most az ex-digisek vannak többnyire, a digin lévő műsorok meg egészen jók voltak anno.
A Juventus a Como elleni 3:0-ás hazai győzelemmel kezdte az új bajnoki szezont, s a második fordulóban annak a Hellas Veronának az otthonába látogat majd hétfő este, amely ugyanilyen arányú, meglepetésszerű győzelmet aratott a Napoli fölött. Az augusztusi időszaknak megfelelően a Juventus kerete…..
Nico Gonzaléz személyében a Juventus egy új játékost igazolt vasárnap este, s az argentin válogatott szélső már interjút is adott a klub csatornájának. "Boldog vagyok, nagyon boldog, hogy ezt a mezt viselhetem. Egy álom volt számomra és a családom számára is. Ennyi, boldog vagyok, nem tudok többet…..
steven.h 2024.08.26 12:20:23
@Leram7: Immobile szerintem már levezet, sérült is sokat volt, lehet hogy egy kisebb csapatban még kiemelkedett volna, de nem ezt választotta.

A Saudi srác meg tényleg értelmezhetetlen nekem a Románál, azért ilyen védőt lehetett volna találni a Serie A-n belül is.

@Gaben Smith: Van használható olasz, csak egyrészről inkább nem adják el a Juvénak, másrészről meg megnőzz a Juve ellenesség, amit lehet a játékosokba is belenevelnek. Most azért az is elég nevetséges hogy valaki azért nem szól a testvéréhez mert épp a Juvenak szurkolt egy kupadöntőn. Azért régen ilyet nehéz lett volna elképzelni, még ha nem is volt ekkora tere a social medianak.
steven.h 2024.08.26 17:50:48
@NagyonJuve: a mezeladásokból egy csapat nagyon kevés részesedést lát és én nem gondolom hogy ebben akkora nagy anyagi plusz lesz bármi mellékesből a Romának, de majd kiderül pár hónap múlva.
A Juventus számára még távolról sem ért véget a nyári átigazolási időszak, a klub bízik benne, hogy napokon belül megoldásra juthat három kiszemeltje ügyében. Ma minden bizonnyal lezárul majd Francisco Conceição klubváltása, a fiatal portugál játékos tegnap késő este megérkezett Torinóba, jelen…..
steven.h 2024.08.26 15:22:13
@Zsupi44: nekem Sanchoval egyetlen gondom van - a fizetése.
Azért írtam, hogy a sima kölcsön jó ötlet, mert ez a szerződése még 2 évig él és nem hinném hogy kevesebbért aláírna ha opcióval jönne és jelenleg nekünk ő nem lenne fenntartható.
steven.h 2024.08.26 15:32:16
@Rikoo: én is így gondolom, ezért is írtam fent hogy ez egy jó üzlet lehet összességében.

Koop szerintem sem kellene már hogy prioritás legyen az elmúlt 2 nap alapján, de a játékossal nem tehetjük meg hogy otthagyjuk mikor ő meg kitartott a Juve mellett.

Belső védőt én nem hoznék arra ott van Danilo is és Cabal is tud ott játszani, viszont a szélekre érdemben csak Cambiaso, Cabal és Savona van. Kalulunak sem az a legerősebb posztja, Danilo ott meg már nem jó.
Az olasz sajtó egybehangzó állítása szerint áttörést hozott a szombati nap, s megszületett a megállapodás a Juventus és a Fiorentina között az argentin szélső, Nico González ügyében. Gianluca Di Marzio szerint a Juventus 8 millió eurót fizet majd a kölcsönért, majd 25 millió eurós átigazolási díj,…..
A Juventus ma megoldást talált Fabio Miretti helyzetére, a saját nevelésű, fiatal játékos a szezont kölcsönben a Genoa együttesénél tölti, s új klubja nem szerzett opciós vételi jogot a játékjogára. "Fabio Miretti a 2024/2025-ös szezont a Genoánál fogja tölteni, egy szezonra szóló kölcsön keretében…..
A mai napon végrehajtott orvosi vizsgálatok után a Juventus bejelentette Pierre Kalulu csatlakozását, aki egyéves kölcsönben érkezik az AC Milan együttesétől. A védősor több távozója után végre erősítést is kapott Thiago Motta a 2000. június 5-én Lyonban született védővel, aki 2010-től 2018-ig az…..
steven.h 2024.08.22 15:16:12
@Rocky80: Luizt el kellett hozni, mert elvitte volna más tekintve hogy az Aston Villának kellett a pénz, Illingről meg Barrenecheáról meg sokat elmond hogy elvileg mennek is kölcsönbe valami kiscsapathoz - na most értük kaptunk 24 milliót, azért az elég jó üzlet.

