Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kszabi

5 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Na nem kell megijednijük a családtagoknak, egyelőre nem szándékozunk újra Bamakóba menni, de egy előfutam erejéig újra összekovácsoltuk a csapatot. Sőt a korábbi MovinCrusin tagjával, Gergővel bővült is a csapatunk.Miután nem sikerült autót bérelni a versenyre, vettünk…..
Mivel így összeszedve nem találtam meg sehol a végeredményt, most felrakom ide:   Helyezés Rajtszám Pontszám Csapatvév Autó      …..
DD menni BB Navigációról... 2008.09.19 12:29:00
 Néhány sorban ismertetem autónk navigációs rendszerét. Az előfutamokon szerzett tapasztalatok alapján sokat csiszolgattuk, és úgy látom, hogy elég jól sikerült. HardverNavigációnk egyik alapköve egy Garmin eTrex Vista HCx túra GPS. Ez a mostani (nem kifutó) térképet…..
Kicsit fejlesztettem a koordináta gépelő programon:http://optimaloptik.myip.hu/bamako/KoordSetup.msivagyhttp://optimaloptik.dyndns.org/bamako/KoordSetup.msiVáltozások: most már ismeri a déli és a nyugati féltekét is, lehet görgetni, editálni.Ezen kívül tud lmx kiterjesztésű file-t…..
Most hétvégén volt a második Bamako Challenge előfutam, melynek befutója bizonyos szervezési nehézségek miatt a szlovákiai Tornalja helyett a tiszamenti Ibrány község közelében volt. Mivel csapatunkból csak ketten értünk rá, két "külsős" embernek is…..