Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pluszegyvelemeny

4 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az elmúlt napok hazai médiájában újra "előkerültek" a Star Wars filmek: cikkek, posztok jelentek meg on-line felületeken és az egyik TV csatorna is műsorára tűzte több rész újbóli levetítését. Az SW univerzum nagy rajongójaként én is elhatároztam, hogy újranézem és górcső alá veszem valamelyik…..
  Amikor az ember belekezd egy olyan posztba, aminek az egyik főszereplője Huth Gergely, a másik Bede Zsolt, a harmadik meg Gulyás Márton, kicsit úgy érzi magát, mint amikor a hüvelygombáról kell reklámfilmet forgatnia. Mert hát fontos dolog ez, de korántsem biztos, hogy beszélni kéne róla, akit…..
pluszegyvelemeny 2019.03.07 01:05:01
Megvan az idei túlélő, vagy Túlélő, franc se tudja, érdemes-e nagybetűvel írni vagy sem. Dávid, a profi sportoló/személyi edző nyert, de nem feltétlenül azért, mert ő volt a legerősebb vagy legügyesebb, hanem azért, mert a legjobban lavírozott a minitársadalomban, és mert volt…..
Van ez az égbekiáltó szentségtörés, hogy egyébként jogszerűen "védett státuszt" kapott családok üdülhetnének egy keveset 4 (négy darab) faházban. Nem nehéz kiszámolni, hogy ez valószínűleg négy családot jelent. Mivel lefolytatott eljárás után lehet megkapni a védett státuszt, komoly esély van rá,…..
Kedves olvasónk, igen, ön, vagy Ön, maga, vagy te, vagy Te, ha már, szóval önÖnteTemaga egy agyilag és lelkileg sérült barom. Mert olvassa az Indexet, aminek címlapján a kétségkívül figyelemfelkeltő címre (szakmai kifejezéssel élve, pinás címre) klikkolt, és itt van, ezt a posztot olvasva. Akkor is…..
pluszegyvelemeny 2017.08.01 16:58:19
@alba8889: Azért erre felböffentettem egy röhögést. Aki nem látja, hogy szegény Bencsik és mindenki, aki annál az asztalnál ül, egy minimum barom, azzal baj van. Az a helyzet, hogy ha Németh Szilárd bemenne egyszer helyettesíteni valakit, akkor megduplázódna akkor sem lenne ott egy gerinc se, viszont az IQ megháromszorozódna. ... Összesen 12-re
Ha egy film erős és felkavaró képi világgal rendelkezik, az a filmművészetben is kétélű kardnak számít. Éppen ezért az alkotóknak tudniuk kell, hol a határ merészség és pofátlanság között. A mai filmünkkel a szemetesládánkat fogjuk megetetni, de lehet, hogy ezzel már az Ő gyomra sem fog megbirkózni.…..
pluszegyvelemeny 2017.06.16 19:36:49
@MaxVal BircaMan HJCD: De most komolyan... A Szerb filmnek mi köze van a liberalizmushoz??? :)
Az történt nem is olyan régen, hogy az oviról, ahova jár a fiam, kiderült, hogy kapcsolatot tart fenn egy Japán testvérintézménnyel. Évente többször is érkeznek Japánban pedagógusnak tanuló fiatalok, akik kvázi tanulmányúton vesznek részt. Bevallom, ezernyi kérdésre készültem, egy 4 éves gyerek, aki…..
A cikk, mely kiváltotta a fenti agymenést: http://pestisracok.hu/taigetosz-torvenyre-reagalva-hatarolodott-el-dragoman-gyorgy Dragománt nem szeretik a pestisrácok és az azt olvasó népek, és ennek az az oka, hogy valóban nem tartják olvashatónak. Ez azért van, mert teljesen más dimenzióban…..
A cikk, mely kiváltotta a fenti agymenést: http://magyaridok.hu/belfold/soros-civil-halozata-osszel-megkezdi-rendbontast-1776775/ Konkrétan Brüsszelben az hangzott el Soros részéről, hogy továbbra is támogatja a nyílt társadalom létrejöttét, de nem tekinti járható útnak társadalmak erőszakos…..
- Az ember szabad, de nem korlátok nélkül az, természeti, antropológiai és szociális meghatározottsága együtt jár szabad voltával - mondta Gábor, és elgondolkodva nézte a Villányi Pinot Noir maradékát a pohár mélyén. A vele szemben ülő Ágnes erre felsóhajtott:- Ezek szerint a legnagyobb kérdés az,…..
Nem először melegeznek le, nem is utoljára, ahogy a kommentelőket ismerem, de az kétségtelen, hogy most jött a legváratlanabb helyről. Nem mintha magamra venném, nem erről van szó, csak ennyire nyíltan, a tévében még soha nem mondták. Hiába mondja a FEM3 egyik műsorvezetője, Várkonyi Andrea, hogy a…..
Tudtad, hogy az alkohol cukorból van? Tudtad, hogy a cukor szénhidrátból? És az stimm, hogy a szénhidrátból lesz a zsír? A fenti információk tudatában egy egyszerű matekkal kiszámolható, hogy no alkohol = no zsír! Ez azért elég zsír! És hogy legyen egy kis tudományos alátámasztás is, íme néhány erős…..
Az RTL ma délelőtt mutatta meg a sajtónak az új X-Faktor-évad első adását, amiről majd akkor írunk, ha a kedves olvasók is túl vannak rajta, azaz vasárnap reggel, meg eleve, tartalmi konkrétumokat nem írhatunk, mert aláírtunk egy papírt, és geciség is lenne. Amit viszont bátran le lehet írni, az,…..
pluszegyvelemeny 2016.09.21 21:35:53
@MrMatyee: Nagyon ritkán válaszolok bárkinek is, de mivel olyan magvas gondolatokat fogalmazol meg a blogodban, és látszik, hogy saját erőből is képes vagy aranyat szarni, így segítek neked. ByeAlex az egyik legjobb helyezést érte el indulóink közül, illetve ami neked nem tetszik, az nem szar. Te sem vagy egy genetikai hulladék attól, hogy valószínűleg két értelmes mondatot nem tudnék veled váltani
Neményi András MSZP- és Volner János Jobbik-alelnök mellett meghívták Baló György műsorába Kovács Gergőt is, a Magyar Kétfarkú Kutya Párt elnökét. A téma a népszavazással kapcsolatos ellenzéki zűrzavar volt, és Kovácsnak sikerült olyat produkálnia élőben, hogy Neményi és Volner láthatóan kisebb…..