Soulé - González - én is nagyon sajnálom Soulét, de belőle brutál tőkenyereség keletkezett és hiába jön mondjuk ugyanannyirét González, az ő értéke el van osztva az amortizációban, tehát a Souléből kapott pénz azonnal befektethető, míg a Gonzálezért lerakott pénz nem egy összegben csapódik le - főleg ha csak kölcsönben jön.

Ugyanez a helyzet a Huijsen - Kalulu vonalon is, amivel ugyanúgy nem értek egyet, de most a pénzügyeket is rendbe kell rakni és ennek ez az ára most.

DiGre szintén kölcsönben van, az ő idei évi költsége kevesebb, mint Szczesny bére, még talán úgy is, hogy bánatpénzt fizettünk neki.

Nem hiába adnánk Chiesát is akciósan, az a 15 millió már tőkenyereség lenne, a bére bruttóban 11 millió környéke, abból a Concecaio+még valaki lezongorázható lenne, főleg egy kölcsön plusz opcióval.

Nyilván ez a jövő évi budgetot fogja ütni, az összes kölcsön, ha vételi opció van benne, de ott meg ott lesz a plusz bevétel a klub világbajnokságból - már ha megrendezik.
steven.h 2024.08.22 19:19:57
@Rikoo: én is Soluet tartottam volna meg de a szamok makacs dolgok (bár bennem még él az, hogy te mennyire ki voltál rá akadva)

Soulè a könyvelésben több mint 20 millió euró tiszta nyereséget jelent, míg ha jön Gonzalez egy 5 éves szerződéssel 30 millióért az 6 milliós amortizációs költség lesz idén, így a tiszta nyeresége a klubnak 14 millió euró lesz. DL üzlet meg a Huijsen üzlet kb hasonló +10 milliók, ami nagyon sokat számít jelen helyzetben.
Juventus FC blog Mercato 2018.09.29 19:48:50
08.12. HIVATALOS: Filip Kostić 2026-ig tartó szerződést írt alá a klubbal, átigazolási díja 12+3 millió euró 08.10. HIVATALOS: Nicolò Fagioli 2026-ig hosszabbított a klubbal. 07.20. HIVATALOS: 41+8 millió euró fejében Glieson Bremer csatlakozott a Juventushoz, 2027-ig kötelezte el…..
steven.h 2024.08.22 15:22:16
@Ethan Hunt: Az a baj, hogy azt nem tudhatjuk, hogy hivatalos ajánlat volt-e a 40 millió, vagy az első hivatalos ajánlat csak az 50+bónusz volt, vagy 45+bónusz.

