Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MocskosDog

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Szolgálati közlemény 2007.01.12 17:01:45
Aki még egyszer beküldi a Subbának a cukivagyok.hu honlapot, az számítson retorziókra...
Hát mit is mondjunk. Tibi bácsi kedvéért Attila Batmannek öltözik egy olyan korban, amikor még bármit, bárhogy lehetett reklámozni a tévében...
Tíz-tizenöt éve a metál volt a fegyver, amellyel a nem kifejezetten tehetséges, ám világmegváltó ambíciókkal bőven ellátott magyar fiatalok harcba indulhattak. Mára ezt a szerepet a hiphop vette át, a legendás MegaSound System óta folyamatosan jelennek meg az újabb és újabb, a…..
Subba Mindennek a vége: privi.hu 2006.12.14 22:35:00
Mi itt a Subbánál büszkén állíthatjuk, hogy nagyjából a komplett magyar internetet láttuk már. Soha semmin nem lepődünk meg, az olvasók által beküldött linkek többségét látva még a szemöldökünket sem húzzuk fel. A privi.hu azonban más. A privi.hu ugyanis a magyar internet…..
Subba Szeretetünnep: 1992-12-24 2006.12.12 00:38:00
Most mindenki csukja be a szemét egy pillanatra, és próbálja maga elé idézni az elképzelhető legborzalmasabb karácsonyt. Sikerült? Na fogadjunk, hogy legalább Trokán Péter, Bajor Imre és Gábor Gábor nem kaptak benne szerepet! A Szomszédok 1992 Szentestéjén vetített epizódjában…..
Subba Hülye nevek üverload 2006.12.06 16:45:00
Elméletünk, mely szerint a hülye névvel megáldott magyar állampolgárok fokozottan hajlamosak az orvosi pályát választani, egyre erősebb lábakon áll. Dr. Hentes Tibor, a BM Központi Kórház sebészeti osztályának adjunktusa.Dr. Kuki Csaba, a miskolci Semmelweis Kórház…..
A világsztárok koncertjeit és turnéit nyilvántartó Pollstar weboldal szerint jövő év június 30-án a Hősök terén lép fel Bryan Adams, ami gyanúsan egy T-Mobile Kapcsolat koncert lesz. A hír csak azért érdekes, mert a cég többnyire titokban kezeli az ilyen jellegű…..
Ahogy arra már az előző karácsonyos bejegyzés kommentelői is ráébredtek, a szeretet ünnepének idei slágere egyértelműen az [origo] Karácsonyi Ajándékcentrum, pontosabban annak is Erotika/Szex kategóriája. Nincs azzal semmi gond, ha valaki egy Steve Rambo Butt és Dorongot…..
MocskosDog 2006.12.06 07:19:34
Hát a kockázatok és mellékhatások tekintetében keresse fel a (világ egyik legsúlyosabb weboldalának is beillő) www.szopoalarc.hu -t.
Merthát hol olvasna az ember ilyen mondatokat: "Kijelentem, hogy elmúltam 18 éves és beteg állat vagyok - BELÉPEK "????
Az eddigi gyakorlattól eltérően (lassan fogat hullató, nyolcvanas években fénykorukat élő zenekarok) egy friss, modern darab kerül be a sorozatba, még mielőtt vén szarnak titulálna a blogon lelkesen kommentelő nép. A Stone Sour persze nem csak azért került be az illusztris…..
Ahogy M. nevű kedves olvasónk - akitől az alábbi link származik - fogalmazott, ez már tulajdonképpen modern folklór. Fehér limuzin, fehér ruha, fehér cilinder, fehér butikoskutya. Azt viszont még a legnagyobb rosszindulattal sem lehet állítani, hogy a menyasszony nem mutatós...
Magyarországon a legsúlyosabb sajtóközleményeket a popipar legalja termeli. Szinte naponta érkeznek a spamek olyan, még közepesen sem híres köcsögök sajtósaitól, akiket az sem ismerne fel, aki heti 168 órában a Vivát bámulja. Itt van például az elképesztően hülye nevű DJ…..
MocskosDog 2006.11.23 15:04:25
igen, a lemezborító megérek egy komolyabb elemzést (www.djpaz.hu/paz.jpg).
1. Miért ül valaki az országúton?
2. Az arányok kissé eltolódtak, konkrétan DJ Páz már akkora, hogy szinte egy teljes sávot elfoglal.
3. Mi köze ennek a képnek az "Elmúlik minden"-hez? Ez egy országút.
4. A fények is szarok.

Amatőr a köbön.
MocskosDog 2006.11.24 09:33:21
Mindegy, hány ezer hülye videót láttál az interneten. Mindegy, hány részt láttál a Jerry Springer showból. Mindegy, ha utálod az erőszakot, és az is mindegy, ha ízléstelen dolognak tartod a röhögést nálad szerencsétlenebb embertársaidon. Most akkor is röhögni fogsz. ..
MocskosDog 2006.11.19 23:37:21
Micsoda vicceket csinál a tudattalan, például előköp rég hallott dalokat, mintha saját ötletünk lenne, aztán lemezre vesszük, eladjuk többmillió példányban, videóklipet készítünk, slágerlistát vezetünk, és a végén elhűlve fedezzük fel, hogy ugyanezt a számot már megírta…..
A Bptv kínálatát azért érdemes figyelni, mert rendszeresen lepnek meg minket formabontó, avantgard műsorokkal, amelyek ugyanakkor magukon viselik egy ökonómiára törekvő rejtélyes erő (talán maga Isten?) kezének nyomát is. Példaként említhetném az Anettka és Tomi főz…..