Regisztráció Blogot indítok
Adatok
steven.h

0 bejegyzést írt és 4017 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Juventus FC blog Dühöngő 2016.03.19 22:39:46
Ez tényleg egy dühöngő, kiélhetitek magatokat rendesen. Itt nincs OFF-olás, jöhetnek a pletykák, az átigazolások, a vélemények, teljesen vegyesen. Akár a Juventushoz tartozik, akár nem (teljesen). A trágárság, egymás mocskolása persze itt sem megengedett, ezért ettől tartózkodjatok! Mindent bele!…..
steven.h 2023.06.12 15:44:01
@Freddydread1985: Nem akarom kisebbíteni Inzaghi érdemeit, de attól még nem tudok teljesen egyetérteni. A Barcelona egy 4-3-3-as formációval futott ki, ami alapból kedvez egy 3-5-2-ben játszó csapatnak. Ezen kívül a Brentford valóban megverte a Cityt, de ha megnézed a City összeállítását a középpályán gyakorlatilag egy ugyanolyan rombuszt alakított ki a kezdőjével, mint most az Inter ellen, szerintem ez a meccs még az előtt is volt, hogy kitalálta a 3-2-4-1-es felállását. Brentford ellen is egy 3-3-1-3-mal próbálkozott.

Ezért mondom, hogy szerintem majdnem saját magát verte meg a City.
steven.h 2023.09.21 08:04:23
@west30: Én úgy tudom, hogy az M4-nek van előválasztási joga, hogy melyiket közvetíti, de utána szerintem a Sport tv választ a maradékból. Lehet rosszul tudom, az M4-es rész az biztosan így van.
Leonardo Bonucci nyilatkozatától hangos a mai sajtó, mivel a SportMediaset munkatársával beszélgető védő egyértelműen kijelentette, hogy hamis kijelentések láttak napvilágot vele kapcsolatban, és ő mindenképpen maradni szeretett volna, de ezt nem tették lehetővé számára, sőt, teljesen…..
steven.h 2023.09.15 08:12:58
@venember83: Chiellini és Buffon együtt nem kereste a felét annak amit Bonucci, ha jól emlékszem, és egyik sem tüskével ment el. Bonuccinak a cirkusz kell, mindig is az kellett neki, nem volt ő soha Capitano, soha nem is lett volna szabad hogy felhúzza azt a karszalagot.
Az idén centenáriumot ünneplő Juventus új tulajdonost keres, állítja az Il Giornale, és az Agnelli család megkezdte az értékesítéshez szükséges előkészületeket. A Tony Damascelli és Osvaldo De Paolini által jegyzett cikk szerint a klub nyilvánvalóan komoly gazdasági problémákkal küzd, ezért az…..
steven.h 2023.09.11 13:42:58
@Juventino86: mert egy ilyen Boehly féle milliárdos jobb lenne? Semmivel sem lennének jobbak mint az Agnelliék szerintem, főleg ha valami idiótát sikerül kifogni.

vagy a lufi szaúdiak? Azért nem mindenki olyan mint a Newcastle tulaj, ahol valamiféle tudatosságot azért lehet látni.

én azt legalább akkora lufinak érzem mint anno a kínaiakat, láthatjuk az interből is mi lett végül. lehet én vagyok naív, de azért nagyon remélem hogy valahogy ennek az egész szaúdi ámokfutást meg lehet állítani, mondjuk erre max a Szuperliga lehetett volna megoldás.

Olyan nagyon nagy pénz ide úgy se fog jönni, amíg ilyen a bajnokság. Előbb fognak a szaúdiak megvenni egy Nottingham Forestet, mint a Juvét.
steven.h 2023.09.11 14:42:36
@west30: abból meg ugyanúgy nem lenne az a megváltás, amit itt többen szeretnének, a szabályozások szerint akkor nagyjából pont ugyanúgy működne mint az Exorral, aminek egyébként ugyanúgy van pénze, mégsem tudná, még ha akarná sem, bármennyit belepumpálni a csapatba.