Nyilván ez, hogy a játékossal csak úgy megegyezünk ez nem épp etikus, sőt igazából nem is szabályos, de minden csapat ezt csinálja és nyíltan csinálja. Chiesával kapcsolatban is voltak olyan hírek hogy Marotta már most megállapodott amúgy vele, hogy jövőre inter és ez volt az utolsó szög a koporsóján Chiesának, holott vele is csak Januártól lehetett volna direktben tárgyalni. Most az hogy jött a Barca az most kérdőjelessé teszi, hogy valóban volt-e ilyen megállapodás köztük, de érdekes módon ezeket a dolgokat nem szankcionálják, holott szabálytalan, de még egyszer hozzátenném, hogy minden csapat ezt csinálja.
steven.h 2024.08.22 16:22:20
@Ethan Hunt: a két szituációban viszont az a közös, hogy egyik sem szabályos. Attól mert átadólistán van Chiesa az nem jelenti azt hogy az inter megegyezhet vele egy jövő nyári szerződésben, majd odamegyek a klubjához hogy adok most nektek 10 milliót, ha nem jó itt van már az aláírt szerződése jövőre jön ingyen, kivárjuk.
steven.h 2024.08.22 18:58:14
@Ethan Hunt: igen, de attól az még szabálytalan, hogy egy jövő nyári szerződést zsíroz le, nem arra kapott felhatalmazást.
Az új bajnoki szezon nyitó fordulójában a Juventus, Thiago Motta személyében immár új vezetőedzővel, hétfő este az újonc Como együttesét fogadja a torinói Allianz Stadiumban. Ahogyan az a felkészülési mérkőzéseken is történt, a zebramezesek keretéből hiányzik majd minden olyan játékos, aki nem…..
steven.h 2024.08.19 22:54:03
@Hiribi27: Yildiz nem játszott jól? Gólpassz és nagyjából tarthatatlan volt, jól mozgott.

Nyilván a Como a kiesés ellen fog küzdeni, de tavaly az ilyen csapatokkal is gondunk volt. Motta keze azért már látszódik a csapaton még ha van hova fejlődni is és a kerete is látszódik még hol vannak a gyenge pontok de pl Mbangula és Savona is ígéretesen mozgott olyan posztokon ahova ettől függetlenül kell az erősítés, de ha az alsó házi csapatok ellen ők îgy tudnak beugrani az bőven bíztató.

Következő fordulóban meglátjuk, hogy valóban a Como ennyire gyenge vagy ennyit hagytunk nekik, mert ha jól emlékszem a Verona következik, akik leoktatták a Napolit…
Több olasz hírforrás, köztük Giovanni Albanese is arról számolt be, hogy fordulat következhet Weston McKennie ügyében, s az amerikai válogatott kész meghosszabbítani szerződését, így visszakerülhet a Juventus keretébe. McKennie, aki mindeddig az első csapattól külön edzett, személyes megbeszélést…..
A La Gazzetta dello Sport és az Il Corriere dello Sport értesülései szerint a Juventus és a Fiorentina lényegében megegyezett Nico González klubváltása kapcsán, a bejelentés előtt már csak annyi maradt, hogy a Fiorentina leigazolja Albert Guðmundssont a Genoától. A megegyezés adott az argentin…..
steven.h 2024.08.15 18:58:59
@Thuglife!: jó gyorsan megbukik Kean akkor a violáknál ha Italianonak kell majd vele valamit kezdeni a Bolognánál. Palladino lesz itt a megoldás, de attól szerintem nem kell tartani hogy Keanből valaha is 20 gólos csatár lesz, de cáfoljon rám.

