Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Csipiboy

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csipiboy 2009.05.01 23:05:21
@-gabber-:Nem belekötésnek de az nem rákember hanem Ráknépség xD

@-=RockerLaLee=-: Am nekem futott a Max Payne XP alatt és sztem probáld ki nagyon fasza
Elhiszem, hogy a 3.on laksz de legközelebb fújd ki magadat ;)Sajnos megint egy Gameplay :/..
Rossz PC játékok sorozat Update 2008.05.12 17:08:00
Túl régen volt új videó, ez sajnos így van. Valamennyi már kész belőle, de jelenleg nincs rá módom, hogy befejezzem. Orrhangom már nincs, mert meggyógyultam, de van helyette olyan családi ok, ami miatt nincs nyugodt állapot, hogy effektíve felvegyem a szöveget, valamint őszinte…..
Nem semmi breakelést fogok bemutatni. A Margit híd alatti srácok csak leshetnek... Akitta egy "Oblivion" csontvázat, ZomBeez meg az Assasins Creedből küldött egy jelenetet Új videó állása: Tegnap reggel óta taknyos vagyok, úgyhogy orrhangon nem fogok mikrofonba…..
Ugyebár a Streets Racer videómban láthattátok, ahogy Kokó szexis narancssárga nadrágjában ott virul a Polskik tetején. Nos, azt tudtuk, hogy Kokónak az utóbbi években nagyon lefelé ívelt a karrierje. De hogy a Streets Racer mellett, még egy Super Driver nevű játékban is virult, az…..
Sajnálom, de mint április elseje fan, meg kellett tennem ;) Természetesen nincs vége a blognak, még akkor sem, ha az előző bejegyzésből elég sok dolog stimmel is.Most jöttem haza (munkából), látom, hogy több mint 350 komment van (mámmámiá). Néhányba beleolvasgattam és sokan…..