Legalábbis nekem ez a megértésem, de majd valaki aki ebben jobban benne van helyreteszi a dolgokat.
A Tuttosport cikkében Jorginho esetleges olasz visszatéréséről írt, amit a játékos ügynöke, João Santos sem tagadott a Kiss Kiss Napoli műsorában közölt interjúban. Jorginho a Chelsea-nél töltött négy és fél szezon után az Arsenalhoz csatlakozott, ahol összesen 19 tétmeccsig jutott, így felmerült a…..
steven.h 2023.09.07 14:44:06
@venember83: Dehogyis, hát őt is úgy vettük, majd valakit az U23-ból átnevelünk.
steven.h 2023.09.11 11:05:26
@Juvebest: Hát mert nem is registát játszott a válogatottban... meg a Sas-ban is dupla szűrőben játszott igazán jól, de nálunk már már hagyomány poszton kívül erőltetni játékosokat, és még ráadásul a másik két középpályásunk bujkál is a labda elől, így még tovább nehezítik a labdakihozatalt. Szóval önmagában Locatelli játékát értékelni statisztikák meg pusztán őt nézve felesleges, mert valóban borzasztó lassúnak tűnik, csak néha nézzük meg hogy van-e egyébként opciója a védőkön kívül vagy a hosszú labdákon kívül, amikben meg azért többször benne van a hiba lehetősége.

Fagioli ha formában van ő visszalépked, meg Pogba, de pl a Bologna ellen Fagioli is csak bújkált.
Az idei nyár a költségek és a keret szűkítéséről szólt, Cristiano Giuntoli és Giovanni Manna elsődlegesen játékosok értékesítésével foglalkozott, így 19 játékos hagyta el a Juventus keretét kölcsönben vagy végleg, így megközelítőleg 20%-kal csökkentek a Juventus bérekhez köthető kiadásai.…..
steven.h 2023.09.05 15:12:08
@Rocky80: @venember83: Engem inkább az zavar, hogy eleve hátrányos helyzetbe hozzák az olasz (vagy olasz honból érkező) játékosokat azzal , hogy ugyanolyan bér mellett sokkal nagyobb terhet jelentenek a klubnak, mint ha külföldről hoznak valakit.

Azt lehet tudni, hogy ez football specifikus törvény vagy minden más területre is kiterjed? Nyilván a hátterét értem, de a focinál szeirntem ez pont nem jól jön ki, bármennyire is üdvözítették annó azt.
Massimiliano Allegri az Empoli ellen 2-0-ra megnyert meccs után arról beszélt, hogy csapata a BL-helyért kell versenyben legyen, nem a scudettóért, de az értékelést Paul Pogba esetleges sérülésének ecsetelésével kezdte. „Még nem tudunk semmit Paul Pogba kapcsán, combja hátsó részénél érzett…..
steven.h 2023.09.05 10:18:24
@Thuglife!: Azt inkább általánosságban írtam, hogy valahogy mindig Contéhoz kell mindent hasonlítani. Szerintem nem mindegy hogy nem tetszik neki hogy nem kap erősítést, lenyilatkozza majd egyik pillanatról a másikra lelép. Nyilván mivel közös megegyezés volt a vezetőség sem akarta nagyon itt tartani.

Az ilyen mondatokba bele lehet bukni dolognál nekem inkább az jut eszembe, amikor Paratici és Nedved Allegri akkori teljesen jogos kritikájára a keretre azt mondta hogy ezzel a kerettel BL-t kell nyerni, olyan erős, idehozták Ronaldot, majd év végén voltak olyan hírek hogy a Ronaldo transzfert is kritizálta, el akarta adatni, és kirúgták. Láthatjuk hogy azóta hova jutott a csapat, ezzel nem neki adok igazat, mert a visszahozatala is pont annyira hiba volt, mint az hogy a 2. BL döntő után minden évben általa hangoztatott reform a keretben nem történt meg.

Nyilván a két dolog súlyozása szubjektív, így erre is meg arra is billenhet a mérleg, hogy mi volt a nagyobb hiba, midenesetre most annak szurkolni kell, hogy legalább a BL meglegyen, hogy valami minimális keret legyen az erősítésre. Én azt gondolom, hogy a heti 1 meccsel elért 4. hely nem lesz elég ahhoz hogy Allegri a 3. évét is megkezdje, hacsak elképzelésben meg játékban nem párosul szignifikáns előrelépéssel, ami jelenleg elég elképzelhetetlen, hacsak nem történik valami megint januárban, mint a legutolsó BL döntőnél, vagy az előtte lévő évben.
steven.h 2023.09.05 10:19:26
@Thuglife!: vagy egyébként lehetne mondani Sarrit is, csak ott sajnos nem emlékszem, hogy a kirúgása volt előbb vagy az "edzhetetlen keret" nyilatkozata
steven.h 2023.09.05 14:06:59
@venember83: Na akkor ezért kavarodott össze bennem ez az idővonal, hogy mikor mi történt.