Másik kommentedre pedig szerintem felesleges behozni hogy Conte hogy emelte fel a hangját a keret ellen meg lépett le. A két fickó totál más karakter. Allegritől ilyet sose hallottál volna nyilvánosan bármennyire is gondolta mondjuk úgy. A 2017-es Bl után is csak pletykák jöttek hogy teljes átalakítást szeretett volna a keretben, nyíltan ilyen sose volt. Más mentalitás, más habitus. Attól még akarhatta jól végezni a dolgát, de lehet hogy tényleg ennyi volt ebben - egy olasz kupa.
Jó lenne már ezt elengedni, Motta van, neki kell szurkolni hogy sikeresen legyen és bármi történik Allegri második időszaka sehogy sem lesz jó vagy elfogadható Juventus mércével, de a tény az, hogy valamiért a keret 80%-át elhajtják még ha ezek közt sok a magas keresetű is. Ha annyira jók lennének, akkor a fizetésük sem lenne magasnak ítélve.
Én csak annyit szeretnék hogy látszódjon valami koncepció és türelem Motta irányába mert ő egy normális fickónak tűnik (interes múlt ide vagy oda) és még véletlenül se a Ranieri utáni időszak ismétlődjön meg.
@Del Pybala: xD xD, no comment most már tényleg.
steven.h 2024.08.15 19:53:05
@Rikoo: felesleges vele vitatkozni, már vagy 4-szer hogy hány játékos változott, hányszor változott a felállás meg a minden, de semmi nem hat. Azt inkább már le se írom, hogy azt a hibrid rendszert, ahol 3 belső védővel építi egy csapat a támadását és védekezésben 4 védős rendszerben védekezik azt a 2017-es Juventusnál láttam először. Nem értem hogy ez az Allegri hová tűnt erre a 3 évre, de én ezt már tényleg nem értem miért kell folyamatosan elővenni. Ezt a 3 évet el kell felejteni, az előző 5(+3) meg ott lesz a történelem könyvekben, és ott is a helye.
Portugál lapértesülések szerint a felek között közel a megegyezés Francisco Conceiçao ügyében, s a fiatal játékos hamarosan a Juventushoz igazolhat. A pozitív fordulatot az hozta, hogy az FC Porto beleegyezését adta arra, hogy Conceiçao kölcsönben, opciós vételi joggal kerüljön Torinóba, amely 30…..
A mai napon bemutatkozott a sajtónak a Juventus nemrégiben szerződtetett olasz hálóőre, Michele Di Gregorio, aki a Monzával lehozott két év után szintet lépett, és most a Juventusnál akar bizonyítani. „Mindenekelőtt szeretnék köszönetet mondani a Monzának. Az érzés most is ugyanaz, mint az első…..
steven.h 2024.07.31 10:19:13
@alexGicamo: Hasonlóan érzek, de ugyanúgy éreznék ha Donnarumma jött volna. Nekem Carnesecchi lett volna a választásom, szerintem benne több is van, kár hogy tavaly nem sikerült elhozni (azt hiszem akkor szóbakerült) másik Vicario, de őt Angliából nem hiszem hogy vissza lehet hozni.
Mirko Di Natale értesülései szerint a Juventus ismét tárgyalásokat kezdeményez Teun Koopmeiners ügyében az Atalanta képviselőivel, miután a középpályással már adott a megállapodás egy 4,5 millió eurós, ötéves szerződésben. Hamarosan hivatalos ajánlatot is küldhet a Juventus. A következő napokban…..
steven.h 2024.07.30 17:02:21
@Wizzurah: Szerintem azért vannak bőven olyan olasz játékosok akik megütik a szintet, csak a Juventusnak nem eladók csak felárral, vagy valamiért a játékos érzi úgy hogy előző klubja miatt ide biztosan nem jön pl:
- Calafiori vagy Buongiorno bőven tudná azt hozni mint Todibo, utóbbi nem is volt drágább, de Calafiori a Bologna felára, Buongiorno meg inkább ment nápolyba a Torino miatt, mint hogy meghallgassa a Juve ajánlatot.
- Frattesi szerintem pont hasonló profil mint Douglas Luiz, de ő a sintérbe került és ott meg vesztegeti szerintem az idejét mert többet kellene játszania
- Raspadori bármikor szívesebben látnám mint Adeyemit, de itt is a fő gond, hogy a Napoli a Juve ajánlatot meg se hallgatja

Ezen kívül még ott van a Torinos Ricci, aki profilban azért más, de szerintem benne is nagy a potenciál, Cambiaso alternativájának ott van Parisi, csatár poszton viszont nagyok a gondok olasz szinten jelenleg.
steven.h 2024.07.31 10:11:20
@Wizzurah: Én most ahhoz képest mondom akiket le szeretnénk igazolni, vagy már le is igazoltunk, azokhoz képest minőségben valószínűleg lett volna egy olasz is hasonló korban, csak ahogy te is írtad, meg én is, vagy felárral, vagy személyes okokból nem jön.

Egyébként pedig értem amit mondasz, de valamennyire a kettő szerintem összefügg, az olasz válogatott mindig akkor volt igazán erős, mikor a Juventus is erős volt, talán a legutóbbi EB győzelmet leszámítva, de azért ott is kellett a Juventus középső védő kettőse. Ha a Juventus úgy tudna erős lenni, hogy olasz játékosok potenciálját járatnák csúcsra (szerintem semmivel sem tehetségtelenebbek mint más országok fiataljai, nyilván ilyen Yamalt vagy Pedrit felesleges idekeverni, mert ők más tehetség szint) akkor azzal az olasz válogatott is jobb lenne.
Thiago Motta első bianconero meccsén háromgólos vereségbe szaladt bele a Nürnberg csapata ellen, s ezt követően értékelt a mester a sajtó képviselőinek. „Képesek vagyunk jobban irányítani a meccset, jobban meg kell tartsuk a labdát hosszabb ideig, hogy szervezettek legyünk, kifárasszuk az…..
steven.h 2024.07.29 08:42:52
@juve2121: Igazából a 2. osztályban szereplő Nürnberg játszott az olasz 3. osztályban szereplő Juventus Next Gen-nel, ami kiegészült félidőnként 3-4 Serie A-ban játszó játékossal.

Nem is értem hogy miért kell ebből bármi következtetést levonni.
steven.h 2024.07.29 10:06:07
@Shaky79: Én még abban sem vagyok biztos. Simán lehet hogy decemberre áll itt bármi össze teljesen és a tavasz jóval erősebb lesz, mint amit az első fél évből következtetni lehet. Láttunk már azért ilyet az elmúlt 10 évben a Juvénál is.
steven.h 2024.07.30 12:29:06
@juve2121:
"Szerintem az volt a baj, hogy nem úgy áltak a meccshez, ahogy kellett volan! Aki a Juve mezt felveszi az tegye oda magát még egy edző meccsen is!" - Azért ne már, első edzőmeccs volt egy teljesen új taktikán és gondolkodásban más Juventus részéről, ahol a keret nagyobb rész ifistákból és új érkezőkből állt. Jöttek egy 2 vagy 3 hetes alapozásból ami a legkeményebb része a felkészülésnek, hírek szerint minden eddiginél keményebb volt, mert sok játékost a hányinger kerülgetett és azt kéred tőlük számon hogy nem tették magukat oda? Akkor lenne rohadt nagy baj, ha már most úgy mozogtak volna mint ahogy augusztus végén várod hogy mozogjanak. Darabosak és fáradtak voltak és ilyen felállásban meg összetételben soha nem játszottak.

"Kire gondolsz?
Vlaho, Cambiasso, Gatti, Fagioli, Weah, Locatelli, Thuram, Cabal, Di Gregorio, Nicolussi, Miretti, Adzic
Ez 12 játékos, akik a végső keretünkben lesznek szinte biztosan! Ők mind játszottak!"
Bele lehet ebbe menni, de akárhonnan nézed, az első félidőben Di Gregorio, Locatelli, Thuram és Miretti volt a pályán, ezek közül ketten most érkeztek 2 hete edzenek a csapattal, a másik kettőt meg a békas3gg3 alól kell visszahozni. A második félidőben fent volt egy eddig semmit nem mutató Weah, egy nem juve szint Caviglia, a NextGen-be igazolt Adzic, a másik 4 játékos meg nem fogja megváltani a világot.

"Szóval hayjuk már ezt a NEXT GEN-ezést! Akkor ott is jó nagy szar munka folyik, ha ezeket tartják keretben!"
Mit hagyjunk rajta, ha egyszer ők játszottak javarészt? Azért szar a munka ott mert egy felkészülési meccsen nem sikerült nyerni? Egyébként igen, van kivetnivaló a NextGen-ben, mert nincs koncepció, de hogy sz@rnak nem sz@r azt tökéletesen mutatja hogy Huijsen, Soule, Illing és Barrenechea is onnan került ki, akiken most a klub keresett 65 millió Eurót úgy hogy a költségük minimális volt.
A Juventus kerete jelenleg Németországban edzőtáborozik, s a felkészülés első erőpróbájára a német másodosztályban szereplő 1. FC Nürnberg elleni barátságos mérkőzéssel kerül sor ma késő délután. A találkozót a német csapat otthonában rendezik meg 17:00 kezdettel. A Juventus a következő kerettel…..