@Thuglife!: Utólag ezeket nehéz megmondani, hogy mikor mi történt, a 2017-es meg a 2018-as évben én úgy emlékszem hogy több hír is érkezett arról, hogy minőségben gyenge a keret és több játékos értékesítését kérte, pl Dybala is, aztán meg mégis játszatta ugyanúgy, szóval nem felmenteni akarom, meg leírtam hogy én mindkét esetet hibának gondolom, vagy nem tudom hogy a kettős mércénél mire gondoltál. Én azt egyáltalán nem bánom hogy Sarrit elküldték, mert nem szimpatizáltam vele és szerintem vele semmit nem mozdultunk előre, bár itt a blogon más volt a vélemény. Nyilván lehet ha dolgozhat 2 évet akkor más lett volna, de az a vezetőség inkább a balfék döntéseiről volt akkor már híres Paraticivel és Nedveddel és én egyébként Pirlot is hagytam volna dolgozni, de nála így elnézve a karrierútját inkább az kezd bebizonyosodni, hogy a jó időszaka a csapatnak ami volt alatta inkább Tudor ötleteiből fakadt.
A Juventus újabb fiatal játékos továbbadásával szűkítette keretét, a nagy reményekkel Torinóba visszatérő Nicolò Rovella két évre szóló kölcsönszerződéssel, kötelező kivásárlási opcióval igazolt a Lazio együtteséhez. "Nicolò Rovella pályafutása Romában folytatódik, a Juventus középpályása két évre…..
steven.h 2023.08.17 21:37:14
@Ethan Hunt: Hírek szerint Allegri egyáltalán nem volt elragadtatva attól hogy eladták Rovellát, ezt csak így zárójelesen, nem tudom mennyire hiteles az alapja ennek.

Keretszűkítés áldozata lett Rovella is, és most a hírek szerint Illing a másik esélyes erre, nem azért mert Allegri nem számolna vele, hanem mert érte van kereslet, akitől meg szabadulnánk érdemben nincs (McK), Kostic eladását is rebesgetik, az pedig Cambiaso és szintén Illing előretörését hozhatja, valamint végre a Bonucci sagának is vége lehetne.

Én is nagyon sajnálom Rovellát, az tény hogy sérülékeny volt. Én most már csak abban bízom, hogy akkor van valami regista nélküli játék végre a tarsolyban - ez lehet mondjuk a 3-4-1-2 és akkor talán végre mindenki a posztjára kerülhetne.

Az első fordulót pont nem látom, de kíváncsi leszek milyen képet mutat majd a csapat, felkészülés alatt azért voltak minimális pozitív jelek.
steven.h 2023.08.18 08:20:23
@venember83: nyilván meg van ez a két irányvonal, de én azért szeretek valahol középen mozogni. az ilyen pletykákra, mint hogy ki mit szeretne a klubon belül lehetetlen bármi hiteles forrást találni, maximum utólag egy könyv formájában. én a magam részéről nem hiszem el hogy Allegri mindig áldozat, vagy hogy a vezetőség csak Allegri utasításai alapján dolgozik.

szerintem maga Paredes erre a legjobb példa, ha ő szerette volna, akkor szarásig játszatja bármi van - ez volt anno de sciglioval is - nem pedig egy 0 km-es Barrenecheat dob be, akkor mikor Paredes is elérhető, de ez csak az én véleményem.

a mostani szezonra viszont annyi biztos, hogy mindkét fél kényszerpályán mozog - a vezetőség próbál a lehetőségeihez képest erősíteni, de közben előteremteni azt a pluszt ami az FFP miatt kell és ez áldozatokkal jár, míg Allegri kénytelen lesz most igazán abból főzni ami van. én már azt is csodának értékelem, hogy Arthurtól viszonylag gyorsan sikerült megszabadulni (legalább a bérétől) és hogy Zakariáért is jó ajánlat érkezett. azt gondolom ha lényegi érdeklődés lett volna McK iránt akkor ő távozik és nem Rovella, de a mi játékosaink még a szaúdiakat sem érdeklik, tekintve hogy semmi marketing értékük nincs, még egy Bononak is nagyobb van Bonuccinak vagy Szcesny-nek.
Az elmúlt napok pletykáit követően Giovanni Albanese arról számolt be, hogy sem Dušan Vlahović, sem pedig Federico Chiesa nem szeretne távozni a Juventustól, miközben Romeo Agresti nemrégiben egyértelművé tette, hogy a Juventus már döntött az értékesítés szükségességét illetően. A Gazzetta…..
steven.h 2023.08.04 09:39:58
@venember83: Palermonak ráadásul a rózsaszín az egyik alap színe, amit az idegenbeli mezben is rendre megjelenítettek.
Ennél sokkal rosszabb rózsaszín mezünk is volt a Nike időszakban...

Cikkhez hozzászólva:
- Kessie - hálisten, menjen is az arabokhoz, valahogy még Pogbát is meggyőzhetnék, hogy tudjunk oda esetleg még igazolni
- Vlaho részemről maradhat, csak eddig sem az volt a probléma hogy maradni akar vagy sem, hanem hogy egy vezéráldozat mindenképp lesz az anyagi gondok miatt - cserébe egyébként Lukaka is menjen arábiába, oda való ő is, inkább hozzunk egy Balogunt, ha távozik Vlaho
- Cambiaso örömteli hír, cserébe Rovella sérülései azért aggasztóak, bár az elmúlt években is sokat volt sajnos sérült, ahogy utánanéztem és ez nem pont Allegri alatt fog pozitívan változni.
Juventus FC blog Mercato 2018.09.29 19:48:50
08.12. HIVATALOS: Filip Kostić 2026-ig tartó szerződést írt alá a klubbal, átigazolási díja 12+3 millió euró 08.10. HIVATALOS: Nicolò Fagioli 2026-ig hosszabbított a klubbal. 07.20. HIVATALOS: 41+8 millió euró fejében Glieson Bremer csatlakozott a Juventushoz, 2027-ig kötelezte el…..
steven.h 2023.07.21 08:52:01
@Type-R: azon kívül hogy Premier League, azon kívül semmi. Valószínűleg az a várakozás hogy 1 jó év Bournemouthban megnyitja az utat a TOP6 PL csapat felé.
steven.h 2023.08.03 18:05:01
@Del Pybala: Ez inkább a játékosokról mond el mindent...Mané is inkább azt választotta, mint hogy a Bayernben megküzdjön a helyéért, Ruben Neves is a legjobb korban volt, erre otthagyja a PL-t a pénzért, de lehet mondani Saint-Maximint, Mahrez és még ki tudja hol van a vége. Nem tudom ez miért is mond el bármit a Juvéról...
steven.h 2023.08.04 09:33:18
@Del Pybala: Ehhez képest azért páran jöttek és azért egy szaúdi csapatnál már csak a múltja miatt is nagyobb a Juve függetlenül attól, hogy most mi történik itt. Az ilyen zsoldosok meg inkább messziről kerüljék is el a klubot, bőven elég volt belőlük az elmúlt években és megszabadulni se tudunk tőlük.
Az amerikai túra utolsó állomásaként a Juventus a Real Madrid együttesével mérkőzött meg, s a zebramezesek azonnal megszerezték a vezetést, amikor Moise Kean a kapuba továbbította a kapufáról kipattanó labdát. Nem sokkal később Timothy Weah gólra váltotta Weston McKennie okos passzát, ezzel…..
Romeo Agresti friss értesüléseket osztott meg, az újságíró szerint az 1,93 méter magas középhátvéd, Facundo González bármelyik nap Torinóba érkezhet, ezt követően pedig sok múlik a Juventus szándékain, ugyanis még nem lehet tudni, milyen tervei vannak az Öreg Hölgynek a Valenciától érkező…..
steven.h 2023.07.31 13:57:51
@Leram7: Lehet hogy rosszul gondolom, de szerintem azt, hogy egy játékos mennyibe került és hogy az hány év alatt kerül kiegyenlítésre külön kell venni. Utóbbi inkább a cash-flow szempont a kluboknak, de az FFP-nél az hogy Locatellit 3 év alatt fizetjük ki, az nem fogja 3 évig a transzfer budgetot.

De ha tévedek, akkor sorry :/
steven.h 2023.07.31 14:16:03
@Leram7: Lehet hogy tényleg 2 év volt, ezt már én se tudom. Valamiért nekem 1 rémlett.
Nicola Balice és Romeo Agresti beszámolója szerint Cristiano Giuntoli hamarosan visszatér Olaszországba, majd első útja Londonba vezet, ahol Nicola Balice szerint a szakember érdeklődni fog Romelu Lukaku kölcsönben való elérhetősége ügyében. A Sportitalia munkatársa, Michele Criscitiello is…..
steven.h 2023.07.31 08:43:12
@Wizzurah: Kean szerintem is sokat fejlődött, a kapu előtt kellene lenyugodnia és akkor szerintem semmi gond nem lenne vele.
A Juventus első amerikai meccsén a Milan ellen lépett pályára, és a rendes játékidőben 2-2-re zárult a meccs, amit végül a Juventus nyert büntetőkkel. A mérkőzés után Massimiliano Allegri is értékelte a látottakat, és alapvetően elégedettnek tűnt a srácok teljesítményével. „Jó edzésünk volt,…..
steven.h 2023.07.28 14:39:06
@kidelpiero: helyzet nélkül lehet a csatárunk Erling Haaland is, ő se rúgna gólt, de még a prime Benzema is küszködne valószínűleg.
steven.h 2023.07.28 14:42:58
@kidelpiero: megnézve az összefoglalót volt egy két jónak tűnő támadásunk,@Zsltrk977: a Milan ugyanúgy két pontrúgásból szerzett gólt, de gondolom náluk az nem gond, csak nálunk mond el mindent az elkövetkezendő szezonról július 28-án egy olyan tornán ami csak a pénzről szól...itt egyébként nem Allegrit akarom védeni, de ezekből a meccsekből aztán semmi következtetést nem lehet levonni
Nicola Balice értesülései szerint Dušan Vlahović gyenge fizikai állapota miatt felmerült Romelu Lukaku szerződtetése a szerb játékos értékesítése nélkül. A csapatnak szüksége van egy befejezőemberre. Cristiano Giuntoli és Giovanni Manna azon dolgozik, hogy eleget tegyen Massimiliano Allegri…..
steven.h 2023.07.27 09:08:07
@LacaGLJuve: Pontosítás kedvéért szerintem tegyük hozzá hogy Cristiano Zanettiről van szó, aki nálunk egyáltalán nem volt rossz, de ő sem épp egy legenda az internél, meg nagyon nem is marasztalták. A Serie B-be igazolt hozzánk és utána volt még 2 évet stabil ember Ranierinél Marchisio mellett.

Meg egyébként Locatellit is elég erős idehúzni, lehúzott 18 évesen 1 évet a Milannal, talán?
steven.h 2023.07.27 15:24:51
@kidelpiero: nem, de nézzük meg azt is hogy miket nyilatkozott és az inter szurkolói hogyan tekintettek rá, valamint hogy az eddig pályafutása is mit mutat a személyiségéről. én egyáltalán nem amiatt nem akarom hogy csatlakozzon mert inter legendaként tekintek rá, hanem hogy milyen személyiségű játékos
steven.h 2023.07.27 15:26:41
@kidelpiero: illetve én változatlanul tartom magam ahhoz, hogy külön kell venni a 2006 előtt és 2006 utáni interből Juventusba való igazolást a játékosoknál, többi ilyen riválist meg nem annyira venném bele, bár bonucci milanhoz való távozása szintén árulás kategória
A Juventus az Amerikai Egyesült Államokban készül a következő szezonra, és úgy tűnik, ismét nehézkes szezonkezdetre számíthatunk, Massimiliano Allegri az egyik amerikai edzés után beszélt Paul Pogba és Dušan Vlahović kényes helyzetéről. A beszámolót Fabiana Della Valle, a La Gazzetta dello Sport…..
steven.h 2023.07.24 12:19:02
@Juvino: szerintem mi elengedtük volna, csak ő nem akart menni. arról szóltak a hírek hogy akár 10 millióért is odaadjuk.
steven.h 2023.07.25 09:13:51
@Juvino: Bonucci se nagyon értett belőle....itt ragad a nyakunkon a 6 milliós fizetésével...csökkentésbe meg ő se fog belemenni
Fabrizio Ravanelli a Tuttosport munkatársának beszélt a Juventus csatárkérdéséről, például a számos pletykalap által említett Jonathan Davidről, akit a pletykák szerint Cristiano Giuntoli szívesen szerződtetne a Lille csapatától. „Véleményem szerint Jonathan David tud 20 gólt szerezni a Serie…..
steven.h 2023.07.24 15:12:49
@west30: ha a teljes költséget nézzük, akkor valóban nem. Lukaku évi 9-10 millió nettóért jönne elvileg, David feléből meglenne.
A Juventus megoldást talált egy újabb játékos ügyében, a kölcsönből visszatérő Arthur marad Olaszországban, de nem a zebracsíkos mezben, hanem kölcsönben, opciós vételi joggal a Fiorentina kötelékében tölti majd a következő szezont. "Arthur csatlakozik a Viola soraihoz. Az ACF Fiorentina örömmel…..
steven.h 2023.07.24 09:57:51
@venember83: annyit hozzátennék, hogy a Milan szerintem baromi okosan igazol abból a pénzből amit Tonalliért kaptak, bárcsak mi így költöttük volna el anno a Pogbaért kapott pénzt.
steven.h 2023.07.24 13:13:20
@LacaGLJuve: szerintem azt már megoldották, mind Pulisicet mind Chukwuezét jó igazolásnak tartom, ráadásul szerintem az amerikaiban ég a bizonyítási vágy, ha elkerülik a sérülések akkor be fog válni, akár még középen is a támadók mögött.
A Sportitalia értesülései szerint a RB Salzburg csapata közel került ahhoz, hogy szerződtesse a Juvenus fiatal tehetségét, Nicolò Turcót, aki tagja volt az U19-es Európa-bajnokságot megnyerő olasz válogatottnak is. Turco a Genoa ifjúsági akadémiáján nevelkedett, majd az akkor 14 éves játékos …..
steven.h 2023.07.20 15:29:56
@Juvino: hát inkább mi vegyük vissza valami nyomottabb áron, ha tényleg ügyes, mint sem máshol fusson be.

Nekem ezzel a konstrukcióval az a bajom, hogy a Salzburg majd jól eladja a Leipzignek, ahogy a legtöbb ilyen játékost nagyjából maximum 20-25 millióért és akkor a Juve nyert 5 milliót rajta optimális esetben, Leipzigből meg lehet 60-70-ért távozik majd tovább, miközben a játékára lehet nagyobb szükség lenne 2-3 év múlva mint az 5 millióra...
Cristiano Giuntolit ma bemutatta a Juventus, a Napolitól érkező szakember megtartotta első sajtótájékoztatóját a Juventus képviseletében. „Először hadd kezdjem azzal, hogy köszönetet mondok Aurelio De Laurentiisnek és Andrea Chiavellinek, akik nyolc éve nagyszerű lehetőséget adtak nekem. Egyúttal…..
steven.h 2023.07.19 14:50:08
@Juvino: Ezt én is szimpatikusnak gondolom, nem is értettem, hogy ez miért negatívum vele kapcsolatban a nyilatkozat alapján.
A keretét átalakítani és megfiatalítani igyekvő Juventus elköszönt a csapat egyik ikonikus játékosától, Juan Cuadradótól, s a Sky Sport Italia újságírója, Gianluca Di Marzio értesülései szerint meglepő fordulat következhet a kolumbiai szélső pályafutásában, hiszen a játékos a hét folyamán egy évre…..
steven.h 2023.07.18 08:28:56
@venember83: Hát a Bayernnél Hargreaves-en kívül nem is lehet senkit se mondani, mert kb nem is volt más. Nyilván német ligával kapcsolatban fel lehet hozni Bellinghamet vagy Sanchot, de ők nem PL sztárokként érkeztek a Bundásba.
steven.h 2023.07.19 08:40:29
@Juventina7: Szerintem nem fog érkezni Lukaka, és nagyon bízom benne hogy igazam is lesz, nem történhet másképp :D egyébként megjelent egy angol cikk arról, hogy Lukaku milyen játékos és hogy hány szurkolótáborral utáltatta már meg magát. Ráadásul ha jól tudom a PR ügynökség ahol van a szerződést is felbontja vele most már emiatt az ámokfutás miatt.
A Juventus egykori csatára, Darko Kovačević nemrégiben a La Gazzetta dello Sport munkatársának nyilatkozott a felmerült pletykák kapcsán, és bár a szerb futballista elismeri Romelu Lukaku képességeit, több okból is inkább honfitársa mellett teszi le a voksát. „Dušan Vlahović még csak 23 éves, és…..
steven.h 2023.07.18 15:48:22
@SuperTrezi: Én egy kicsit azt érzem, hogy ez pont ugyanakkora lufi, mint annó a kínai próbálkozás, így meg tudom érteni, hogy aki onnan most kap egy busás szerződést az megragadja, mert 5 év múlva szerintem ebből nem marad semmi.

Meg nagyon remélem is, hogy pont úgy össze fog omlani, mint a kínai liga.

Persze, ettől még egy euromilliomos játékosnak 28 éves korában nem pont ennek kellene szempontnak lennie, de azért tudjuk hogy jó néhány játékos azért nem az intelligenciájáról és tudatosságáról híres, hanem inkább az ügynök kapzsiságáról.
steven.h 2023.07.18 17:38:07
@SuperTrezi: Ezért is írtam, hogy én sem értek ezzel egyet, mármint hogy miért ez a választás lett, de itt is már minden a pénzről szól, és ahogy írtam, elég kevés a tudatos és karriert szem előtt tartó játékos, aki a szakmai kihívást és fejlődést választja nem pedig a pénzt.

De az is simán lehet hogy egyébként SMS egy olyan játékos lenne, csak van egy ügynöke aki ebből szakít nagyon nagyot, nem abból, hogy a Juventushoz hozza.
Massimo Mauro, a Juventusszal 1985/86-os szezonban bajnokságot nyert egykori játékos kritikusan fogalmazott Romelu Lukaku esetleges érkezése kapcsán a La Gazzetta dello Sport munkatársának adott interjúban. „Idős vagyok, de én nem szerződtetnék olyan játékosokat, mint Romelu Lukaku, aki nyilvánosan…..
steven.h 2023.07.17 12:44:42
@Leram7: Hát, Marrotta, megérte őt elüldözni....

Remélhetőleg Giuntoli rendet tesz, bár ehhez biztos hogy nem elég neki 1 év, tekintve hogy 5 év ámokfutását kell most helyrerakni, és egyelőre ahogy ezt elkezdte, az elég bíztató.
steven.h 2023.07.17 14:03:30
@JeetTrader: ezektől a ballasztoktól, akik a világ összes pénzét keresik nálunk (legalábbis az olasz liga átlaghoz képest) nagyon nehéz lesz megszabadulni, főleg úgy hogy állandóan sérültek, nem játszanak, vagy botrányosan rosszak.

De az már üdvözölendő, hogy legalább a keretből ki lettek rakva és aktívan próbálnak megoldást találni rá.
A napokban több megbízható forrás is ugyanazon irányba mutató információt osztott meg, Fabrizio Romano szerint a Juventus a Chelsea-nek kész 37,5 millió eurót fizetni, plusz 2,5 millió eurót bónuszokban, azonban ehhez feltétel Dušan Vlahović értékesítése augusztus negyedike előtt, míg a Chelsea…..
A következő hetekben fontos szakaszhoz érkezik a mercato a Juventus viszonylatában, a klubnak döntenie kell Dušan Vlahović megtartásáról vagy értékesítenie kell a csatár játékjogát, utóbbi esetben pedig pótolnia is kell őt, számol be a torinói forgatókönyvekről Gianluca Di Marzio. Mivel a Juventus…..
steven.h 2023.07.14 08:56:01
@venember83: Gyanítom kölcsönben, ráadásul nem tudom mennyire éri meg a fizetésének a 2/3-át majd nekünk fizetni, mert többet a Fior biztos nem vállal át sajnos.
Gianluca Di Marzio beszámolója szerint az évi 20 millió eurós bér három évre szóló szerződéssel meggyőzte Sergej Milinković-Savić, és a középpályás hamarosan a szaúdi bajnokságba igazol, ezért a Juventusnak más játékosok után kell néznie nyári erősítésként. A Tuttosport szerint a Juventus…..